Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się że wam się imprezka udała i troszkę żałuje że mnie nie bylo...wkońcu to tak niedaleko....ale z moim cycem jedny to ciężko jeszcze ale niedługo będzie można szaleć... :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie przejmuj sie, bylas obecna duchem, bo strasznie Cie obgadywalysmy... :lol: :lol: :lol:

No kurcze a ja się dziwiłam czemu moją córę tak czka - ona delikatniejsza i zamiast mamusię to ją wzieło... :wink: - wyssała to z mleczkiem.... :roll:

A ja się z Anią w takim policzę....za to obgadywanie.... :wink: - ją mam na miejsu to ona oberwie - bo resztę mogę tylko wirtualnie.... :lol: :lol: :lol:

Wlasnie dlatego Cie obgadywalysmy, ze nie wpadlas, chociaz masz blisko. Wstydzilabys sie. :evil: :evil: :evil:

No...wy miałyście taką samą drogę.... :wink: - a mooja dzidzia jakoś jescze nie lubi podróży....krzywi się jak nie wiem... :roll:

taaaak...

ale to była impreza u mnie, więc to Ty miałaś dotrzeć, a nie my :wink:

nic się nie martw, jak Twoja dzidzia będzie wieksza, to jeszcze się spotkamy w tym super gronie :wink:

W końcu Olga mi jeszcze na klona poluje...

:lol: :lol: :lol: :lol:

No wlasnie, impreza nie miala byc wedrujaca z ciezarna kobieta... :roll: :roll: :roll: Musimy sie spotkac niebawem, jak tylko wroce. :lol: :lol: :lol:

ale fajne spotkanko :lol: wrzucaj tego perukowca koniecznie, też sobie takiego zakupiłam, odmiana purple, liczę że w przyszłym roku juz będzie miał peruki :lol:

wrzucę, wrzucę :wink:

Agiis, ale Cię dawno nie widziałam :roll:

mój tez jest czerwonolistny, tylko na razie jeszcze jest zielony, bo słonka chyba mu brak było...

a teraz sobie deszczyk pada i go dobrze podleje...

No to pieknie pobalowalyscie moje Panie ;)

Dziekuje za zdjecia - milo Was wszystkie poznac!

Mam nadzieje, ze obiecane zdrowie za pozostalych forumowiczow bylo?! :lol:

No ba...

mamy wszystkie nadzieję, że już wkrótce nastąpi kolejna kolejka za zdrowie tych co nie mogą :wink:

A Ty nam weselną zostawisz... :wink:

Malgos to tak konkretnie kiedy lecisz??

bo ja już tęsknię...

jakoś ten Kraków to tak blisko..

Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... :oops: :oops: :oops:

to nie to samo :cry:

fluidy będą słabsze....

:lol: :lol: :lol:

Opowiadasz... :roll: :roll: Beda rownie mocne, kto wie, czy nie mocniejsze... Obiecuje! :lol: :lol: :lol: :lol:

bo ja już tęsknię...

Dzutro lece o 5 z Krakowa. Ale przeciez nigdzie nie znikam, bede Wam tu d... zawracac na odleglosc... :oops: :oops: :oops:

fluidy będą słabsze....

Pewnie nie chcecie wiedzieć, jak to po piwie przeczytałam :oops: :oops: :oops:

ale fajne spotkanko :lol: wrzucaj tego perukowca koniecznie, też sobie takiego zakupiłam, odmiana purple, liczę że w przyszłym roku juz będzie miał peruki :lol:

wrzucę, wrzucę :wink:

Agiis, ale Cię dawno nie widziałam :roll:

mój tez jest czerwonolistny, tylko na razie jeszcze jest zielony, bo słonka chyba mu brak było...

a teraz sobie deszczyk pada i go dobrze podleje...

Będzie czerwony, bo jak nie to jadę z pędzlem :wink: :lol:

bo ja już tęsknię...

fluidy będą słabsze....

Pewnie nie chcecie wiedzieć, jak to po piwie przeczytałam :oops: :oops: :oops:

Boje sie pomyslec... :roll: :roll: :roll: