DarioAS 21.06.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I jak tam perukowiec? Ma juz peruke? nie ma, na razie se nabiera kolorów ale musiałam go przyciąć dołem, bo jedna gałąź zaczęła obsychać, a druga robić sie w chore ciapki i jakieś mokre plamy sie pojawiły teraz patrzę na niego co tylko zejdę na podwórko i badam, czy nic sie jeszcze nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I jak tam perukowiec? Ma juz peruke? nie ma, na razie se nabiera kolorów ale musiałam go przyciąć dołem, bo jedna gałąź zaczęła obsychać, a druga robić sie w chore ciapki i jakieś mokre plamy sie pojawiły teraz patrzę na niego co tylko zejdę na podwórko i badam, czy nic sie jeszcze nie dzieje Olga go wymeczyla przez droge, to sie mu nie dziw, ze chlopak potrzebuje troche czasu, zeby odsapnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Lo kurna. Niezle rzeczy sie tam dzieja u Ciebie. Pewnie go wkurzala, bo chciala plytki z Max-Flizu po 260 za m2. pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 http://images32.fotosik.pl/292/96d9010caa530b1emed.jpg to zdjęcie chyba z trochę lepszym ujęciem Witaj Aniu! Jak dla mnie to te tawułki zdecydowanie za blisko drzewka. To na pewno bym rozsadziła ... Nie chciałabym powtarzać, bo juz OK i Tola to napisały, ale zaczekaj. Roślinki sie zaaklimatyzują, polubią(albo nie) Twoją ziemię, ukorzenią i wtedy poprzesadzasz na docelowe miejsca Widziałaś u mnie matecznik ? Właśnie po to go stworzyłam. a czemu za blisko? one sa z tylu, nie na rowno z perukowcem, a on i tak ma isc w gore, wiec doly beda wolne tawulki pryeciey wzsoko nie rosna?? tak mysle... i jak tu sie nie wku... jak ta klawiatura mnie do szalu doprowadza wydawało mi się, że w jednej linii. W każdym razie zarówno perukowiec jak i tawułki rozkrzaczają się. Teraz jest dobrze i ładnie, ale potem będzie im za ciasno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I jak tam perukowiec? Ma juz peruke? nie ma, na razie se nabiera kolorów ale musiałam go przyciąć dołem, bo jedna gałąź zaczęła obsychać, a druga robić sie w chore ciapki i jakieś mokre plamy sie pojawiły teraz patrzę na niego co tylko zejdę na podwórko i badam, czy nic sie jeszcze nie dzieje Olga go wymeczyla przez droge, to sie mu nie dziw, ze chlopak potrzebuje troche czasu, zeby odsapnac. nie dziwię sie byle tylko całkiem nie padł, bo pogoda też teraz nie sprzyjajaca, za duży upał dobra wiadomość... nastała zgoda z dołem ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 TomKa, a nie można przyciąć tych tawułek? A perukowca chciałam udrzewić, żeby poszedł w górę, a nie na boki tylko nie wiem, czy sie da http://217.96.5.157/fotki/24/41/87/m/1110267883710.jpg wzoruję sie tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 tu też na krzaczka nie wygląda, wystarczy przycinać doły http://images11.fotosik.pl/5/4214191b85b37a6d.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/wi/xb/0bse/kA2wu8t4VANN8WNcQB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I jak tam perukowiec? Ma juz peruke? nie ma, na razie se nabiera kolorów ale musiałam go przyciąć dołem, bo jedna gałąź zaczęła obsychać, a druga robić sie w chore ciapki i jakieś mokre plamy sie pojawiły teraz patrzę na niego co tylko zejdę na podwórko i badam, czy nic sie jeszcze nie dzieje Olga go wymeczyla przez droge, to sie mu nie dziw, ze chlopak potrzebuje troche czasu, zeby odsapnac. nie dziwię sie byle tylko całkiem nie padł, bo pogoda też teraz nie sprzyjajaca, za duży upał dobra wiadomość... nastała zgoda z dołem ciekawe na jak długo Gratuluje zgody z dolem. Ale masz plany, co do tego naszego malego biednego krzaczka, nie ma to tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 bajecznie http://images21.fotosik.pl/216/2bdae84d39dbe051.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Zakladajac, ze krzaczek dostanie takiej korby jak Ty, to pewnie za dwa miesiace bedzie 3 razy wyzszy niz ten na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ale masz plany, co do tego naszego malego biednego krzaczka, nie ma to tamto... nooo... dlatego pilnuję go jak oczka w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Zakladajac, ze krzaczek dostanie takiej korby jak Ty, to pewnie za dwa miesiace bedzie 3 razy wyzszy niz ten na zdjeciu. dobre założenie tylko musi mu się najpierw u mnie spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Zakladajac, ze krzaczek dostanie takiej korby jak Ty, to pewnie za dwa miesiace bedzie 3 razy wyzszy niz ten na zdjeciu. dobre założenie tylko musi mu się najpierw u mnie spodobać Spodoba sie na pewno. A jak nie, to bedzie mial z nami do czynienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 no ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Hej. Cos czuje, ze dzisiaj prace w ogrodku jak zwykle pelna para... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziś niedziela, to może w końcu ktoś odpoczywa w tym ogródku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dziś niedziela, to może w końcu ktoś odpoczywa w tym ogródku... O.. CO? Takiego slowa Ania nie ma w swoim slowniku. Zajrzyj do mnie, u mnie sie wylacznie odpoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Małgoś, ja od Ciebie nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Małgoś, ja od Ciebie nie wychodzę Ale cos malo sie udzielasz... Rozumiem, odpoczywasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie, ja tak mam. raczej z tych mniej śmiałych jestem Poza tym, żaden ze mnie expert w żadnej dziedzinie żebym mogła się udzielać. Ja tu bardziej towarzysko jestem i żeby też przy okazji czegoś się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts