anjamen 05.08.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 tylko mi powiedz czy jasna marynarke, czy czarna jest cieplo wiec chyba jasna, co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 tylko mi powiedz czy jasna marynarke, czy czarna jest cieplo wiec chyba jasna, co???????? Jak cieplo to raczej jasna. Na lato i na dzien chyba bardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a sportowa czy bardziej elegancka? (nie ma to jak se o budowie pogadac u Ani w watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a sportowa czy bardziej elegancka? (nie ma to jak se o budowie pogadac u Ani w watku Jak na pierwszy raz to bym wziela bardziej elegancka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 dzieki Malgos, tak zrobie, a teraz gon do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Monsz sie juz na anstresoli zaszyl, chyba musze spadac, bo jak sie rozwali na materacu, to sie potem nie wcisne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Cześć Trzeba Małgoś zmienić materac na szerszy albo męża na węższy model A co Ty masz wspólnego z branżą automatyki przemysłowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzień dobry wszystkim. Gdzie Ania? Nie ma Jej już długo. Aniu, wszystko w porządku? Dobrze się czujesz? (ostatnio za dużo pracy na głowę sobie bierze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzien dobry!! Co to w ogole za moda ze wlascicielki watku sie nie pojawiaja u siebie?? A u Malgosi to juz 8 postow brakuje do olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 witanko Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzien dobry!! Co to w ogole za moda ze wlascicielki watku sie nie pojawiaja u siebie?? A u Malgosi to juz 8 postow brakuje do olimpu eeeeeeee no to dziś będzie stawiać coś do picia...skoro tylko 8 to na bank dziś pijemy.... dzień dobry paniom..... a z tymi gospodyniami to fakt....Olgi niet, Ani toże.... hm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Coś się nam Ania zapodziała , oby to tylko odpoczynek był od forum, bo na rozpakowanie to chyba jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Napewno przygotowuje się do imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Pod nieobecność włascicielki wątku, wtrącę małą prywatę Nadal nie urodziłam, ale za to wiem, że to Dziewuszka Strasznie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Gratulacje!! dziewczynki sa fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Pod nieobecność włascicielki wątku, wtrącę małą prywatę Nadal nie urodziłam, ale za to wiem, że to Dziewuszka Strasznie się cieszę no taka prywata to zawsze mile widziana.... a tak spytam - bo ja nie w temacie - długo juz po terminie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaa no i oczywiście gratuluję.....!!! się mi zapomniało dopisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Cześć Trzeba Małgoś zmienić materac na szerszy albo męża na węższy model A co Ty masz wspólnego z branżą automatyki przemysłowej ? Maz juz jest wystarczajaco waski a materac wystarczajaco szeroki - masz kota, to wiesz. Taki maly, a tak sie potrafi rozwalic... Z branza automatyki przemyslowej mam tyle wspolnego, ze moja mama ma taka firme i kurna ciagle potrzebuje konstruktorow, a ich nie ma. Przylaza jakies mendy z ogloszenia, ale nic nie potrafia. Zalamac sie mozna. Zamowien jest wiecej niz sa w stanie zrobic. Chyba musze cos do picia zalatwic, bo cos tak czuje, za chwile dzampreza bedzie u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Gratulacje!! dziewczynki sa fajniutkie Dzięki Wiem, że fajne, bo już jedną mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Pod nieobecność włascicielki wątku, wtrącę małą prywatę Nadal nie urodziłam, ale za to wiem, że to Dziewuszka Strasznie się cieszę no taka prywata to zawsze mile widziana.... a tak spytam - bo ja nie w temacie - długo juz po terminie...? 11 dni ale dali czas do jutra jutro już bedą wywoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts