malgos2 19.06.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nauczka, zeby nie znikac... To co Mam w robocie do nocy siedzieć?? wystarczy sobie "przenosny" net zalatwic i nosic ze soba jak sie od nas oddala na dluzej Oczywiscie. I placic za niego regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nauczka, zeby nie znikac... To co Mam w robocie do nocy siedzieć?? wystarczy sobie "przenosny" net zalatwic i nosic ze soba jak sie od nas oddala na dluzej o właśnie jak staniesz w korku, to zawsze wtedy coś napiszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.06.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... to moga byc albo figi albo kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... A nie mowilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... A nie mówiłam? Co masz mojego? Gacie zostawiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nauczka, zeby nie znikac... To co Mam w robocie do nocy siedzieć?? wystarczy sobie "przenosny" net zalatwic i nosic ze soba jak sie od nas oddala na dluzej o właśnie jak staniesz w korku, to zawsze wtedy coś napiszesz... Tiaaa Ale chyba się wakacje zaczęły, bo w korkach nie stoję wracając do domciu A neta przecież mam przenośnego I nawet zapłacony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... A nie mówiłam? Co masz mojego? Gacie zostawiłam? Lojezu. Dobrze, ze pojechalam wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... A nie mówiłam? Co masz mojego? Gacie zostawiłam? Lojezu. Dobrze, ze pojechalam wczesniej. A tyle Cię ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kobiety imprezujące u mnie w sobotę... Wy to jak WITCH jesteście.. otwieram dziś ostatnią szufladę zamrażalnika... dwa piwa pęknięte od czterech lat małż zawsze tak chłodzi piwo i jak do tej pory było wszystko wporządku a teraz... oczywiście poszły te dwa co już żadna nie chciała pić... Olga, ja mam coś Twojego... małego i czarnego.... A nie mówiłam? Co masz mojego? Gacie zostawiłam? Lojezu. Dobrze, ze pojechalam wczesniej. A tyle Cię ominęło Czyli jednak to Ty gwalcilas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ktoś musiał W końcu zobowiązanie, to zobowiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ktoś musiał W końcu zobowiązanie, to zobowiązanie Smichy, chichy, ale w koncu sie wydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tyyyyle mnie ominęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ktoś musiał W końcu zobowiązanie, to zobowiązanie Smichy, chichy, ale w koncu sie wydalo... A co się miało nie wydać? Pół forum na ten gwałt czekało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? niczyich gaci jak dotąd nigdzie nie znalazłam... ale co fakt, to fakt, Kasia spała z Olgą na jednym łożu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.06.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 żeby rozwiać wątpliwości... a gdzie masz spinkę do włosów?? Aaaa.... już wiem gdzie Wywal, żeby Ci się nie szwendała poczeka do maja bezpiecznie schowana... jak mogę taką cenną pamiątkę wyrzucić?? Jest duża szansa, że nie będzie mi potrzebna Do fryzjera idziesz? Na króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts