mikita 06.08.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Torcik bomba:) A Ty tak bez problemu nosisz Dawidka? Od tego też napewno może boleć Cię kręgosłup. Dbaj o siebie (wiem, że łatwo tylko powiedzieć, bo sama wszystko chcę wszystko zrobić), bo jak raz będziesz mieć problemy z kręgosłupem, to juz będzie powracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.08.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Aniu, cieszę się, że u Ciebie po staremu - tzn. nie ma Cie bo zapracowana jesteś tort pięęęękny i jak smacznie wyglądał ale zwolnij troszkę kochana, jak teraz nie odpoczniesz trochę, to z maleństwem jeszcze trudniej może być o sen i odpoczynek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Aniu - wszystkiego najlepszego dla Dawidka http://www.sklepdladziecka.pl/images/zabawki_littletikes/lt6477.jpg Torcik zrobiłaś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 i ja też się dołączam do życzeń dla synka.....zdjęcia super....i torcik....i konik, z drzewa koń na biegunach zwykła zabawka, mała huśtawka, a rozkołysze, rozbawi.... wcale się nie dziwię, ze mu się spodobała..... a z innej beczki - to w naszych stronach jest ogromny wysyp chłopców....w bloku w którym mieszkam jest dużo maluszków, ale moje najbliższe sąsiadki nie mają ani jednej córeczki.... na moim piętrze jest oprócz moich 2 jeszcze +2+3 (2+ ciąża) +2+1 i to wsio chłopcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 100 lat dla synka !! Kasia, w takim razie w przyszłośći czekają nas migracje, bo w moich okolicach same babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Aniu, ode mnie też wybuźkaj swoje Maleństwo. I kwiatki dla Ciebie, bo to Ty walczyłaś, by szczęśliwie przyszedł na świat http://www.twojekwiaty.pl/photo/464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.08.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 bardzo Wam dziękuję w imieniu Dawidka, Maluszku, jak zobaczył to autko... zanim polegnę totalnie pokonana w boju.. jeszcze się Wam pochwalę jednym z dzisiejszych prezentów ciocia sprawiła mu taką radochę, że zamiast spać to do tej pory młody wariuje na łózku nie powiedziałabym, że tak się można cieszyć z pościeli http://images34.fotosik.pl/337/6080989ba23ccd2dmed.jpg http://images34.fotosik.pl/337/69b6aec507a7ad8bmed.jpg http://images32.fotosik.pl/337/9a5578b5751d82e4med.jpg a ja się cieszę jeszcze bardziej, bo chociaż pościel mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Pościel świetna I pasuje idealnie do reszty Też bym się cieszyła A teraz... do łóżka marsz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A gdzie sie taka posciel kupuje?? Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale fajowa pościel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.08.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A gdzie sie taka posciel kupuje?? Jest super na allegro ponoć pościel disney sama mam ochotę pod nią spać w dotyku jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 To przekaz caluski ode mnie tez! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witanko, przystojny ten Twoj synek, uwazaj bo niedlugo laski nie dadza mu spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 super pościel Dawidek oczywiście też :D witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 piękna ta pościel Dawidka (spóźnione uściski dla niego ) wygląda to na satynę bawełnianą na zdjęciu, dobrze mi się wydaje? Aniu, jak znajdziesz chwilkę to wstąp do mnie zdjęcia obejrzeć, bo nie wiem czy na stałe tam zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 podzielam zachwyt nas pościelą.....spod takiej to sie nie chce wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 07.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 pościel super Ja mam podobną (ten sam styl i producent na allegro, tylko różni sprzedawcy) To jest 100% bawelny, ja ją piorę w 60 stopniach. I o ile z Kubusiem jest super, wygląda dobrze, to mam też z Myszką Miki (ale inny wzór) i jest dramat, tylko, że ja mam najwięcej czerwieni, granatu i te mocne kolory bardzo spłowiały, poduszka wygląda jak szmata, w miejscach załamań kolor zupłenie wyblakł. Tak piszę bo widzę, że Wam się bardzo pościel podoba i chciałam tylko ostrzez aby nie kupować bardzo intenstywnych kolorów. P.S. Pościel dziecięca z Ikei w porównaniu z tą pościelą jest bezkonkurencyjna. Dużo milsza w dotyku i choć cześciej użytkowana wygląda dużo dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2008 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Czesc Ania. Zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Moze wreszcie odpoczywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 08.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 DarioASczy mogłabys napisać gdzie kupowałaś mebelki do pokoju Dawidkasą bardzo ładne a jak sie sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts