monia i marek 10.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzień dobry, Aniu Jakie imiona wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dobre popoludnie Aniu, widze że posluchalaś cioć w kwestii odpoczywania A z imion wymienionych przez Ciebie podoba mi się najbardziej Kaja. Alicja tez może być. Ja bym patrzyła jeszcze na współbrzmienie z nazwiskiem, koleżanka opowiadala mi o dziewczynie, która sie nazywała Róża Podkościelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A jak jej rude wlosy wyrosna krecone i wielkie piersi jak Kaji Paschalskiej? Odpada. Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 koleżanka opowiadala mi o dziewczynie, która sie nazywała Róża Podkościelna Albo Żanette Miednica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 cześć byłam na wycieczce a teraz będem odpoczywać, bo siem zmęczona czuję jutro od rana znów wyjazdy, najpierw UP, potem lecę z młodym na bilans dwulatka i szybko obiad i już będzie pewnie znów wieczór Wiecie, że biedna Magi nadal sie męczy w szpitalu i nic?? Dzieciątko naprawdę uparte Monia, ślicznotko Ty.... Małgos, czemu nie Nadia ?? Nie pamiętam, żebyś coś o tym pisała wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dla dziewczynki zostało... Daria, Nikola i Nadia właśnie... Alicja jednak będzie na drugie dla chłopca... Fabian nic mi nie leży, to też nie, ale najbardziej pasuje mi do Dawida i do naszego nazwiska Więc nie krytykujcie bardzo, trza się będzie przyzwyczaić jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Coraz ładniej u Ciebie! Śledze temat z ochotą Co do imienia głosuje na Dominikę... pewnie dlatego że moja córcia tak ma na imię i będzie pasowac do Dawidka tak myślałam, że będzie pasować, ale się okazało, że monszowi się źle kojarzy... cześć tak po za tym i dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Aniu....DAWNO NIE ZAGLADALAM do ciebie...ja teraz bywam jedynie na grupie budujacej wrocław zaczynamy 2008..jakos tam utknelam ipomagam tym co zaczynaja ....ladnie sobie mieszkacie ...slicznie wygkadasz w ciazy ...ale musze ci powiedziec ze przepracowujesz sie...ja w ciazy 9 miesiecy lezalam a maz mi nadskakiwal a ty starsze dziecko dzwigasz torty pieczesz i sniadania robisz...w szoku jestem ....ten twoj maz nie wie co ma w domu....my z mezem razem prowadzimy pracownie ale jak mi sie nie chce wstac to maz mowi spij ja dzis ide a ty sobie poleniuchuj ...nie oczekuje ze posprzatam nie oczekuje ze zrobie obiad niczego nie oczekuje ...i jest mu bardzo milo jesli mam kaprys i cos zrobie ...robi mi sniadanka kolacje piecze ciasta dzieckiem zajmujemy sie na zmiane ...i moj maz codziennie wykancza dom plytkowanie rygipsy fugowanie itd.....rozbestwil sie ...doprowadz go do porzadku ...to on powinien ci sniadanka robic ....mysli ze pracuje i juz?...ehhhh..pozdrawiam serdecznie odpoczywaj miło mi, że wpadłaś męża to masz chyba skarba ... ja mam takiego jak większość kobiet z mojej winy, wiem, bo sama go rozpieściłam ale myślę, że jak się drugie dziecię pojawi na świecie, to się zmieni duuużo rzeczy oby musę obadać ta grupę wrocławską w wolnej chwili Aniu, nie możesz leżeć cały dzień bo po 1. mięśnie wiotczeją-potem jest boląco nadrobić po 2. masz ruchliwego dwulatka, którym musisz się zająć Ja leżałam miesiąc i nie chcę więcej. Gorzej niż źle.. ja bym ani dnia nie uleżała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ania, pisalam, tylko pewnie to bylo z 15 stron temu... No bo ja przesadna jestem troche, a calkiem niedawno mielismy okropna historie z Nadia w roli glownej w rodzinie. Dziewczyna 16 lat, dzien po swoich urodzinach i zakonczeniu roku szkolnego u siebie w domu wpadla na drzwi szklane i szklo jej przecielo aorte. Normalnie masakra. Jakos nie potrafilabym tak dziecku dac na imie i spac spokojnie teraz. Wiem, ze to glupie, ale jakos tak nie moglabym. Podoba mi sie Natalia. Takie przynajmniej nieprzekombinowane. Moim zdaniem imie powinno byc chrzescijanskie, zeby mialo ladne odpowiedniki w innych jezykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cześć Aniu, ale zmian u Ciebie Ja w sprawie imienia dla dziewczynki: Amelia, Amanda, Maja Luiza Gratuluję drugiego bobasa Teraz chyba mi pozostało nadrobić czytanie twojego dziennika...Gdzie ja to skończyłam??? ...Chyba na 50 stronie Pozdrawiam. ale Cię dawno nie było cześć, cześć ja nie wiem, czy nie skończyłaś gdzieś koło 30tej.... ale jak obejrzysz obrazki, to napewno wystarczy, żeby być w tematcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Stawiam na Nikolę Alicja źle mi się kojarzy A tak poza tym podobają mi się staropolskie imiona np. Maria - Marysia, Jan - Jaś/ Janek - moim zdaniem zawsze będą "na czasie" i nie są udziwnione (no i mają obcojęzyczne odpowiedniki, b.ładne zresztą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ania, pisalam, tylko pewnie to bylo z 15 stron temu... No bo ja przesadna jestem troche, a calkiem niedawno mielismy okropna historie z Nadia w roli glownej w rodzinie. Dziewczyna 16 lat, dzien po swoich urodzinach i zakonczeniu roku szkolnego u siebie w domu wpadla na drzwi szklane i szklo jej przecielo aorte. Normalnie masakra. Jakos nie potrafilabym tak dziecku dac na imie i spac spokojnie teraz. Wiem, ze to glupie, ale jakos tak nie moglabym... b.przykre i okropne zdarzenie współczuję najbliższej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tak czytam i wychodzi na to, ze każdemu jakieś imię jakoś się kojarzy. Niekoniecznie dobrze. Tym sposobem odpadają w wiekszości podane tu imiona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dzieki Monia - dziewczyna byla jedynaczka, naprawde nie zazdroszcze jej matce. Wiola - tak to jest z imionami. Nic sie na to nie poradzi. Ale nie wszystkie imiona musza sie zle kojarzyc. Np. wszystkie Malgosie to fajne dziewczyny. Nie slyszalas jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Słyszałam I słyszałam też, że wszystkie Marki to fajne chłopaki-potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 niektóre imiona są na tyle popularne, że trudno je z jedną osobą kojarzyć, wtedy chyba najczęściej kojarzą się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No wlasnie. Popularne ("zwyczajne") wcale nie jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 popularne, klasyczne, ale nie modne tzn nie takie, żeby miało je co trecie dziecko w tym roczniku i tylko w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 no, ale Natalia to moja przyszła synowa.. podoba mi sie imię, ale tak ma córka mojej psiapsióly Jan czy Marysia nie pasuje ani do nas ani do Dawidka i jakoś tak do nazwiska też mi dziwnie Małgosi, Madzi i innych jest wokoło na pęczki, a moich koleżanek zwłaszcza.. dlatego to takie wszystko I po za tym każdy ma gust inny Przykra sprawa z tą Nadią I to bardzo pewnie gdyby to się stało wśród moich znajomych, to reagowałabym podobnie, ale jak ktoś już tu napisał nie można jedego imienia utożsamić z jedną osobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts