Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hihihi, ja to w sumie na Warszawę najbardziej liczę :oops: :roll: :lol: czyli Olga albo u Ciebie albo u nitubaga, a potem może u mnie? A potem to już :roll: u Małgosi :lol: :lol: . Nawet się z Nią wstępnie umówiłam za 2-3 lata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D hm........ niechże chwilę pomyślę, co ja mam zaplanowane za 3 lata.....

tak..... znajdę z jeden wolny weekend :lol: :lol: :lol: :lol:

do siebie oczywiście zapraszam, ja strasznie lubie ploteczki 8)

:( a mi wykasowało dłuuugi wpis w Dzienniku ...

Nefer, Tosinek i tu w moich "wschodnich" rogatkach sporo dobrych dusz ...

choć ja najdalej na wschód, to nie zapominajcie, że czekam i zapraszam :)

ja, ja, ja chcę :D :D :D :D

w Tarnobrzegu mam rodzinkę - więc niewykluczone, że się u Ciebie zjawimy szybciej niż sobie moja doga myślisz :lol: :lol: :lol:

Czekaj czekaj, żebym chociaż domek wykończyła :)

o spokojnie :D

jak się nie wyrobisz na pierwszy zlot, to napewno na któryś z kolei 8) :lol: :lol:

Pijaczki????Jak tam impra...

Tylko domku nie rozwalcie, ok...? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a049.gif

Bo ja mam tam blisko , a jak rozwalicie to w różnych miejscach może wyądować... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c016.gif

I napiję się z wami...wirtualnie ale się napiję... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF

taa, dyrektorowa jakaś czy guru nawet :D

Ooooo.... :o :o :o Guru, to jest dobre okreslenie. Guru Olga! Brzmi dumnie. :lol:

Macie jeszcze jakieś fajne pomysły? :evil: Czuję, że musimy poważnie porozmawiać :x

:lol: :lol: :lol: czyli chyba dobrze, że mnie z Wami nie ma :wink: :lol: :lol: ?

Dziewczyny i jak? Poznajdowałyście się, dojechałyście, obejrzałyście i oplotkowałyście wszystko? To teraz fotki prosimy wkleić ...

Aniu, jak tam imprezka?? Daj znać bo przecież my tu jak na szpilkach siedzimy...Ja to juz z tego żalu i samotności sama sobie polewam...

to jest nas dwie :D ja winko... a Ty?

no i już niedziela, więc kiedy te fotki 8) 8) 8)

Ja Campari z colą piłam. Niedobre jak cholerka ale na trzeźwo ciężko by było. Ania, wstawajcie!!! Już południe. Zdjęcia trzeba wkleić :lol: :lol:

w skrócie...

godzina 16.12, dostaję smsa....

"rozjechałysmy faceta po drodze, możemy się spóźnić"... :o :o :o

myślę- jakiego faceta??

czym??

przecież nie pociągiem?? :o :o :o

okazło się, że nie faceta, tylko babę i nie rozjechały tylko wpadła pod pociąg...

impreza opóźniła się na szczęście tylko o godzinkę :wink:

Malgos do domku pojechała już o 22.00 :cry: :cry: :cry: :cry:

więc nie pobalowała z nami, ale my spać poszłyśmy...

o 4.00 nad ranem :o

cóż, zaraz chyba się rzucę na wyrko i jak młody pozwoli to sobie utnę drzemę :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasia i Olga właśnie odjechały, dlatego się melduję :wink:

fajnie było i szkoda, że tak szybko zleciało, bo jeszcze dużo było do powiedzenia a czasu brakło :cry: :cry: :cry: :cry:

wracamy do codzienności :roll:

zdjęć dużo nie ma, bo ktoś musiałby je robić a nie miał za bardzo kto...

jak je zgram, to wrzucę coś niecoś :lol: .

Żałuję, że pozanłam tylko trzy tak wspaniałe osoby, a jeszcze jest tu na forum kilka, z którymi chętnie wypiłabym kawkę.

Naprawdę szkoda, że nikt więcej nie chciał przyjechać, bo było warto się tak oderwać choć na jeden dzień od tego wszystkiego i zobaczyć, poznać nowe osby i miejsca :wink:

Dzięki wczorajsze kobietki, dzięki

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: