Magi77 07.06.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Aniu kocurka boska ja też bym taką chciała, pod warunkiem że by nie urosła Ja mam czarnego kota już dorosłego, podobnego jak na avatarze. Niby nazywa się Miki ale w sumie nikt go tak nie nazywa. Jest Kotem, Kocurem, Marudą albo dla mnie najczęściej jest Łajzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Hej! Gratuluje kiciusia i nowego lozka! Gdybym miala kotke nazwalabym ja NIRVANA... młody miałby trudno wymówić takie imię potrzebujemy czegoś krótszego a tak wogóle, to młody jeszcze nie śpi, kot mi z nóg nie złazi, a jak go zostawię na chwilę samego to miauczy, pies skuczy bo chce na pole, a męża nadal nie ma.... o ja biedna już mi oczy sie zamykają, a tu nijak spać ani posiedzieć przy kompie No to moze nazwij ja Forumka? Albo jakos tak remontowo - Szpachelka? Plytka? Fuga? Forumka, to też za długo, jak się będe na nią darła... Fuga??? Fajnie A może jeszcze coś od muratora.... Muratorka, inwestorka, w złości skrócić na storka..??? Albo Muratorka skrocona do Murka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Piękny kocio. FUGA byłoby super Głosuję za Fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 mi się tez Fuga spodobała Drugi głos na Fugę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 mi się tez Fuga spodobała Drugi głos na Fugę... Ale jestem blyskotliwa... Fajnie, ze sie Wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 mi się tez Fuga spodobała Drugi głos na Fugę... Ale jestem blyskotliwa... Fajnie, ze sie Wam podoba. No jesteś, jesteś ale to co? dajesz trzeci na Fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 mi się tez Fuga spodobała Drugi głos na Fugę... Ale jestem blyskotliwa... Fajnie, ze sie Wam podoba. No jesteś, jesteś ale to co? dajesz trzeci na Fugę? No jasne, przeciez sama ja wymyslilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Aniu, przelozylam wszystkie lekcje - moge do Ciebie przyjechac w sobote!!! Mam nadzieje, ze nie bedziemy sie upijac same? Olga - bedziesz oczywiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 DarioAs-zjawiskowe emblemato dawno mnie nie było, w miarę czasu nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ale słodki kociaczek To na początek, bo jutro już może być inaczej....Koty mają kocią naturę Ale ten jest śliczniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.06.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Aniu ja bym ją NIKITA nazwała bo ona ni - kita, ni - ogonek, jeszcze taka malutka. Cudne kociątko a materac tez super no i dżentelmen na materacu rośnie jak na drożdzach. No to zachwalam i spie... bo raniutko trzeba wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cześć Mi się Nikita podoba Kotom dobrze się nosi "ludzkie" imiona Fuga też fajnie, ale mi bardziej do psa pasuje Znałam kiedyś jedną Fugę - sznaucer olbrzym, też czarna była No i u mnie w rodzinie wszystkie sunie się podobnie nazywały: Wyga, Figa, Saga, no i Zonga - Zonga to już jest trzecia w rodzine A w przyszły weekend to na 95% będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cześć Mi się Nikita podoba Kotom dobrze się nosi "ludzkie" imiona oj tak tak!!!!!!!!mój kociak to Klarcia a psiak Gabi,czyli Gabrynia Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Noooo, kopę lat Gdzie byłaś, jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 sprzątam, gotuję... gości mam wieczorkiem, ale jak się odrobię, to odpocznę z Wami melduję się, żeby Malgos nie myślała, że szerszeń coś nabroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aniu, przelozylam wszystkie lekcje - moge do Ciebie przyjechac w sobote!!! Mam nadzieje, ze nie bedziemy sie upijac same? Olga - bedziesz oczywiscie? michę od rana cieszę na samą myśl, że tak sprytnie to załatwiłaś A co z Kasią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cześć I na czym stanęło z tymi szerszeniami? Masz już z głowy, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Aniu, przelozylam wszystkie lekcje - moge do Ciebie przyjechac w sobote!!! Mam nadzieje, ze nie bedziemy sie upijac same? Olga - bedziesz oczywiscie? michę od rana cieszę na samą myśl, że tak sprytnie to załatwiłaś A co z Kasią?? Ja tez sie ciesze bardzo, bardzo, ze sie udalo. A jak to wszystko zorganizujemy? Na ktora sie umawiamy mniej wiecej? I na czym stanęło z tymi szerszeniami? Masz już z głowy, czy jeszcze nie? A co? Jesli nie, to nie przyjedziesz ze strachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jak się w robocie nic nie posypie Teraz jest zero roboty, a to zazwyczaj oznacza ciszę przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jak się w robocie nic nie posypie Teraz jest zero roboty, a to zazwyczaj oznacza ciszę przed burzą To wtedy w weekend tez pracujesz? Nie sciemniaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts