wiolasz 12.06.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzień doberekja jeszcze przed pracą jestem ale już niedługo..u Was też taka nijaka pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzień doberek ja jeszcze przed pracą jestem ale już niedługo..u Was też taka nijaka pogoda? No... Dosyc nijaka. Za to jutro i w sobote ma byc zimno - bedziemy u Ani musialy duzo cieplej herbaty pic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jak ma być na rozgrzewkę i do tego herbatka to obowiązkowo z rumem - mniam, mniam....... życzę udanego Sabatu .... może kiedyś także u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jak ma być na rozgrzewkę i do tego herbatka to obowiązkowo z rumem - mniam, mniam....... życzę udanego Sabatu .... może kiedyś także u mnie? No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja tak myślę, że jak już wszystkie dziewczyny porodzą i odkarmią To trzeba będzie zrobić parapetówę objazdową "Warszawa i okolice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.06.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzień doberek ja jeszcze przed pracą jestem ale już niedługo..u Was też taka nijaka pogoda? No... Dosyc nijaka. Za to jutro i w sobote ma byc zimno - bedziemy u Ani musialy duzo cieplej herbaty pic... chyba lepiej, że nie będzie upału, bo jak zjadą się razem takie energiczne i temperamentne kobiety, to mogłoby być za gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzień doberek ja jeszcze przed pracą jestem ale już niedługo..u Was też taka nijaka pogoda? No... Dosyc nijaka. Za to jutro i w sobote ma byc zimno - bedziemy u Ani musialy duzo cieplej herbaty pic... chyba lepiej, że nie będzie upału, bo jak zjadą się razem takie energiczne i temperamentne kobiety, to mogłoby być za gorąco Ale cos malo nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja tak myślę, że jak już wszystkie dziewczyny porodzą i odkarmią To trzeba będzie zrobić parapetówę objazdową "Warszawa i okolice" "Warszawa i okolice.... Sandomierza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja tak myślę, że jak już wszystkie dziewczyny porodzą i odkarmią To trzeba będzie zrobić parapetówę objazdową "Warszawa i okolice" "Warszawa i okolice.... Sandomierza" W drodze powrotnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hej Dziewczynki Mnie ta pogoda powoli wykańcza. W mojej wsi deszcz nie padał już ponad 2 tyg Dzisiaj byłam na usg. Moja Dzidzia leży sobie w najlepsze dupką do góry i ma w nosie, że jej chcemy między nogi popatrzeć Ale z tego co widać, to raczej uparty chłopaczek Poza tym, to wszystko w porządku, ssał sobie kciuka i bańki ustami puszczał, a ja prawie zemdlałam z tej duchoty, więc usg było szybkie. Może za 3 tyg. coś się da lepiej podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kurcze blade Tak sobie myślę, że my, ludzie, to się jednak łatwo rozwydrzamy Jeszcze parenaście lat temu nikomu by do łba nie przyszło, że można płeć sprawdzać, a dziś się prawie "obrażamy" na potomstwo, jak nie chce dupki wystawić Najważniejsze, żeby maleństwo zdrowe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kurcze blade Tak sobie myślę, że my, ludzie, to się jednak łatwo rozwydrzamy Jeszcze parenaście lat temu nikomu by do łba nie przyszło, że można płeć sprawdzać, a dziś się prawie "obrażamy" na potomstwo, jak nie chce dupki wystawić Najważniejsze, żeby maleństwo zdrowe było No w sumie masz rację, ale skoro jest teraz taka możliwość, to dlaczego z niej nie skorzystać Przecież wiadomo, że niezależnie jakiej płci urodzi się dziecko, to się je kocha, ale dupkę mogłoby wypiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kurcze blade Tak sobie myślę, że my, ludzie, to się jednak łatwo rozwydrzamy Jeszcze parenaście lat temu nikomu by do łba nie przyszło, że można płeć sprawdzać, a dziś się prawie "obrażamy" na potomstwo, jak nie chce dupki wystawić Najważniejsze, żeby maleństwo zdrowe było No w sumie masz rację, ale skoro jest teraz taka możliwość, to dlaczego z niej nie skorzystać Przecież wiadomo, że niezależnie jakiej płci urodzi się dziecko, to się je kocha, ale dupkę mogłoby wypiąć Moja starsza bratanica do porodu była bratankiem - lekarz z usg dawał 80%, wszystkie "znające się" babcie, ciotki, mamy były pewne, że chłopak Jedynie mój ojciec obstawiał dziewczynkę - ale tylko i wyłącznie na przekór wszystkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No tak to bywa. Jak ja bym się sugerowała tym, jak się czuję, jak wyglądam, to bym od początku miała pewność, że to chłopczyk Wszystko jest inaczej niż za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No to pewnie chłopczyk będzie... Albo dziewczynka z innym charakterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Albo dziewczynka z innym charakterkiem No fajnie by było ale chłopaczki też mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Albo dziewczynka z innym charakterkiem No fajnie by było ale chłopaczki też mają swój urok Pewnie że tak Nie ma to jak parka Dwie dziewczynki to już niezły gang jest Można dostać obłędu W każdym razie, nie ma się czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Coś ostatnio zauważyłam, że Ania jest gościem w swoim własnym wątku energia ją rozpiera, tylko pozazdrościć Też zauważyłam, że rzadko bywa Pewnie znosi piwo skrzynkami do domu przed naszym przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts