DarioAS 11.08.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gosiu to po co jedziecie do Krakowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jaki brzuchacz Taka szczuplutka jesteś i wyglądasz jakbyś małą piłeczkę pod bluzkę wsadziła - to oznacza, że szybko wrócisz do formy No...a ja niesty dalej walczę z tymi kilogramami...a cyce mam normalnie jak betoniarka - Chorrera, tyle czasu człowiek się męczy na tym świecie, a betoniary z cycami jeszcze nie widziałam Wkleisz fote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gosiu to po co jedziecie do Krakowa?? A do szpitala a po co powiem innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Te Twoje strony to jakies dziwne som... A trzecie jakie ma byc? potwierdzam u nas drugie i trzecie ma być święte, pierwsze niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Te Twoje strony to jakies dziwne som... A trzecie jakie ma byc? potwierdzam u nas drugie i trzecie ma być święte, pierwsze niekoniecznie Może dlatego że u nas wiekszość to moherowe berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gosiu to po co jedziecie do Krakowa?? A do szpitala a po co powiem innym razem no, chcesz żebym nie spała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Te Twoje strony to jakies dziwne som... A trzecie jakie ma byc? potwierdzam u nas drugie i trzecie ma być święte, pierwsze niekoniecznie Może dlatego że u nas wiekszość to moherowe berety że co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gosiu to po co jedziecie do Krakowa?? A do szpitala a po co powiem innym razem no, chcesz żebym nie spała??? Spokojnie spokojnie...wszystko ok...nie idealnie ale ok... Ciężarno kobieto ty śpij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A odnośnie spania...to przydałoby się położyć bo o 6/7 córa mi nie da... Nie mówiąc o nocnych karmieniach... ech...kobietyu maja przegwizdane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 a tu jeszcze bez zgadywania.. Wadowice, pod pomnikiem papieża http://images23.fotosik.pl/262/119464bcbf16173fmed.jpg i pod jego domem z ulubionym kuzynem http://images29.fotosik.pl/263/354d606da9769914med.jpg i po powrocie... (musiał się wybegać ) http://images33.fotosik.pl/349/efc8641a91b1b701med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dla mojego meza tatus wymyslij na drugie imie - Wit. Po Wicie Stwoszu. Nigdzie tego imienia nie podaje. mój małżek dla mojej córki wymyślił na drugie Sandra nie wiem czy był zauroczony tą piosenkarką Drugie imie powinno byc chrzescijanskie... Byla swieta Sandra? w moich okolicach mówią, ze pierwsze chrześcijańskie a drugie pogańskie Te Twoje strony to jakies dziwne som... A trzecie jakie ma byc? potwierdzam u nas drugie i trzecie ma być święte, pierwsze niekoniecznie Może dlatego że u nas wiekszość to moherowe berety że co??? Eee, cholera, to ja politycznie niepewna jestem Bo ze świętością świętej Olgi to do końca nie wiadomo. Ze świętością św. Noela to już całkiem nie wiadomo. Dobrze, że wiadomo, że była św. Anna Kurcze, ale mnie starzy załatwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Miłych snów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A odnośnie spania...to przydałoby się położyć bo o 6/7 córa mi nie da... Nie mówiąc o nocnych karmieniach... ech...kobietyu maja przegwizdane... ja tak mam od dwóch lat i... tygodnia tyle, że już nie karmię., ale potem dzieci i tak w nocy się budzą, jak się coś przyśni, czy zimno zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Miłych snów... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.08.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no, ja też spadam jutro ostatni raz do sądu lecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Konieczne świete bo z bierzmowania. Ja z dawnego podlasia jestem piękne miejsca tylko płaskie. Do morza tak samo daleko jak w góry. A wogle to Twój teść dobrze trafił z tym imieniem dla męża, nie sądzisz? Nooo... Dobrze, ze mu Michal Aniol nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 12.08.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A u nas tylko trzecie musi byś święte:) Ania, wyglądasz prześlicznie, serio (ja rzadko prawię komplementy), jak dziewczyny pisały - jakbyś piłeczkę sobie włożyła:) Ręce i nogi masz szczuplutkie, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A u nas tylko trzecie musi byś święte:) Ania, wyglądasz prześlicznie, serio (ja rzadko prawię komplementy), jak dziewczyny pisały - jakbyś piłeczkę sobie włożyła:) Ręce i nogi masz szczuplutkie, tylko pozazdrościć dzięki na żywo nie wygląda jak piłeczka.. zapewniam, wszyscy twierdzą, że brzuch mam dużo większy niż z Dawidkiem a ja też czuję, że jest większy po rzeczach z tamtej ciąży i skóra już tak naciągnięta, że aż swędzi zaczynam szukać rozstępów.... na zdjęciach faktycznie tak nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 12.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jak bardzo swędzi to zrób sobie badania na wszelki wypadek. P.S. Mój Pawełek też zawsze śpi jak mamy gdzieś jechać, albo przysypia na miejscu:) A gdzie Wy w końcu byliście, bo nie doczytałam:) Wygląda jak mini świat Lego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A u nas tylko trzecie musi byś święte:) Ania, wyglądasz prześlicznie, serio (ja rzadko prawię komplementy), jak dziewczyny pisały - jakbyś piłeczkę sobie włożyła:) Ręce i nogi masz szczuplutkie, tylko pozazdrościć dzięki na żywo nie wygląda jak piłeczka.. zapewniam, wszyscy twierdzą, że brzuch mam dużo większy niż z Dawidkiem a ja też czuję, że jest większy po rzeczach z tamtej ciąży i skóra już tak naciągnięta, że aż swędzi zaczynam szukać rozstępów.... na zdjęciach faktycznie tak nie widać Na żywo też tak wyglądasz Widziałam, potwierdzam, że mały brzuszek z piłeczką A rozstępy, to ewentualnie po jakimś czasie po porodzie moga być widoczne. Ja smarowałam skórę na brzuchu jakimiś kremami na "F" w różowej tubie, nazwy nie pamiętam (w koncu 15lat temu to było), ale skuteczne się okazało. Moja koleżanka stosowała zwykłą dziecięcą oliwkę i też było OK - ważne, żeby pomóc skórze w rozciąganiu, wtedy nie popęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts