Iza_K 02.10.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam, przeglądam Twoje postępy w pracy nad nowym gniazdkiem i kibicuję Ci. Bardzo mi się podoba ten kolorek w sypialni wzór zaś dopełnia całości, jest super. Poza tym podoba mi sie kuchnia, a jak będzie wykończona to będzie extra. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam, przeglądam Twoje postępy w pracy nad nowym gniazdkiem i kibicuję Ci. Bardzo mi się podoba ten kolorek w sypialni wzór zaś dopełnia całości, jest super. Poza tym podoba mi sie kuchnia, a jak będzie wykończona to będzie extra. Pozdrawiam. Bardzo dziękuję za miłe słowa. I również serdecznie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 cudna ściana w sypialni Ikea się kłania Trochę się bałam, że czarny wzór wyjdzie za ostro, ale jestem w miarę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 02.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Super wam wyszła ta sypialnia a jak robiliscie te czerne wzory bo one najbardziej mi się podobają [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Asia te czarne wzory to naklejki ścienne z Ikea. Przykleiłam je raptem w 10 minut. I gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Dario -trochemnie tu niebyło a tyle zmian ,ze ze trzy strony musiałam przejrzeć .No to to co zapamiętałam ,pozatym ,że idziesz jak burza -piękne ślubne zdjęcie ,synek po mamusi uroczy itaki meski w nowej fryzurze, super fotki z wypadu w góry,Ta ekipa "tata i Ty"jesteście czasami do wynajęcia idzie Wam wszystko bardzo sprawnie Napisz kochaniutka kiedy się wprowadzacie -bo już chyba na dniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 przywieźli pralkę i lodówkę dzisiaj. czekaliśmy do 18tej aż się pojawią. Sama z tatą wnosiłam to na górę... Aż mi tchu brakowało, ale dzielnie ściemniłam, żeby tylko wszystko dotarło na swoje miejsce . I młody odrazu, jak tylko "rozebraliśmy" lodówkę z folii dopadł nową zabawkę http://images23.fotosik.pl/93/6cd374c5cc82a274med.jpg Otwieramy... Zamykamy.... Otwieramy..... Musiałam ją roznegliżować już dzisiaj, bo widziałam ten model tylko na zdjęciu i ciekawość babska wzięła górę . I zaczęłam malować ten nieszczęsny przedpokój... Na razie to nijak nie wygląda . Nie wiem, jak będzie w całości, gdy się pomaluje dwa razy i da płytki. Jak coś, to pomalujemy od nowa.... Nawet to ostatnio polubiłam. Idzie mi coraz szybciej i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Dario -trochemnie tu niebyło a tyle zmian ,ze ze trzy strony musiałam przejrzeć .No to to co zapamiętałam ,pozatym ,że idziesz jak burza -piękne ślubne zdjęcie ,synek po mamusi uroczy itaki meski w nowej fryzurze, super fotki z wypadu w góry,Ta ekipa "tata i Ty"jesteście czasami do wynajęcia idzie Wam wszystko bardzo sprawnie Napisz kochaniutka kiedy się wprowadzacie -bo już chyba na dniach ? Miło Cię widzieć w moich skromnych progach Planowana przeprowadzka była na 9-go października, w naszą trzecią rocznicę ślubu. Niestety, to już za tydzień. I byłoby spoko, gdyby nie pewien istotny szczegół... Nie mam kuchni!!!! I nie wiem kiedy będę miała Rozpacz czarna mnie ogarnia. Ale dzielnie się trzymam i nie pokazuję pazurków (za ostrych, bo tak to trochę już je widać ). Ciągnę gościa już za łeb, za szyję i nawet teraz to już w desperacji w niedzielę wieczorem do niego dzwoniłam w przypływie złości, bo do piątku miał mi przesłać projekt i kosztorys. A tu niedziela i nic . Oczywiście nie odebrał. Za to w poniedziałek rano patrzę sobie na pocztę... Co za miła niespodzianka.... Tak przy okazji.. Dżempel, Twoja klatka schodowa mnie powaliła. Zaje... wygląda. Nie mogę się doczekać reszty zdjęć. Coś wspaniałego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 no dobra. fronty jak widać musiałam wybrać sama. Będą proste, bez żadnych frezów. Mam w końcu płytki do przedpokoju, po wielkich trudach już na siłę kupiliśmy takie http://images28.fotosik.pl/92/ce1e555aeed7c5a3med.jpg Cóż. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale niby duży wybór a nie duży. Wszystko na jedno kopyto. Szkoda gadać. Ale jak powiedziałam, że je opiję, jak już kupię... Tak dziś wstałam z bólem głowy I po obiadku znów maszeruję na chałpkę. Tym razem malować ten nieszczęsny przedpokój. Tylko nie jestem pewna tych kolorów... Jak wybierałam, to sugerowałam się tą oliwkową płytką, bo jest ich więcej. Ale jak już jechaliśmy do domu, to zaczęłam się zastanawiać, czy ten kolor (też od oliwki) nie będzie wyglądał, jakby ta oliwka już zgniła . Mam stracha przed otwarciem tej farby. Małż chyba się przewróci, jak zobaczy ściany w tym kolorze... Ja chyba też. Tak to jest jak się na szybko kupuje . Czy to Tunga zielen z Konkie z Castoramy? Bo ja takie wlasnie chce i dla mnie to wlasnie szczyt marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 no dobra. fronty jak widać musiałam wybrać sama. Będą proste, bez żadnych frezów. Mam w końcu płytki do przedpokoju, po wielkich trudach już na siłę kupiliśmy takie http://images28.fotosik.pl/92/ce1e555aeed7c5a3med.jpg Cóż. Nie jest to szczyt moich marzeń, ale niby duży wybór a nie duży. Wszystko na jedno kopyto. Szkoda gadać. Ale jak powiedziałam, że je opiję, jak już kupię... Tak dziś wstałam z bólem głowy I po obiadku znów maszeruję na chałpkę. Tym razem malować ten nieszczęsny przedpokój. Tylko nie jestem pewna tych kolorów... Jak wybierałam, to sugerowałam się tą oliwkową płytką, bo jest ich więcej. Ale jak już jechaliśmy do domu, to zaczęłam się zastanawiać, czy ten kolor (też od oliwki) nie będzie wyglądał, jakby ta oliwka już zgniła . Mam stracha przed otwarciem tej farby. Małż chyba się przewróci, jak zobaczy ściany w tym kolorze... Ja chyba też. Tak to jest jak się na szybko kupuje . Czy to Tunga zielen z Konkie z Castoramy? Bo ja takie wlasnie chce i dla mnie to wlasnie szczyt marzen Tak. Tunga zieleń i Tunga brąz. O!!!! Jakże się cieszę, że jeszcze komuś wpadły w oko te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dario jak mi jeszcze troche przejdzie to Ci prześle na priwa to badziewie co mi namalował i niezabardzo wiedział czemu nam sie NIE podoba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dżempel, tak bywa z "fachowcami". Ja już miałam tyle przejść u siebie (a robię skromne 100m2 i to tylko na poddaszu), że ręce opadają. Szkoda, że spaścił, bo ładnie się zapowiadało to afrykańskie drzewo. Chciałam je nawet zgapić do salonu... i właśnie czarne na tą bordową ścianę. Ale póki co nie mam co zgapić i boję się, że mogłoby nie wyjść (nie znam swoich możliwości malarskich ), myślę, że kupimy coś czarnego z drewna. Jakąś maśkę, albo... Sama nie wiem. Może nadejdzie inspiracja??? Byle szybko Czekam na drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.10.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 no, to tak na dobranoc... jeszcze Wam strzelę fotę z klamką Pierwsza założona... Jeszcze tylko pięć http://images11.fotosik.pl/84/e266d20c289099e5med.jpg http://images27.fotosik.pl/93/92d9b711043a4ac9med.jpg Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 DarioAS, normalnie takie zaległosci mam, ze nie wiem co napisać. Kuchnia i projekt- super! bardzo mi sie podoba. KOlor? wg mnie za ciemny ale tak ma być widać Sypialnia- cuuuuuudna ściana, naprawdę... Podłoga u Dawidka też świetny wybór, na jasnym mniej kurz po kątach widać. O łazience powiem tylko tyle, że wyszła Wam dość spora. Myslałam, ze jak na piętrze to mniejsza będzie.. klamki i drzwi chyba będziemy miały takie same A płytkami sie nie przejmuj. Pokochasz taki kolor, jak nie bedzie brudu na nich widać i kazdego pyłka rękami nie bedziesz musiała zbierać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wiolasz mnie się też wydaje, że kuchnia będzie za ciemna. Ale będę kombinować jak ją rozjaśnić dodatkami albo czymś. Nie mam innego wyjścia, bo jakoś nic innego mi się nie spodobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 03.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 wystarczy jasny blat ,troche jasnych dodatków i bedzie OK pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 03.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja takie płytki jak Ty mam na holu. Nie wiem czy to tunga ,ale wydają się identyczne. i powiem Ci ,że to najlepsze płytki w całym domu.Łatwo utrzymać w czystości i nie widac na nich każdego paproszka pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cyla, właśnie patrzyłam dziś u Ciebie na kuchnię, bo wiem, że masz taką jak i ja będę miała. I w sumie to nie jest źle z tymi ciemnościami . A o tym gresie pisałaś?? Bo nie wiem, czy to hol.. (nie podpisałaś fotki ) http://galerie.superfoto.pl/zdjecia/galerie/a/2/3/3/368061_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 03.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 O Boże-to moja chatka! Obiecuję w ten weekend uzupełnić zdjęcia na mojej stronie. tylko muszę w domku posprzątać bo jakoś straszny rozgardiasz ostatnio mamy teraz u nas akcja ogród. Nawożenie ziemi, sadzenie krzaczków i drzewek, trawy sianie i inne inności. Co do kuchni to mam specyficzny wystrój bo krowi wink: Kiedyś nas wzięło na zbieranie takich dupereli i teraz gdzieś to trzeba było poustawiać. a mam Ci tego ze sto albo i lepiej. Rozproszyłam trochę stado po całym domu, ale najwięcej jest w kuchni. Niektórzy sie smieja,że wenge wymysliłam dlatego żeby do krów pasowało Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 O Boże-to moja chatka! Obiecuję w ten weekend uzupełnić zdjęcia na mojej stronie. tylko muszę w domku posprzątać bo jakoś straszny rozgardiasz ostatnio mamy teraz u nas akcja ogród. Nawożenie ziemi, sadzenie krzaczków i drzewek, trawy sianie i inne inności. Co do kuchni to mam specyficzny wystrój bo krowi wink: Kiedyś nas wzięło na zbieranie takich dupereli i teraz gdzieś to trzeba było poustawiać. a mam Ci tego ze sto albo i lepiej. Rozproszyłam trochę stado po całym domu, ale najwięcej jest w kuchni. Niektórzy sie smieja,że wenge wymysliłam dlatego żeby do krów pasowało Pozdrawiam cyla To chyba musisz pokazać mi to stadko kuchenne Aż mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts