OK 14.08.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 No i może wreszcie odpocząć? nie widzę innego wyjścia, to juz siła wyższa I czas najwyższy Natura wie, co robi A o róże się nie martw, tobie nawet patyk zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.08.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 każda 10,90 ale martwi mnie fakt, żw Winchester jest tak ogołocony kupiłam tą różę ze wzgęldu na to, że to własnie Winchester, no i mam nadzieję, że przeżyje choróbsko Nie wiem co mu było, ale zostały mu tylko same badylki i to porządnie krótko ścięte Monia, czy czarna plamistość to choroba samych liści (tak słyszałam) czy może całej rośliny?? Czy to może spowodować śmierć rośliny?? Mączniaka chyba nie miała, bo na żadnej innej tam, w sklepie go nie widziałam, a wszystkie krzaczki stały obok siebie Aniu, czarna plamistość jest jedną z najgroźniejszych chorób róż. Jeśli nie wytępi się jej na etapie liści, to przenosi się na łodyżki (widać te zmiany w postaci czarnych przebarwień) i docelowo dusi roślinkę. Niestety trzeba plamistość to okropna paskuda U mnie mam własnie nawrót na niektórych różach (po ostatnich deszczach), a nie mam nawet kiedy opryskać, bo muszę pielęgnować psiurkę Trudno, Pusia ważniejsza niż wszystkie róże na całym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 pewnie, że ważniejsza tym bardziej, że to poważna choroba, nie można jej lekceważyć. I psinka napewno Cię teraz bardzo potrzebuje, bo nie wie co się dzieje, a z Tobą napewno czuje się pewniej Jak wydobrzeje, to może się spotkamy na kawce?? Zobaczyłabyś te moje łodygi... Ja zaraz idę je obejrzeć, a teraz można je jeszcze prysnąć tym na plamistość? Monsz goni po Chrzanowie (w miarę możliwości) i szuka czegoś na tego grzyba. Ale nie ma nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 pewnie, że ważniejsza tym bardziej, że to poważna choroba, nie można jej lekceważyć. I psinka napewno Cię teraz bardzo potrzebuje, bo nie wie co się dzieje, a z Tobą napewno czuje się pewniej Jak wydobrzeje, to może się spotkamy na kawce?? Zobaczyłabyś te moje łodygi... Ja zaraz idę je obejrzeć, a teraz można je jeszcze prysnąć tym na plamistość? Monsz goni po Chrzanowie (w miarę możliwości) i szuka czegoś na tego grzyba. Ale nie ma nigdzie Z przyjemnością, choć z czasem u mnie coraz bardziej krucho, bo też do pracy już chodzę na dobre, ale da się coś wykombinować, nie ma obawy Na plamistość można kupić na Cezarówce (tu na 100% były środki, bo kupowałam) i na Szpitalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 i na Szpitalną i na Cezarówkę monsz nie zdąży pomiędzy kursami ja pytałam o to w tym naszym ogrodniczym, ale na to trzeba mieć wykupioną licencję, bez tego sie nie da sprzedawać. Na Borka nie ma, a.. na Krakowskiej jedynie może jeszcze zerknie.. ale to dopiero w sobotę, dzis juz nie zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 pewnie, że ważniejsza tym bardziej, że to poważna choroba, nie można jej lekceważyć. I psinka napewno Cię teraz bardzo potrzebuje, bo nie wie co się dzieje, a z Tobą napewno czuje się pewniej A co się dzieje waszej psince ? bo ja jak zwykle nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.08.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kasiu, nie chodzi o psiurka Ani tylko mojego - opisałam w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Stanisław.. Szymon.. Szczepan... Sławomir... Sebastian.. cześć Kasiu, miło Cię widzieć po pracowitym dniu.. zanim padnę.. otom jest wczoraj padłam normalnie, zanim mi się fotosik otworzył... dalej pudło dziś już też padam, do jutra a wy tu myślcie dalej spokoju mi to nie daje... Serafin może?? Salomon.. Samuel.. Seweryn.. kurczę, ale dziadek to zagadka zagadka ciągle niwyjaśniona... Ja na Slawomira stawiam. Ania, pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 cześć kafkę?? http://media6.mojageneracja.pl/oipwpqpyrq/thumbjz9kkk554801ff64b09b605221.jpg właśnie robię obiad, a kafka w przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Oooo, kaffę chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja poproszę... nie śpię drugą noc, więc może mnie postwi na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 cześć kafkę?? http://media6.mojageneracja.pl/oipwpqpyrq/thumbjz9kkk554801ff64b09b605221.jpg właśnie robię obiad, a kafka w przerwie bry taką -zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja poproszę... nie śpię drugą noc, więc może mnie postwi na nogi dalej ciężko, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ja dziś spałam dwie godziny dłużej niż zawsze (młody męczył monsza od rana, mi dał spokój ) i to chyba jeszcze gorzej.. czuję sie jakbym dwa dni nie spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Nie jesteś przyzwyczajona, ale na pewno organizm wykorzysta te dwie ekstra godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nio, oby teraz to poszłabym najchętiej spowrotem do łóżka idę sie wykąpać, może sie coś rozbudzę, bo normalnie mam kropki przed okami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja poproszę... nie śpię drugą noc, więc może mnie postwi na nogi dalej ciężko, co?? lepiej, ale bałam się w nocy, czy coś się nie będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja poproszę... nie śpię drugą noc, więc może mnie postwi na nogi dalej ciężko, co?? lepiej, ale bałam się w nocy, czy coś się nie będzie działo... Ale skoro już apetyt odzyskała, to znaczy, że dobrze jest Teraz tylko wykurować do końca, musi bida odzyskać siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts