DarioAS 09.08.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, tak pomyślałam o tej Oldze u nas też po rodzinie daje się zazwyczaj na drugie ale to była mama, najbliższa mi osoba, której bardzo, bardzo mi brakuje (młodo zmarła ). I tylko fakt, że szybko odeszła rzuca cień.. Imię nie podoba mi się szalenie, ale nie jest najgorsze Są na tej liście imiona, które bardziej mi leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mi się Alicja podoba, zwłaszcza "w krainie czarów" Aniu, to całkiem jak u Ciebie w domku - pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 taaaak jeszcze monsza trza przekonać najtrudniej to do tej Nadii go nagiąć , a to mi się najbardziej widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Nadia też mi się podoba A co się podoba monszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no wlasnie co sie jemu podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.08.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, tak pomyślałam o tej Oldze u nas też po rodzinie daje się zazwyczaj na drugie ale to była mama, najbliższa mi osoba, której bardzo, bardzo mi brakuje (młodo zmarła ). I tylko fakt, że szybko odeszła rzuca cień.. Imię nie podoba mi się szalenie, ale nie jest najgorsze Są na tej liście imiona, które bardziej mi leżą pomyśl, czy nie będziesz trochę córki z mamą utożsamiać, szukać podobieństw, itp., to by chyba nie było najlepsze dla dziecka.. to tylko taka moja mała refleksja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Sandra... której nie napisałam, bo napewno odpadnie podoba mi się, ale tak miało mieć pierwsze dziecię, czyli Dawidek, teraz juz mi się odwidziało Nikola, Roksana, Martyna... mnie Nikola też sie podoba, ale problematyczne jest to, że jedni mówią, że Nikola brzydko bo spolszczone, inni, że Nicol brzydko, bo nie polsko... I, że do naszych nazwisk nie pasuje I wogóle, że zagraniczne... Ludziom ciężko dogodzić, a człowiekowi takie opinie dają do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Dla mnie żadne z tych czterech (Sandra, Nikola, Roksana, Martyna) Wolę Nadia, Alicja, Olga , Kaja, Natasza, albo lepiej Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, tak pomyślałam o tej Oldze u nas też po rodzinie daje się zazwyczaj na drugie ale to była mama, najbliższa mi osoba, której bardzo, bardzo mi brakuje (młodo zmarła ). I tylko fakt, że szybko odeszła rzuca cień.. Imię nie podoba mi się szalenie, ale nie jest najgorsze Są na tej liście imiona, które bardziej mi leżą pomyśl, czy nie będziesz trochę córki z mamą utożsamiać, szukać podobieństw, itp., to by chyba nie było najlepsze dla dziecka.. to tylko taka moja mała refleksja dobrze myślisz, na tą chwilę, to myślę, że raczej bym jej nie utożsamiała, ale potem... kto wie a... byłam u Ciebie i zdjęcia widziałam, tylko się zameldować nie miałam juz czasu pięknie mieliście, aż zazdraszczam i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Natalia to mi się baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Natalia to mi się baaardzo podoba mnie też, ale moja jedna z biższych kumpelek ma Natalkę (przeznaczoną dla Dawidka... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, tak pomyślałam o tej Oldze u nas też po rodzinie daje się zazwyczaj na drugie ale to była mama, najbliższa mi osoba, której bardzo, bardzo mi brakuje (młodo zmarła ). I tylko fakt, że szybko odeszła rzuca cień.. Imię nie podoba mi się szalenie, ale nie jest najgorsze Są na tej liście imiona, które bardziej mi leżą pomyśl, czy nie będziesz trochę córki z mamą utożsamiać, szukać podobieństw, itp., to by chyba nie było najlepsze dla dziecka.. to tylko taka moja mała refleksja dobrze myślisz, na tą chwilę, to myślę, że raczej bym jej nie utożsamiała, ale potem... kto wie Mi się wydaje, że raczej na odwrót Bardziej na początku, trudno się przyzwyczaić, ale potem imię "przylega" do człowieka i już jest tylko jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Dla mnie żadne z tych czterech (Sandra, Nikola, Roksana, Martyna) Wolę Nadia, Alicja, Olga , Kaja, Natasza, albo lepiej Natalia wolisz to, co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Natalia to mi się baaardzo podoba mnie też, ale moja jedna z biższych kumpelek ma Natalkę (przeznaczoną dla Dawidka... ) Trudno, ale skoro i tak będziesz miała córkę Natalię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja głosuję za: w kolejności 1. Alicja 2. Kaja 3. ode mnie Matylda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Dla mnie żadne z tych czterech (Sandra, Nikola, Roksana, Martyna) Wolę Nadia, Alicja, Olga , Kaja, Natasza, albo lepiej Natalia wolisz to, co ja Bo są ładniejsze Trzaśnij pięścią w stół - w końcu przy chłopaku mógł mieć coś do powiedzenia, ale jeśli chodzi o dziewczynę, to w końcu Ty wiesz lepiej, co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 tak z innej bajki.. tak wyglądał balkon w czwartek.. http://images30.fotosik.pl/262/7eceed7a86138c48med.jpg do 22giej wtedy malowaliśmy sztachetki http://images34.fotosik.pl/340/ecd49b8dbda10812med.jpg http://images34.fotosik.pl/340/f8098d797caad4f9med.jpg w piątek do południa malowałam drugi raz, a wieczorem juz część sie pojawiła... na właściwym miejscu 1/3 zrobiona http://images26.fotosik.pl/263/49fdbd5b555465fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Baaardzo ładny Jak przestanie padać rzuć fotkę z ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Piękny płotek na balkonie powstaje tylko czy malowanie to na pewno dla Ciebie robota, nie boisz się podtruć siebie i maleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Dla mnie żadne z tych czterech (Sandra, Nikola, Roksana, Martyna) Wolę Nadia, Alicja, Olga , Kaja, Natasza, albo lepiej Natalia wolisz to, co ja Bo są ładniejsze Trzaśnij pięścią w stół - w końcu przy chłopaku mógł mieć coś do powiedzenia, ale jeśli chodzi o dziewczynę, to w końcu Ty wiesz lepiej, co lepsze problem w tym, że Dawid, to mój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts