DarioAS 28.08.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Kasiu ta róża jako jedyna z tych co mam tak szybko przekwitła. dla porównania to moja bezimienna miniatura, gdzie zdjęcie zrobiłam 10 sierpnia http://images23.fotosik.pl/262/81b1eae107b509b4med.jpg i dziś, prawie trzy tygodnie później http://images27.fotosik.pl/269/b3b0d29de9055f26med.jpg aż się wierzyć nie chce a swoją drogą... zauważył ktoś, że z czerwonej... zrobiła się różowa?? a taki piękny ten czerwony kolor był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm... faktycznie a może to od czegoś zależy - nie wiem od nawożenia, wody, światła... a tak wogóle to ślicznie masz już w tym ogródku.... zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wsio jasne... hm....a czy podlewane kwitły by dłużej....pytam z konkretnych powodów - w planach miałam centralne podlewanie ofródka - ale to ciut kosztuje i się zastanawiałam czy sobie nie dać spokoju...ale jeśli od tego będzie zależało powodzenie moich roślin to może jeszcze raz to przemyślę... podlewanie przedłuza żywotność róż, no i stanowisko słoneczne, ale nie jak na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm...czyli jednak podlewanie do ponownego przemyślunku....a u mnie niestety raczej patelnia jest...wszędzie z wyjątkiem opaski wokół domu, ale tam z kolei zawsze cień...bo to od północy... no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.08.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 No i nic Ja mam wyłącznie patelnię i róże jak w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.08.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ja też mam patelnię.. i dobrze jest, wszystko z wyjątkiem paproci sobie rośnie i to całkiem, całkiem podlewałam w upały codziennie po zachodzie, teraz co dwa, trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 czesc sliczne roze i kot tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły W kwestii kota -nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły W kwestii kota -nie mam \ kofana - 100 zł to w Sandomierzu, Tarnobrzegu i pewnie w Stalowej....tu za taką usługę się daje ok 200 zł więc ja to załatwiam takie sprawy jak jestem u rodziców w Tbg-u za jakieś 70-80 zeta... i mam na 3 miechy luz... no i ja ani róż, ani kota wciąż nie mam hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kofana - 100 zł to w Sandomierzu, Tarnobrzegu i pewnie w Stalowej....tu za taką usługę się daje ok 200 zł więc ja to załatwiam takie sprawy jak jestem u rodziców w Tbg-u za jakieś 70-80 zeta... i mam na 3 miechy luz... no i ja ani róż, ani kota wciąż nie mam hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? hmmm, w Stalowej mówisz??? To i ja muszę jakiś nalot n dom rodzinny zrobić Jakoś nie sądzilam że tam można dobrego fryzjera znaleźć, moja siostra jeździ do koleżani do WWy i ją obcina zawsze. Ma dziewczyna pretekst żeby z domu się urwać a co do roż i kota.... No nie, to ja tez róże i koty pokażę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a Tyś kobieto ze Stalowej jest? toż to przecie rzut beretem... no a gdzie się obecnie zmagasz z budowo - remontem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a już kiedyś podawałam namiary jakies 100km od Stalowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły W kwestii kota -nie mam \ kofana - 100 zł to w Sandomierzu, Tarnobrzegu i pewnie w Stalowej....tu za taką usługę się daje ok 200 zł więc ja to załatwiam takie sprawy jak jestem u rodziców w Tbg-u za jakieś 70-80 zeta... i mam na 3 miechy luz... no i ja ani róż, ani kota wciąż nie mam hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? U nas baleyage od 150zł w górę , a gdyby do tego podcięcie, jakieś bajerki, to daje już niezłą sumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a już kiedyś podawałam namiary jakies 100km od Stalowej... W którą stronę 100 km? w moją?? No patrzcie... W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły W kwestii kota -nie mam Farbowanie-garniera nr 10, wykonanie-małżonek (fachura w tym temacie już) Kota mam Róż-niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm....... no z tymi kotami i różami wychodzi, że to ja jestem najbardziej w plecy, tak? no ładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a już kiedyś podawałam namiary jakies 100km od Stalowej... W którą stronę 100 km? w moją?? No patrzcie... no niestety w przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm..... czyli co Skarżysko? Radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a bardziej na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm....... no z tymi kotami i różami wychodzi, że to ja jestem najbardziej w plecy, tak? no ładnie.... Nie przejmuj się ja z różami to też jestem mocno w plecy ale za to mam kota A co do włosów, to ja od 18 roku życia rozjaśniam włosy. Na początku farbowałam całe na blond, potem balejage raz jednokolorowy, raz dwukolorowy. Oczywiście w związku z tym rozjaśnianiem na głowie po umyciu mam mopa i nie ma mowy, żeby włosów nie wymodelować Teraz się zapisałam do fryzjera i jest podobno jakiś nowy sposób rozjaśniania, wychodzi coś jak balejge, ale robi się to bez folii. Nie pamiętam nazwy, ale dam znać jak wrócę, co mam na głowie mam nadzieję, że będę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no to jak wrócisz to foty proszę zapodać...koniecznie...i z góry uprzedzam, że nie ma wykrętów bo to zasada....Wiolasz fotę dała, Olga dała i TY tyż musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts