wiolasz 05.06.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 co to jest sudoku?dzień dobry. Ja piję kawkę właśnie iczekam aż księżniczka wstanie do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie wiem czy mi uwierzycie, ale ja kawki nie lubię... ... owszem pijałam na studiach, ale jakoś mnie nie przekonała, no... ewentualnie taką z ogromną ilością mleka czy w związku z tym, jak będę miała coś innego w kubeczku to mimo wszystko mogę z Wami na tych balkonach poprzesiadywać? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Sudoku to taka gra logiczna - pełno ich w sklepach w formie takich książeczek jak krzyżówki. Polega na takim ułożeniu cyfr od 1 do 9, aby się nie powtarzały w linii oraz w jednym z 9 kwadratów. Polecam, wciąga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a, no oczywiście ja zwykłej kawy też nie lubię, piję codziennie bo lepiej po niej działam (przez chwilę...), ale na szklankę daję płaską łyżeczkę kawy rozpuszczalnej i dolewam pół szklanki mleczka... Mieszam ubijaczką, aż zrobi sie konkretna pianka i jeszcze na wierzch daję bitą śmietankę... To juz nie smakuje jak kawa... Wiolasz sudoku to krzyżówki, w które zamiast wyrazów wpisuje się cyfry. Bardziej wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Sudoku to taka gra logiczna - pełno ich w sklepach w formie takich książeczek jak krzyżówki. Polega na takim ułożeniu cyfr od 1 do 9, aby się nie powtarzały w linii oraz w jednym z 9 kwadratów. Polecam, wciąga:) hej, hej oto dokładna kobieta właśnie tak powinnam napisać o tym sudoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.06.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a ja się martwiłam, ze zamotałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tak, balkon świetna rzecz, byle nie na parterze w bloku bo ja tak sobie siedzę, czasem zerkam za okno i się zastanawiam czy jak już się zdecyduję zasypiać to jeansy nasze zabrać z balkonu, czy zostawić do rana cześć Andulka ja bym spodnie wzięła do domu... I chyba bałabym sie mieć balkon tak nisko, zwłaszcza w blokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 taaaak, pysznie mleczko:) Andulka szkoda, że nie macie kawałak ogrodka, bo mógłby być fajny taras:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Wy macie takie charakterki jak ta kawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Bez cukru, ofkorss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Wy macie takie charakterki jak ta kawa... My??? Anielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Wy macie takie charakterki jak ta kawa... My??? Anielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja też piję mleko z kawą no nie, że lepiej smakuje?? Paskudnie smakuje - mulisto Wita zwolenniczka mocnej expresso Zwolenniczka mocnej czarnej expresso bez cukru wita zwolenniczke mocnej expresso. Wy macie takie charakterki jak ta kawa... My??? Anielskie no ba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 idę na podwórko.. bo zaraz oszaleję nie da sie z młodym już w domu normalnie wysiedzieć, bo on świra dostaje, a ja przy nim wróce jak pójdzie spać, innego wyjścia nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 idę na podwórko.. bo zaraz oszaleję nie da sie z młodym już w domu normalnie wysiedzieć, bo on świra dostaje, a ja przy nim wróce jak pójdzie spać, innego wyjścia nie widzę To nara. Ja ide z mezem na badania krwi. Ciezko go zaciagnac, wiec ide dla towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witajcie nie grałam nigdy w sudoku, ja ogólnie nie przepadam za liczbami. A teraz właśnie kawkę pijam. Za mocna mi wyszła. Najlepiej mi smakuje jak męzusio mi zrobi Ale taka pośrodku Was jestem: nie mocna ale nie mleko z kawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts