DarioAS 21.06.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 DZIEWCZYNY! W TVN24 WŁAŚNIE POWIEDZIELI, ŻE W TRZEBINI MĄŻ UDUSIŁ ŻONĘ I POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO gdzie jest ANIA!!!???? skąd Wy takie rzeczy wynajdujecie?? to napewno nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 ufffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/292/96d9010caa530b1emed.jpg to zdjęcie chyba z trochę lepszym ujęciem Witaj Aniu! Jak dla mnie to te tawułki zdecydowanie za blisko drzewka. To na pewno bym rozsadziła ... Nie chciałabym powtarzać, bo juz OK i Tola to napisały, ale zaczekaj. Roślinki sie zaaklimatyzują, polubią(albo nie) Twoją ziemię, ukorzenią i wtedy poprzesadzasz na docelowe miejsca Widziałaś u mnie matecznik ? Właśnie po to go stworzyłam. a czemu za blisko? one sa z tylu, nie na rowno z perukowcem, a on i tak ma isc w gore, wiec doly beda wolne tawulki pryeciey wzsoko nie rosna?? tak mysle... i jak tu sie nie wku... jak ta klawiatura mnie do szalu doprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 DZIEWCZYNY! W TVN24 WŁAŚNIE POWIEDZIELI, ŻE W TRZEBINI MĄŻ UDUSIŁ ŻONĘ I POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO gdzie jest ANIA!!!???? skąd Wy takie rzeczy wynajdujecie?? to napewno nie mnie No z TV się dowiedziałam... może jakąś sąsiadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witajcie dziewczyny! Jescze nie pochwalilam zdjęcia, a rzeczywiście jest odlotowe. Super na nim wyszłyście! Oj, żałuję, że mnie z Wami nie było. Hihihihi tylko gdzie ja bym wtedy spała? dywan caly wolny byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanie z innej beczki -ile wina wytrawnego czerwonego wlać do sosu do spaghetti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 DZIEWCZYNY! W TVN24 WŁAŚNIE POWIEDZIELI, ŻE W TRZEBINI MĄŻ UDUSIŁ ŻONĘ I POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO gdzie jest ANIA!!!???? skąd Wy takie rzeczy wynajdujecie?? to napewno nie mnie No z TV się dowiedziałam... może jakąś sąsiadkę? sasiadke nie, bo slyszalabym jakas policje czy cos.. ale Trzebinia duza, to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ciekawe, gdzie ja bym spala, gdybym zostala do rana... Przy lewym tylnym kole Dawidkowej wyścigowy ja pewnie przy drugim hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanie z innej beczki -ile wina wytrawnego czerwonego wlać do sosu do spaghetti? A ile tego sosu? Ja tak daje ze szklanke najwyzej, bo mi wiecej szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ja też szklankę max dawałam, bo reszte dopijałam albo zostawiałam do obiadu. Poza tym ma wyparować a nie zrobić się breja (jak robisz z prawdziwych pomidorów) więc chyba coby nie za długo musiało się gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ja bym proponowała max 100 ml do sosu bez względu na jego ilość a resztę wypić bo z organizmu wolniej paruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nie wiem ile dałam -ale tak "na oko" to chyba szklankę Dobre było, chodzę jeszcze pionowo -tzn. że było w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ciekawe, gdzie ja bym spala, gdybym zostala do rana... Przy lewym tylnym kole Dawidkowej wyścigowy ja pewnie przy drugim hej pewnie razem ze mną na dywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ciekawe, gdzie ja bym spala, gdybym zostala do rana... Przy lewym tylnym kole Dawidkowej wyścigowy ja pewnie przy drugim hej pewnie razem ze mną na dywanie Baaaaaaaardzo kuszace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witajcie dziewczyny! Jescze nie pochwalilam zdjęcia, a rzeczywiście jest odlotowe. Super na nim wyszłyście! Oj, żałuję, że mnie z Wami nie było. Hihihihi tylko gdzie ja bym wtedy spała? dywan caly wolny byl... następnym razem pewnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nie wiem ile dałam -ale tak "na oko" to chyba szklankę Dobre było, chodzę jeszcze pionowo -tzn. że było w sam raz Cos tak czuje, ze reszte tego wina obciagnelas i Cie zmoglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witajcie dziewczyny! Jescze nie pochwalilam zdjęcia, a rzeczywiście jest odlotowe. Super na nim wyszłyście! Oj, żałuję, że mnie z Wami nie było. Hihihihi tylko gdzie ja bym wtedy spała? dywan caly wolny byl... następnym razem pewnie nie będzie taaaa... obiecanki cacanki a potem większość nagle czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I jak tam perukowiec? Ma juz peruke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 DZIEWCZYNY! W TVN24 WŁAŚNIE POWIEDZIELI, ŻE W TRZEBINI MĄŻ UDUSIŁ ŻONĘ I POPEŁNIŁ SAMOBÓJSTWO gdzie jest ANIA!!!???? skąd Wy takie rzeczy wynajdujecie?? to napewno nie mnie No z TV się dowiedziałam... może jakąś sąsiadkę? sasiadke nie, bo slyszalabym jakas policje czy cos.. ale Trzebinia duza, to kto wie... okazało się, że to wypadek w Sierszy, czyli rzut rzut beretem od nas to tam, gdzie ostatnio byłam spacerkiem po klonika... czyli jakieś pół godzinki spacerkiem babę ponoć gościu powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Lo kurna. Niezle rzeczy sie tam dzieja u Ciebie. Pewnie go wkurzala, bo chciala plytki z Max-Flizu po 260 za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts