DarioAS 09.08.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 i jeszcze.. bardzo mało interesująca fotka, ale tak dla pamięci.. powstaje druga część ocieplenia.. baaaardzo powoli http://images32.fotosik.pl/339/241522e84ab6c5ddmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ważne, że do przodu Bardzo ładny balkon Aniu, to tym bardziej Skoro mogłaś wybrać imię dla chłopaka, to dla dziewczynki masz już obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Piękny płotek na balkonie powstaje tylko czy malowanie to na pewno dla Ciebie robota, nie boisz się podtruć siebie i maleństwa? malowałam na polku, a ten drewnochron nawet bardzo nie śmierdzi jeszcze na górnej poręczy będzie tralka (czy coś tam), żeby zamaskować wszystko metalowe pan, który miał mi zrobić krzyżak... w kulki leci normalnie cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 DarioAS czy mogłabys napisać gdzie kupowałaś mebelki do pokoju Dawidka są bardzo ładne a jak sie sprawują? refleks to ja mam... witam miłego gościa mebelki są z BRW, seria TipTop. Niestety, ani nie są super wytrzymałe, ani pojemne ale za to tanie kupiłam je tylko dlatego, że przy dziecku to i tak ciężko utrzymać jakieś meble w stanie nienaruszonym, więc jak za kilka lat mi przyjdzie je zmienić, to nie będę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aniu....DAWNO NIE ZAGLADALAM do ciebie...ja teraz bywam jedynie na grupie budujacej wrocław zaczynamy 2008..jakos tam utknelam ipomagam tym co zaczynaja ....ladnie sobie mieszkacie ...slicznie wygkadasz w ciazy ...ale musze ci powiedziec ze przepracowujesz sie...ja w ciazy 9 miesiecy lezalam a maz mi nadskakiwal a ty starsze dziecko dzwigasz torty pieczesz i sniadania robisz...w szoku jestem ....ten twoj maz nie wie co ma w domu....my z mezem razem prowadzimy pracownie ale jak mi sie nie chce wstac to maz mowi spij ja dzis ide a ty sobie poleniuchuj ...nie oczekuje ze posprzatam nie oczekuje ze zrobie obiad niczego nie oczekuje ...i jest mu bardzo milo jesli mam kaprys i cos zrobie ...robi mi sniadanka kolacje piecze ciasta dzieckiem zajmujemy sie na zmiane ...i moj maz codziennie wykancza dom plytkowanie rygipsy fugowanie itd.....rozbestwil sie ...doprowadz go do porzadku ...to on powinien ci sniadanka robic ....mysli ze pracuje i juz?...ehhhh..pozdrawiam serdecznie odpoczywaj miło mi, że wpadłaś męża to masz chyba skarba ... ja mam takiego jak większość kobiet z mojej winy, wiem, bo sama go rozpieściłam ale myślę, że jak się drugie dziecię pojawi na świecie, to się zmieni duuużo rzeczy oby musę obadać ta grupę wrocławską w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 09.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Coraz ładniej u Ciebie! Śledze temat z ochotą Co do imienia głosuje na Dominikę... pewnie dlatego że moja córcia tak ma na imię i będzie pasowac do Dawidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aniu....DAWNO NIE ZAGLADALAM do ciebie...ja teraz bywam jedynie na grupie budujacej wrocław zaczynamy 2008..jakos tam utknelam ipomagam tym co zaczynaja ....ladnie sobie mieszkacie ...slicznie wygkadasz w ciazy ...ale musze ci powiedziec ze przepracowujesz sie...ja w ciazy 9 miesiecy lezalam a maz mi nadskakiwal a ty starsze dziecko dzwigasz torty pieczesz i sniadania robisz...w szoku jestem ....ten twoj maz nie wie co ma w domu....my z mezem razem prowadzimy pracownie ale jak mi sie nie chce wstac to maz mowi spij ja dzis ide a ty sobie poleniuchuj ...nie oczekuje ze posprzatam nie oczekuje ze zrobie obiad niczego nie oczekuje ...i jest mu bardzo milo jesli mam kaprys i cos zrobie ...robi mi sniadanka kolacje piecze ciasta dzieckiem zajmujemy sie na zmiane ...i moj maz codziennie wykancza dom plytkowanie rygipsy fugowanie itd.....rozbestwil sie ...doprowadz go do porzadku ...to on powinien ci sniadanka robic ....mysli ze pracuje i juz?...ehhhh..pozdrawiam serdecznie odpoczywaj miło mi, że wpadłaś męża to masz chyba skarba ... ja mam takiego jak większość kobiet z mojej winy, wiem, bo sama go rozpieściłam ale myślę, że jak się drugie dziecię pojawi na świecie, to się zmieni duuużo rzeczy oby musę obadać ta grupę wrocławską w wolnej chwili Aniu, nie możesz leżeć cały dzień bo po 1. mięśnie wiotczeją-potem jest boląco nadrobić po 2. masz ruchliwego dwulatka, którym musisz się zająć Ja leżałam miesiąc i nie chcę więcej. Gorzej niż źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aniu....DAWNO NIE ZAGLADALAM do ciebie...ja teraz bywam jedynie na grupie budujacej wrocław zaczynamy 2008..jakos tam utknelam ipomagam tym co zaczynaja ....ladnie sobie mieszkacie ...slicznie wygkadasz w ciazy ...ale musze ci powiedziec ze przepracowujesz sie...ja w ciazy 9 miesiecy lezalam a maz mi nadskakiwal a ty starsze dziecko dzwigasz torty pieczesz i sniadania robisz...w szoku jestem ....ten twoj maz nie wie co ma w domu....my z mezem razem prowadzimy pracownie ale jak mi sie nie chce wstac to maz mowi spij ja dzis ide a ty sobie poleniuchuj ...nie oczekuje ze posprzatam nie oczekuje ze zrobie obiad niczego nie oczekuje ...i jest mu bardzo milo jesli mam kaprys i cos zrobie ...robi mi sniadanka kolacje piecze ciasta dzieckiem zajmujemy sie na zmiane ...i moj maz codziennie wykancza dom plytkowanie rygipsy fugowanie itd.....rozbestwil sie ...doprowadz go do porzadku ...to on powinien ci sniadanka robic ....mysli ze pracuje i juz?...ehhhh..pozdrawiam serdecznie odpoczywaj miło mi, że wpadłaś męża to masz chyba skarba ... ja mam takiego jak większość kobiet z mojej winy, wiem, bo sama go rozpieściłam ale myślę, że jak się drugie dziecię pojawi na świecie, to się zmieni duuużo rzeczy oby musę obadać ta grupę wrocławską w wolnej chwili a po co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja w sprawie imienia Jak dla mnie to Kaja Dominika Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Żeby tylko nie było jak z tym kotem Jak już imię było wybrane, to się okazało, że jednak chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć Aniu, ale zmian u Ciebie Ja w sprawie imienia dla dziewczynki: Amelia, Amanda, Maja Luiza Gratuluję drugiego bobasa Teraz chyba mi pozostało nadrobić czytanie twojego dziennika...Gdzie ja to skończyłam??? ...Chyba na 50 stronie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ania, tylko prosze Cie, nie dawaj dziecku na imie Nadia... Juz pisalam, dlaczego. Bede miec drgawki od jej urodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Cześć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tośmy se pogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No i cześć idziesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No i cześć idziesz już? Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 no to ja zgodnie z trendem - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts