markoto 24.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 z kalafiora średni kalafior ugotować na pół miekko w wodzie i szklance mleka z sola i cukrem nektarynke pokroic w kostke 8dag szynki w paski. wszystko wymieszac z kukurydza z puszki i polac sosem sos:2 lyzki majonezu 2 lyzki jogurtu naturalnego i lyzeczka sosu egzotycznego - ja dodalem lyzke soku wieloowocowego taka multiwitamine krabowa 1 op paluszkow krabowych rozmrozic pokroic w kostke 1 op makaronu ryzowego ugotowac jak na przepisie na opakowaniu - pokroić do tego dodac puszke kukurydzy duzego ogorka pokrojonego w kostke zalac majonezem z czosnkiem i sola Obie pycha, sama nie robilam ale jadlam na imprezie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Jeszcze jest dobra i ładna taka: 3filety z kurczaka pokrojone w kostkę, podsmażone na złoty kolor 3-4 pomidory (kroję w cienkie ćwiartki) duży ogórek (kroję w plasterki, a te plasterki jeszcze na połowę) papryka świeża (w kostkę) kukurydza lodowa sałata (kroję w grubą kostkę) duży jogurt naturalny z ł2 łyżkami majonezu i wyciśnietymi 2 ząbkami czosnku na sos Sosem polewam tuż przed podaniem, a składniki układam warstwami: dookoła talerza pomidor na przemian z ogórkami, poniżej dookoła wastwa/pasek z kukurydzy, pasek z kostek papryki na środku troszkę krojonej zielonej sałaty lodowej, na sałatce 3 ćwiartki pomidora, troszkę kukurydzy i kurczak, Całość polewam fantazyjnie sosem i podaję każdemu osobno taki talerzyk - zdrowo, zmacznie, do syta Czasami robię tego kurczaka w fondue - wtedy kazdy sam sobie nakłada co chce i polewa sosem jakim chce, bo do tej sałatki dobry jest też sos vinaigrette, albo sos włoski i np. polędwica wołowa smażona w fondue. Uwielbiam takie sałatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 o, teraz to już nie wiem którą zrobić jako drugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.08.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 A która jest pierwsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 25.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 o, teraz to już nie wiem którą zrobić jako drugą... najlepiej taką najszybszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jak mija ranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mi w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mi nie w robocie dziwną pogodę mamy, ni w tą ni w tamtą dziewczynki, doszło nowe imię.. po wczorajszej konsultacji mojej, monsza i kuzynki.. do Darii, Nikoli i Nadii dołączyła.. Martyna A Nadia jednak nie przejdzie Monsz ma ostry sprzeciw i nic go nie przekona. Chłopięce bez zmian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A która jest pierwsza? no, ta z tortillą od Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Martyna bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Martyna -super mi się kojarzy z Jakubowicz i jej :Domami z betonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Martyna -super mi się kojarzy z Jakubowicz i jej :Domami z betonu" widać, że prawie od roku telewizji nie oglądam.. a to jakiś program? u nas od przeprowadzki ciągle same bajki lecą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ta piosenka to byla jak Ciebie na swiecie jeszcze nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 aaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 faktycznie, piosenkę znam, bardzo ładny, nostalgiczny utwór ale nie wiedziałam, kto to śpiewa, to mnie zmyliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzień Dobry Włąśnie wpadłem na Wasze poddasze Tylko jak ja przeczytam 114 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 o, miło mi gościć wystarzczy przejrzeć zdjęcia, w większości mówią same za siebie a na stronie 96 jest aktualizacja wnętrza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts