DarioAS 21.05.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a dla takiego pokoiku... córeczka by pasowała... ale miodzio i łóżko takie, jak chcę dla Dawidka, ale oczywiście wersji bardziej chłopięcej brak http://images33.fotosik.pl/260/0948511cb54e1cb2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Na początek- Gratuluję Gosi,cudne dzieciątko... aż mi się przypomniało co było 3,5 roku temu... Pokój piękny ale zbyt ...różowy. Po kilku latach kupownia samych różowych ciuszków dziewczynce- naprawdę większość fajnych rzeczy w sklepach dla dziewczynki to róż- mam dość różu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 muszę to chyba usunąć, bo się coś za wielkie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 kobietki szukajcie jeszcze takich tapczaników czy sofek dla dzieci, bo ja nic nie znalazłam więcej ciekawego chodzi tylko o to, żeby było nie za dorosłe z wyglądu i nie za wąskie, bo podoba mi się np. łóżeczko, które ma synek Mikity, ale dla mojego jest za wąskie, jestem pewna, że musi być poprostu szersze i tyle taka po rozłożeniu raczej dwójeczka Zobacz tutaj... http://www.babybest.pl/lozka.html Ale ceny patrzyłam, ale to co fajne to i ceny ma fajne, takie łóżeczko, co mi się podoba tylko 2200 zł czy ponad 3tys... ja chcę tak lekko przekroczyć 1tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Na początek- Gratuluję Gosi,cudne dzieciątko... aż mi się przypomniało co było 3,5 roku temu... Pokój piękny ale zbyt ...różowy. Po kilku latach kupownia samych różowych ciuszków dziewczynce- naprawdę większość fajnych rzeczy w sklepach dla dziewczynki to róż- mam dość różu a ja niebieskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ale dzisiaj jest pogoda pod psem Czuję się fatalnie i nic mi się nie chce Dzidzia dziś bryka jak szalona, chyba też jej źle Co do tego różowego pokoiku, to jest śliczny ale rzeczywiście zbyt różowy. Ja swojej córci pomalowałam ściany na różowo i kupiłam różowy dywanik, ale meble są drewniane, żeby zachować równowagę. Natomiast ciuszki do tej pory kupuję głównie różowe, a potem sama się na siebie wściekam, bo jak chce ją ubrać w inne kolory, to się okazuje np. że wszystkie bluzy rozpinane ma różowe i buty jakoś też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ja nie mam nic różowego i jakoś tęskni mi się do tego koloru ale nie jestem za samym różowym, bardzo podoba mi się dziewczęcy zestawik w fioleciku, zieleni, a nawet w oliwkach, jeśli się fajnie skomponuje bluzkę ze spodniami na przykład. Dawidek też nie ma samych niebieskich ciuszków, bo oszalałabym od tego koloru, w sumie to chyba najwięcej ma właśnie oliwkowych rzeczy znalazłam jeszcze takie łóżko, z wysuwaną szufladą http://www.pietrus.pl/foty/ar15d.jpg nie jest wąskie, no i funkcjonalne. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Pomysł bardzo dobry, ale się zastanawiam czy nie lepiej kupić łóżko bez drewnianych elementów, bo bezpieczniejsze, w sumie Twój synek to jeszcze maluszek, więc głowę sobie rozbić może, a w tym łóżku to kantów a kantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no fakt... a on się rzuca na wszystkie strony zanim się uśpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 i trochę wysokie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 http://sklepmajra.republika.pl/sesame/3.jpg typowo dziecięce, ale krótkie, maksymalnie do 6 lat. Jednak cena pozwala na zakup i zmianę na większe za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 http://sklepmajra.republika.pl/sesame/3.jpg typowo dziecięce, ale krótkie, maksymalnie do 6 lat. Jednak cena pozwala na zakup i zmianę na większe za jakiś czas No to jest na bajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 http://sklepmajra.republika.pl/sesame/3.jpg typowo dziecięce, ale krótkie, maksymalnie do 6 lat. Jednak cena pozwala na zakup i zmianę na większe za jakiś czas Będziesz miała komu zmieniać W wieku 6 lat to już możesz mu kupić normalne łóżko (a trzeba będzie pewnie nawet wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no i bądź tu mądry... a mój małż jest anty, anty ale jeszcze poszukam coś w tym stylu może... powiedział, że to tandeta i się zaraz rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no i bądź tu mądry... a mój małż jest anty, anty ale jeszcze poszukam coś w tym stylu może... powiedział, że to tandeta i się zaraz rozleci Daj mu młotek, gwoździe i parę desek - niech zbije takie, co się nie rozleci A na parapetówie możemy pomalować na kolorowo - Małgoś jest artystyczna, to da wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a to jest dobry pomysł... trzeba wykorzystać uiejętności koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No, jak tak walniemy coś na pędzel, to nawet dzieło sztuki możemy popełnić jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Przede wszystkim: GRATULACJE DLA GOSI!!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/612.jpg A łóżeczko dla Dawidka -to z mapetami -odlotowe -ja bym brała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 DarioAS mam pytanie o korytarz schodowy - jaką ma szerokość? ile powinno byc zostawionego miesjca na takie drzwi i takie schody? (tez planuję drugie mieszkanie na poddaszu) poszłam w końcu zmierzyć sorki, że tyle to trwało, ale ja mam sklerozę ciążową i akurat teraz sobie przypomniałam więc nasza klatka ma 3,5 m na 2 m. Nie jest zbytnio ani szeroka ani długa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts