Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobre popoludnie :D

Aniu, widze że posluchalaś cioć w kwestii odpoczywania ;)

A z imion wymienionych przez Ciebie podoba mi się najbardziej Kaja. Alicja tez może być. Ja bym patrzyła jeszcze na współbrzmienie z nazwiskiem, koleżanka opowiadala mi o dziewczynie, która sie nazywała Róża Podkościelna ;)

cześć 8)

byłam na wycieczce :wink:

a teraz będem odpoczywać, bo siem zmęczona czuję :lol:

jutro od rana znów wyjazdy, najpierw UP, potem lecę z młodym na bilans dwulatka :roll:

i szybko obiad i już będzie pewnie znów wieczór :roll:

Wiecie, że biedna Magi nadal sie męczy w szpitalu i nic??

Dzieciątko naprawdę uparte :lol:

Monia, ślicznotko Ty.... :roll:

Małgos, czemu nie Nadia :o ??

Nie pamiętam, żebyś coś o tym pisała wcześniej :roll:

dla dziewczynki zostało...

Daria, Nikola i Nadia właśnie...

Alicja jednak będzie na drugie :wink:

dla chłopca...

Fabian 8)

nic mi nie leży, to też nie, ale najbardziej pasuje mi do Dawida i do naszego nazwiska :roll:

Więc nie krytykujcie bardzo, trza się będzie przyzwyczaić jakby co :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Coraz ładniej u Ciebie! Śledze temat z ochotą :)

Co do imienia głosuje na Dominikę... pewnie dlatego że moja córcia tak ma na imię i będzie pasowac do Dawidka :wink:

tak myślałam, że będzie pasować, ale się okazało, że monszowi się źle kojarzy... :roll:

cześć tak po za tym i dzięki śliczne :wink:

Aniu....DAWNO NIE ZAGLADALAM do ciebie...ja teraz bywam jedynie na grupie budujacej wrocław zaczynamy 2008..jakos tam utknelam ipomagam tym co zaczynaja ....ladnie sobie mieszkacie ...slicznie wygkadasz w ciazy ...ale musze ci powiedziec ze przepracowujesz sie...ja w ciazy 9 miesiecy lezalam a maz mi nadskakiwal a ty starsze dziecko dzwigasz torty pieczesz i sniadania robisz...w szoku jestem ....ten twoj maz nie wie co ma w domu....my z mezem razem prowadzimy pracownie ale jak mi sie nie chce wstac to maz mowi spij ja dzis ide a ty sobie poleniuchuj ...nie oczekuje ze posprzatam nie oczekuje ze zrobie obiad niczego nie oczekuje ...i jest mu bardzo milo jesli mam kaprys i cos zrobie ...robi mi sniadanka kolacje piecze ciasta dzieckiem zajmujemy sie na zmiane ...i moj maz codziennie wykancza dom plytkowanie rygipsy fugowanie itd.....rozbestwil sie ...doprowadz go do porzadku ...to on powinien ci sniadanka robic ....mysli ze pracuje i juz?...ehhhh..pozdrawiam serdecznie odpoczywaj :)

miło mi, że wpadłaś :wink:

męża to masz chyba skarba :roll: ...

ja mam takiego jak większość kobiet :wink: :lol: :lol: :lol:

z mojej winy, wiem, bo sama go rozpieściłam :lol:

ale myślę, że jak się drugie dziecię pojawi na świecie, to się zmieni duuużo rzeczy :wink:

oby :roll:

musę obadać ta grupę wrocławską w wolnej chwili :wink:

Aniu, nie możesz leżeć cały dzień bo po 1. mięśnie wiotczeją-potem jest boląco nadrobić

po 2. masz ruchliwego dwulatka, którym musisz się zająć :D

Ja leżałam miesiąc i nie chcę więcej. Gorzej niż źle..

ja bym ani dnia nie uleżała...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, pisalam, tylko pewnie to bylo z 15 stron temu... :roll: :roll: :roll: No bo ja przesadna jestem troche, a calkiem niedawno mielismy okropna historie z Nadia w roli glownej w rodzinie. Dziewczyna 16 lat, dzien po swoich urodzinach i zakonczeniu roku szkolnego u siebie w domu wpadla na drzwi szklane i szklo jej przecielo aorte. Normalnie masakra. Jakos nie potrafilabym tak dziecku dac na imie i spac spokojnie teraz. Wiem, ze to glupie, ale jakos tak nie moglabym.

Podoba mi sie Natalia. Takie przynajmniej nieprzekombinowane. Moim zdaniem imie powinno byc chrzescijanskie, zeby mialo ladne odpowiedniki w innych jezykach. :roll: :roll: :roll:

Cześć Aniu, ale zmian u Ciebie :o

Ja w sprawie imienia dla dziewczynki: Amelia, Amanda, Maja Luiza :)

Gratuluję drugiego bobasa :p

Teraz chyba mi pozostało nadrobić czytanie twojego dziennika...Gdzie ja to skończyłam??? ...Chyba na 50 stronie :o :lol: :lol:

Pozdrawiam.

ale Cię dawno nie było :p

cześć, cześć 8)

ja nie wiem, czy nie skończyłaś gdzieś koło 30tej....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale jak obejrzysz obrazki, to napewno wystarczy, żeby być w tematcie :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, pisalam, tylko pewnie to bylo z 15 stron temu... :roll: :roll: :roll: No bo ja przesadna jestem troche, a calkiem niedawno mielismy okropna historie z Nadia w roli glownej w rodzinie. Dziewczyna 16 lat, dzien po swoich urodzinach i zakonczeniu roku szkolnego u siebie w domu wpadla na drzwi szklane i szklo jej przecielo aorte. Normalnie masakra. Jakos nie potrafilabym tak dziecku dac na imie i spac spokojnie teraz. Wiem, ze to glupie, ale jakos tak nie moglabym...

:( b.przykre i okropne zdarzenie :cry: współczuję najbliższej rodzinie :cry:

no, ale Natalia to moja przyszła synowa..

podoba mi sie imię, ale tak ma córka mojej psiapsióly :roll:

Jan czy Marysia nie pasuje ani do nas ani do Dawidka i jakoś tak do nazwiska też mi dziwnie 8)

Małgosi, Madzi i innych jest wokoło na pęczki, a moich koleżanek zwłaszcza..

dlatego to takie wszystko :roll: :-?

I po za tym każdy ma gust inny :lol:

Przykra sprawa z tą Nadią :( :( :(

I to bardzo :cry: :cry: :cry:

pewnie gdyby to się stało wśród moich znajomych, to reagowałabym podobnie, ale jak ktoś już tu napisał nie można jedego imienia utożsamić z jedną osobą..