wiolasz 27.06.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 OK, wiesz co jest dobre na brak żelaza? I naturalne? SzpinakWcześniej nawet nie wiedziałam, ze takie coś istnieje i wiecznie anemiczka byłam. ALe odkąd jem szpinak z makaronem to mam piękne wyniki. Zero anemii. Nawet Julka, która nie je ani jednego owoca, ma kilka ulubionych warzyw i tylko mięcho i czekoladę wcina.A wyniki ma książkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiolasz, ja szpinak uwielbiam Jem często i dużo, ale taka moja uroda, że ile bym nie jadła, to wyniki na pograniczu dolnej normy A żelaza w preparatach nie toleruję Anemiczna to ja raczej nie jestem, leniwa tylko Jedno jest pewne - ja się powinnam gruntownie przebadać Tylko nie mam zdrowia do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Wiolasz, ja szpinak uwielbiam Jem często i dużo, ale taka moja uroda, że ile bym nie jadła, to wyniki na pograniczu dolnej normy A żelaza w preparatach nie toleruję Anemiczna to ja raczej nie jestem, leniwa tylko Jedno jest pewne - ja się powinnam gruntownie przebadać Tylko nie mam zdrowia do tego Oooo, a co to? Rachunek zaplacony? Czy pani z roboty jeszcze nie wyszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No przeca pisałam, że zapłaciłam A w ogóle to dyskusje były takie (już nie wiem, gdzie - u mnie chyba) - że normalnie się zaczęłam zastanawiać, czy Wam namiarów na moje konto nie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Małgoś, zapłacony Juz się nam Olga tłumaczyła Ok. To ja nie wiem, taka wyrosłaś a anemiczna jesteś, no.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ten typ tak ma i już W końcu norma wynika z jakiejś średniej wyciągniętej na zdrowej populacji - znaczy ktoś musi mieć te niskie i te wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Widzisz jakie masz fajne koleżanki zawsze pomogą w potrzebie.. Wiecie co? już głupawka mnie w tej pracy dziś bierze..niewyspana jestem, kawy juz nie mogę, bo brzuch mnie boli od niej...a powieki to same lecą...jeszcze godzinka, jeszcze godzinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Czy ja mówiłam, że koleżanki niefajne? Nie wiem, jak sobie wcześniej radziłam bez Was Wiolasz, a do której w robocie siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No przeca pisałam, że zapłaciłam A w ogóle to dyskusje były takie (już nie wiem, gdzie - u mnie chyba) - że normalnie się zaczęłam zastanawiać, czy Wam namiarów na moje konto nie podać I wszystkie hasla do tego konta. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 za mało jesz a za dużo serfujesz po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.06.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 jessu jesteście takie szybkie, że zanim odpisałam to już następna strona masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja pracuję na zmiany, teraz mam drugą niby do 21 Ale jak nic sie nie będzie działo to spadam po 19 Tak tak! na hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Siur, jeszcze Wam podrzucę moją komórkę - bo kody do operacji smsem dostaję Ale zróbcie coś, żeby tam było czym rządzić, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Siur, jeszcze Wam podrzucę moją komórkę - bo kody do operacji smsem dostaję Ale zróbcie coś, żeby tam było czym rządzić, plisss My to same zmienimy na karte hasel jednorazowych, poradzimy sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Siur, jeszcze Wam podrzucę moją komórkę - bo kody do operacji smsem dostaję Ale zróbcie coś, żeby tam było czym rządzić, plisss My to same zmienimy na karte hasel jednorazowych, poradzimy sobie... Nia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cos dla Ani dzisiaj w Wyborczej http://dom.gazeta.pl/ogrody/8,72077,3250679.html I pisza, ze trawnik najlepiej we wrzesniu siac, wiec moze by tak zajela sie kolezankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Myślisz, że nas posłucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Myślisz, że nas posłucha? Mysle, ze nie, ale Ty nie sciemniaj z tymi haslami. Musi byc jakis sposob - a jak ktos nie ma telefonu? Albo zgubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Myślisz, że nas posłucha? Mysle, ze nie, ale Ty nie sciemniaj z tymi haslami. Musi byc jakis sposob - a jak ktos nie ma telefonu? Albo zgubi... Jak zgubi, to nie robi przelewu - a jak nie ma telefonu, to raczej nie zakłada konta w necie Sorki za dalekie skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Myślisz, że nas posłucha? Mysle, ze nie, ale Ty nie sciemniaj z tymi haslami. Musi byc jakis sposob - a jak ktos nie ma telefonu? Albo zgubi... Jak zgubi, to nie robi przelewu - a jak nie ma telefonu, to raczej nie zakłada konta w necie Sorki za dalekie skojarzenie Moze ja jednak sie zainteresuje tym, co? A jaki to bank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts