magi 11.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? może sandra to zdrobnienie od aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? może sandra to zdrobnienie od aleksandra O tym nie pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Te Twoje strony to jakies dziwne som... A trzecie jakie ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Konieczne świete bo z bierzmowania. Ja z dawnego podlasia jestem piękne miejsca tylko płaskie. Do morza tak samo daleko jak w góry. A wogle to Twój teść dobrze trafił z tym imieniem dla męża, nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czesc ANuś gdzie zdjecia z wycieczk?jak sie czuhesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Konieczne świete bo z bierzmowania. Ja z dawnego podlasia jestem piękne miejsca tylko płaskie. Do morza tak samo daleko jak w góry. A wogle to Twój teść dobrze trafił z tym imieniem dla męża, nie sądzisz? wiolasz dobrze mówi!!! pierwsze i trzecie święto-chrześcijańskie, drugie jakie bądź Ja drugie mam po tacie Ktoś zgadnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stanisława ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stanisława ? pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Henryk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Henryk? Henio, to mój teść, pudło więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Józefina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Józefina? ja moglam byc Jozefina bo 19 marca sie urodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Józefina? ja moglam byc Jozefina bo 19 marca sie urodzilam Józefina mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Józefina? ja moglam byc Jozefina bo 19 marca sie urodzilam Józefina mi się podoba to by było po teściówce ale dalej pudło podpowiem, na literę S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stefan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stefan?heheheh, ciekawe ile jeszcze imion zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Stanisław.. Szymon.. Szczepan... Sławomir... Sebastian.. cześć Kasiu, miło Cię widzieć po pracowitym dniu.. zanim padnę.. otom jest wczoraj padłam normalnie, zanim mi się fotosik otworzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts