monia i marek 19.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 jeżu cycki cytryna posmarowane, nie moge swiat na glowie staje ale sprawy odstawiania od cycka tez sa mi obce pozdrawiam wieczornie Ty się nie śmiej,Ania, tylko zapisz gdzieś ten przepis, bo będzie kiedyś jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no, no juz niedlugo, mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ani dzisiaj nie ma? Czyżby już? Coś mi się zdawało, że miał być wrzesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Albo znowu ma gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Albo po roze pojechala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 róża... przyjechała.. goście byli... jeszcze nie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No widzisz? Możemy Ci robić rozpiskę dobową Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Lepiej sie umowmy, do kogo Ania ma wyslac SMSa jak juz bedzie do szpitala jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Do wszystkich Co za różnica, do kogo? Ważne żeby wysłała - już my się powiadomimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Do wszystkich moze nie zdazyc... I polozna moze jej telefon z reki wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 muszę jechać z Dawidkiem i ze sobą na badania, obojętne w który dzień mogę dostosować sie do Ciebie ja tez za bardzo nie mam z czym, ale coś zawsze uskubię... czas mnie nagli.. jak pomyślę ile mi jeszcze wolności zostało.. a potem to już ciężko będzie z domu wyjść Aniu, może czwartek lub piątek. Nawet chyba bardziej w czwartek, ale jutro potwierdzę. nie ma sprawy prawie, pogoda jeszcze się trzyma w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Do wszystkich moze nie zdazyc... I polozna moze jej telefon z reki wyrwac. ostatnio rodziłam z telefonem... pod poduszką, ale nikt się nie czepiał jak będę rodzić, to napewno nie dam znać, tylko albo w drodze do Krakowa albo juz po porodzie... w trakcie raczej o tym nie pomyślę dam znać wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie no, spoko, pozwolimy Ci urodzic zanim wyslesz SMSa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.08.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 tyle się własnie rozpisałam u Onnej... i kot przelazł mi po klawiaturze idę spać, bo już mi się nic nie chce padam.. ostatnio coraz wcześniej do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 19.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 zatem do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 czy Wy też tak przsypiacie jak ja?? ciśnienie mam chyba kanałowe... wogóle dziś jakieś przesilenie pogodowe, od rana łażę jak... spać mi się chce ale mi się nie chce i pętam się jak cień po domu rano byłam z młodym na badaniach, dzielny był siku zrobił ładnie do kubeczka, a krew z paluszka mu pani pobrała i choć bez śniadanka pojechał, to wytrzymał aż do badań o głodzie. A pobór krwi tak go zaciekawił, że ani nie pisnął w trakcie... dumna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ania, dzielnego masz chłopaka Ciężko o tej porze roku z taką pogodą chodzić z brzuszkiem, i to pod koniec jeszcze. Ale już wieczory i ranki chłodniejsze to oddetchniesz może, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 wiesz, mi tak nie przeszkadza ten upał, tylko ciśnienie ostatnio jak byłam na badaniach miałam 90/60, no i czułam się tylko ciut słabiej niż zwykle, a teraz to chyba nawet tyle nie mam, bo się wcale nie czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 tyle się własnie rozpisałam u Onnej... i kot przelazł mi po klawiaturze idę spać, bo już mi się nic nie chce padam.. ostatnio coraz wcześniej do jutra och, jak ja strasznie żałuję, kot by dostał ode mnie.... Właśnie zjedliśmy obiadek i dogorywamy. U nas w domku upału się nie czuje, super są te grube mury. teraz muszę odpocząć chwilkę (przy kombinowaniu z szafą...) a potem sprzątanko w kuchni, prasowanie (ppranie zrobiłam ogromne, bo małż wreszcie suszarkę zawiesił) no i musze wreszcie porządek z fugami zrobić. Zabieram sie do tego juz od jakiegoś miesiąca :/ Ania, a Ty nie możesz czegoś na podnieisenie ciśńienia??? Wiem co to znaczy jak tak slabo człowiekowi.. nic przyjemnego.. Ja to sie nawet boję zasnąć jak tak się czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts