DarioAS 20.06.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 chyba poszły spać ... wstyd się przyznać - ja też padłam........ ps. szukam diablic do klubu!!!! ktos chętny? no... a co to za klub?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Słuchajcie kobitki. Z tym fryzjerem to trzeba się nie poddawać i szukać. Ja 4 lata w Rzeszowie mieszkając trafiałam na jakichś z przypadków. Aż trafiłam na chłopaka samouka. Ostatnio mnie podcinał. Gościu ma talent w rękach Tak więc warto szukać i nie poddawać sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Helloł wszystkim dziewczynom!!! Widzę że pisanie idzie w tempie świetlnym. Przeczytanie moich zaległości troszkę mi zajmie. Widzę że impreza u Ani Wam się udała. Aż Wam zazdroszczę...... Bianca, w końcu, tyle razy już tam do Ciebie zaglądałam a tam ciągła cisza Co słychać?? Jak tam mieszkanko się robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A i Olga przemyśl te krótkie włosy bo szybko nie odrosną Ech, za szybko odrosną - miewam, to wiem Mam dość kłaków walających się po chałupie 5 min. po sprzątaniu i obłażących co się da Krótki to pojęcie względne Kiedyś się obciełam na jeża i potem trzy lata zapuszczałam a co się kuźwa z grzywką namęczyłam no i nie powiem jak wyglądałam Krótkie-krótkie, jeża też miałam całkiem nie dawno Jeż to może niekoniecznie, ale króciutko A problem z odrastaniem jest, jeśli nie masz dobrego fryzjera - i tego się boję, bo nie mam Jak kiedyś miałam, to do tej pory wyjść z podziwu nie mogę, że mi kobietka "odrosła" włosy zupełnie bezboleśnie ja też taką fryzjerkę bym chciała... co zapuszczam grzywkę, to i tak ją w końcu ścinam, bo juz mam dość po pewnym czasie spinek, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 imię dla kota- wybieramy Amber Eliza Fiona (choć to mi bardziej z rudą sierściuchą się kojarzy) Hera Kleo Wera krótkie, żebym się nie musiała za długo wydzierac jak coś przeskrobie I co najważniejsze... perukowiec zmienia barwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 teraz mój zamysł... perukowiec ma być bordowy, ten klon też coś od tego, więc posadziłam je przy płotku w pewnej odległości, żeby miały miejsce rosnąć.. za klonikiem też posadze tawułki, jak kupię. Pomiędzy nimi chcę posadzić wierzbe japońską, albo płacząca, żeby oddzielić te czerwienie a pod nią na odwrót do tawułek np. berberysa czerwonego, żeby był dobrze widoczny. Za rok (może) z przodu dałabym dwa iglaki, żeby nie było łyso przez zimę i dosadziłabym coś płożącego dla wypełnienia. Jak się to Wam widzi?? http://images34.fotosik.pl/290/bf11090233e01c47med.jpg ta wierzba miałaby byc pomiędzy klonem a perukowcem, iglaki z przodu pomiędzy drzewkami wklejam to pytanie jeszcze raz, bo ściągłam se (myślę, że zajrzy) eksperta od ogrodów.. zamiast wierzby japońskiej myślę teraz o płaczącej, ale nie o takiej typowej, ta, którą widziałam ma malutkie, zaokrąglone listki i aż tak się nie przewiesza ale pani ze sklepu zapewniała, że to odmiana płaczącej i zastanawiam się, czy te iglaki z przodu to dobry pomysł... może lepiej jakieś krzewy liściaste?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/292/96d9010caa530b1emed.jpg to zdjęcie chyba z trochę lepszym ujęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 kolejny mój ból, to te cypryso- thuje pomiędzy nimi są powsadzane wrzosiki, ale wcale ich nie widać strasznie to wygląda łyso i nijako, co ja tam moge jeszcze zrobić?? a roślinki skalniakowe wcale nie rosną na kamieniach jak szalone, tylko se kwitną http://images34.fotosik.pl/292/015c8682f3d64d81med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a tu na tym kawałku rosną dwie pęcherznica (bordowa i zielona), świerk biały i świerk gniazdo bocianie, dwa jałowce płożące i wiśnia japońska za ciasno?? rozsadzić to? a co zostawić??? czy te świerki nie lepiej będzie przesadzić do doniczek?? są bardzo malutkie http://images23.fotosik.pl/232/0a56b10e99d3bb6cmed.jpg http://images26.fotosik.pl/220/b85a6920a2cf9e8dmed.jpg na pierwszym zdjęciu są szyszki wokół wierzby, żeby jej za szybko woda nie uciekała, co jeszcze dodało tłoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a tu z kolei są dwa cyprysiki groszkowe na bokach, a w środku jałowiec na pniu.. i przed nim ta krzewuszka, co już ja przesadziłam raz tym razem nie mam pojęcia jak duży urosnie ten jałowiec na pniu.. myślę, żeby zamiast niego rzucić tu druga, ale większa niż ta obok wierzbę japońską, wtedy na prawo i lewo szłyby iglaki (jak urosną i je będzie dobrze widać...) a środek dzieliłoby drzewko liściaste.. krzewuszka musi zniknąć.. chyba http://images33.fotosik.pl/293/d9f68789fb07c92bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tolu, czekam na Twoje zdanie jeśli zdjecia są niewyraźne, to podam Ci linka do całego albumu, wtedy można je powiększyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 imię dla kota- wybieramy Amber Eliza Fiona (choć to mi bardziej z rudą sierściuchą się kojarzy) Hera Kleo Wera krótkie, żebym się nie musiała za długo wydzierac jak coś przeskrobie I co najważniejsze... perukowiec zmienia barwę No to się cieszę Kamień z serca Niby człek wie, że tak będzie, ale dopóki się nie stanie, to nigdy nie wiadomo do końca Jeśli chodzi o kota, jak przeskrobie i tak będzie "ty cholero !!!" A co do reszty roślinek - to weź na wstrzymanie, bo na razie pusto i łyso, ale jak Ci się to wszystko rozrośnie, to nie będziesz miała gdzie przesadzić Może jak Ci braknie, to wynieś te w doniczkach z chałupy i poustawiaj, gdzie pusto. Mówiłaś, że całkiem je teraz zaniedbujesz (choć nie wyglądają) Ja na lato większość doniczkowców na balkon wywalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 mi już nie chodzi o to pusto, tylko martwie sie juz na zapas, co będzie jak to wszystko troche urośnie... chciałam stworzyć ładne kompozycje, warstwowo i kolorowo, ale jakoś mi to nie wyszło póki co a balkon... inspektor powiedział, że nie odbierze... prawdopodobnie płyta nadaje się tylko do rozbiórki i znów mam czekać na gościa dwa tygodnie, bo teraz nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Najwyżej później część przesadzisz Ja bym poczekała z rok - będziesz już się lepiej orientować, co rośnie szybko, co wolno, co się nie przyjęło, a co padło I za rok poprzesadzać lub uzupełnić braki To niestety musi potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Najwyżej później część przesadzisz Ja bym poczekała z rok - będziesz już się lepiej orientować, co rośnie szybko, co wolno, co się nie przyjęło, a co padło I za rok poprzesadzać lub uzupełnić braki To niestety musi potrwać właśnie tak myślę, tylko zastanawiam się, czy za rok, to juz nie będzie za późno, żeby sie mi nic nie poniszczyło, bo to wszystko dość, że drogo wychodzi, to na dodatek tak cieszy jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Eee tam, ludzie przesadzają w te i nazad i jakoś jest dobrze Jak co ma żyć, to żyć będzie, jak ma paść i tak padnie Podszkol się tylko w teorii przesadzania do przyszłej wiosny (bo to zdaje się najlepiej przesadzać późną jesienią, lub wczesną wiosną) i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 20.06.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ania, ten twoj ogrodek to piekny bedzie, naprawde. Wcale nie mysle, ze tam za duzo masz ... a tego Pana Inspektora to za fraki i ... Trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 dzięki LP a za fraki, to nie inspektora, tylko wykonawcę, bo spie....ł robotę po rozszałowaniu i dokładnych oględzinach okazało się, że cała płyta się rusza, jak się chodzi po balkonie kolomny są wporządku, ale jak wylewali płytę, to sie sku...m prawdopodobnie nie chciało dobrze betonu wymieszać i dość, że wszystko pęka, to wygląda jakby było zrobione z 20 lat temu, a nie teraz krew mnie zalewa, bo balkon miał by w miesiąc zrobiony, a tu nie wiadomo, czy do jesieni będzie dobrze i teraz sie gościu wymiguje ile wlezie że niby inne roboty ma a już o tym, że znów mi ogród zdewastują i nie mam jak tej trawki dosiać i wszystko wygląda, jak wygląda, to nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Aniu, na spokojnie To tylko balkon, masz już fajne mieszkanie, ogródek, super rodzinkę. Balkon to tylko dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.06.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ale jaki drogi... tyle kasy wziąść a takie dziadostwo odpie....lić i przez to mnie krew zalewa, bo mogłam za to ocieplenia resztę zrobić i jeszcze wypoczynek kupić... i może by na dywan zostało a tak to nic nie ma, ani kasy ani balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts