DarioAS 14.06.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 taa, dyrektorowa jakaś czy guru nawet Ooooo.... Guru, to jest dobre okreslenie. Guru Olga! Brzmi dumnie. Macie jeszcze jakieś fajne pomysły? Czuję, że musimy poważnie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.06.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 to Wy się pakujcie, a ja sie biorę za dalsze domowe obowiazki... na peron wyjdzie po Was mój małż, będzie miał mój telefon, więc sie dogadacie. mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 hihihi, ja to w sumie na Warszawę najbardziej liczę czyli Olga albo u Ciebie albo u nitubaga, a potem może u mnie? A potem to już u Małgosi . Nawet się z Nią wstępnie umówiłam za 2-3 lata hm........ niechże chwilę pomyślę, co ja mam zaplanowane za 3 lata..... tak..... znajdę z jeden wolny weekend do siebie oczywiście zapraszam, ja strasznie lubie ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Bawcie sie dobrze kobiałki!!!! Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No Dziewczynki, to bawcie się dobrze, ale bądźcie grzeczne Róbcie fotki i potem czekamy na relację Co do spotkania w Wawie, ja jestem za, bo widzę, że nas całkiem sporo Jak odchowam trochę dzieciaczka, to do siebie oczywiście zapraszam, od Wawki rzut beretem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 to Wy się pakujcie, a ja sie biorę za dalsze domowe obowiazki... na peron wyjdzie po Was mój małż, będzie miał mój telefon, więc sie dogadacie. mam nadzieję A jak porwiemy meza i juz do Ciebie nie trafimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 A do Sandomierza to nikt nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 A do Sandomierza to nikt nie chce Przeciez juz Olga wymyslila, ze najpierw do Wawy, a stamtad do Sandomierza. Sorry - Guru Olga mialo byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja, ja, ja chcę w Tarnobrzegu mam rodzinkę - więc niewykluczone, że się u Ciebie zjawimy szybciej niż sobie moja doga myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja, ja, ja chcę w Tarnobrzegu mam rodzinkę - więc niewykluczone, że się u Ciebie zjawimy szybciej niż sobie moja doga myślisz Czekaj czekaj, żebym chociaż domek wykończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.06.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a mi wykasowało dłuuugi wpis w Dzienniku ... Nefer, Tosinek i tu w moich "wschodnich" rogatkach sporo dobrych dusz ... choć ja najdalej na wschód, to nie zapominajcie, że czekam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja, ja, ja chcę w Tarnobrzegu mam rodzinkę - więc niewykluczone, że się u Ciebie zjawimy szybciej niż sobie moja doga myślisz Czekaj czekaj, żebym chociaż domek wykończyła o spokojnie jak się nie wyrobisz na pierwszy zlot, to napewno na któryś z kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pijaczki????Jak tam impra...Tylko domku nie rozwalcie, ok...? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a049.gif Bo ja mam tam blisko , a jak rozwalicie to w różnych miejscach może wyądować... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c016.gif I napiję się z wami...wirtualnie ale się napiję... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.06.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 taa, dyrektorowa jakaś czy guru nawet Ooooo.... Guru, to jest dobre okreslenie. Guru Olga! Brzmi dumnie. Macie jeszcze jakieś fajne pomysły? Czuję, że musimy poważnie porozmawiać czyli chyba dobrze, że mnie z Wami nie ma ? Dziewczyny i jak? Poznajdowałyście się, dojechałyście, obejrzałyście i oplotkowałyście wszystko? To teraz fotki prosimy wkleić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.06.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Aniu, jak tam imprezka?? Daj znać bo przecież my tu jak na szpilkach siedzimy...Ja to juz z tego żalu i samotności sama sobie polewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam A myślałam, że tylko ja taka niecierpliwa jestem fot-ki ! fot-ki ! fot-ki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Aniu, jak tam imprezka?? Daj znać bo przecież my tu jak na szpilkach siedzimy...Ja to juz z tego żalu i samotności sama sobie polewam... to jest nas dwie ja winko... a Ty? no i już niedziela, więc kiedy te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.06.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Aniu, jak tam imprezka?? Daj znać bo przecież my tu jak na szpilkach siedzimy...Ja to juz z tego żalu i samotności sama sobie polewam... to jest nas dwie ja winko... a Ty? no i już niedziela, więc kiedy te fotki Ja Campari z colą piłam. Niedobre jak cholerka ale na trzeźwo ciężko by było. Ania, wstawajcie!!! Już południe. Zdjęcia trzeba wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Musiały nieźle się "nawalić" http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c027.gif , bo tu 12 i dalej żednej fotki... Laski...prosimy o sprawozdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.06.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 w skrócie... godzina 16.12, dostaję smsa.... "rozjechałysmy faceta po drodze, możemy się spóźnić"... myślę- jakiego faceta?? czym?? przecież nie pociągiem?? okazło się, że nie faceta, tylko babę i nie rozjechały tylko wpadła pod pociąg... impreza opóźniła się na szczęście tylko o godzinkę Malgos do domku pojechała już o 22.00 więc nie pobalowała z nami, ale my spać poszłyśmy... o 4.00 nad ranem cóż, zaraz chyba się rzucę na wyrko i jak młody pozwoli to sobie utnę drzemę Kasia i Olga właśnie odjechały, dlatego się melduję fajnie było i szkoda, że tak szybko zleciało, bo jeszcze dużo było do powiedzenia a czasu brakło wracamy do codzienności zdjęć dużo nie ma, bo ktoś musiałby je robić a nie miał za bardzo kto... jak je zgram, to wrzucę coś niecoś . Żałuję, że pozanłam tylko trzy tak wspaniałe osoby, a jeszcze jest tu na forum kilka, z którymi chętnie wypiłabym kawkę. Naprawdę szkoda, że nikt więcej nie chciał przyjechać, bo było warto się tak oderwać choć na jeden dzień od tego wszystkiego i zobaczyć, poznać nowe osby i miejsca Dzięki wczorajsze kobietki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts