DarioAS 16.06.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Amtla, ale kąt to Ci naprawdę wyszedł na tym ostatnim zdjęciu... jesteś pewna, ze Cie akurat nie zachwiało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jesteś pewna, ze Cie akurat nie zachwiało?? Ja już niczego nie jestem pewna - zwłaszcza jak ten mecz oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jesteś pewna, ze Cie akurat nie zachwiało?? Ja już niczego nie jestem pewna - zwłaszcza jak ten mecz oglądam a jaki wynik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 16.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ale fajne spotkanko wrzucaj tego perukowca koniecznie, też sobie takiego zakupiłam, odmiana purple, liczę że w przyszłym roku juz będzie miał peruki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... - wyssała to z mleczkiem.... A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. No...wy miałyście taką samą drogę.... - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... taaaak... ale to była impreza u mnie, więc to Ty miałaś dotrzeć, a nie my nic się nie martw, jak Twoja dzidzia będzie wieksza, to jeszcze się spotkamy w tym super gronie W końcu Olga mi jeszcze na klona poluje... No wlasnie, impreza nie miala byc wedrujaca z ciezarna kobieta... Musimy sie spotkac niebawem, jak tylko wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz??bo ja już tęsknię...jakoś ten Kraków to tak blisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No to pieknie pobalowalyscie moje Panie Dziekuje za zdjecia - milo Was wszystkie poznac! Mam nadzieje, ze obiecane zdrowie za pozostalych forumowiczow bylo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ale fajne spotkanko wrzucaj tego perukowca koniecznie, też sobie takiego zakupiłam, odmiana purple, liczę że w przyszłym roku juz będzie miał peruki wrzucę, wrzucę Agiis, ale Cię dawno nie widziałam mój tez jest czerwonolistny, tylko na razie jeszcze jest zielony, bo słonka chyba mu brak było... a teraz sobie deszczyk pada i go dobrze podleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No to pieknie pobalowalyscie moje Panie Dziekuje za zdjecia - milo Was wszystkie poznac! Mam nadzieje, ze obiecane zdrowie za pozostalych forumowiczow bylo?! No ba... mamy wszystkie nadzieję, że już wkrótce nastąpi kolejna kolejka za zdrowie tych co nie mogą A Ty nam weselną zostawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz?? bo ja już tęsknię... jakoś ten Kraków to tak blisko.. Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz?? bo ja już tęsknię... jakoś ten Kraków to tak blisko.. Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... to nie to samo fluidy będą słabsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz?? bo ja już tęsknię... jakoś ten Kraków to tak blisko.. Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... to nie to samo fluidy będą słabsze.... Opowiadasz... Beda rownie mocne, kto wie, czy nie mocniejsze... Obiecuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz?? bo ja już tęsknię... jakoś ten Kraków to tak blisko.. Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... to nie to samo fluidy będą słabsze.... Pewnie nie chcecie wiedzieć, jak to po piwie przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ale fajne spotkanko wrzucaj tego perukowca koniecznie, też sobie takiego zakupiłam, odmiana purple, liczę że w przyszłym roku juz będzie miał peruki wrzucę, wrzucę Agiis, ale Cię dawno nie widziałam mój tez jest czerwonolistny, tylko na razie jeszcze jest zielony, bo słonka chyba mu brak było... a teraz sobie deszczyk pada i go dobrze podleje... Będzie czerwony, bo jak nie to jadę z pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz?? bo ja już tęsknię... jakoś ten Kraków to tak blisko.. Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... to nie to samo fluidy będą słabsze.... Pewnie nie chcecie wiedzieć, jak to po piwie przeczytałam Boje sie pomyslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Cześć Dario i Drużyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam z zachmurzonej Stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Zachmurzone Podkarpacie też dołącza do przywitania dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam z zachmurzonej Malopolski... Mam nadzieje, ze sie przez te chmury dzisiaj przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 przebijesz się, kto jak kto ale TY no nie na gwizdek pazurki zrobione hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts