Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Kasiu ta róża jako jedyna z tych co mam tak szybko przekwitła.

dla porównania to moja bezimienna miniatura, gdzie zdjęcie zrobiłam 10 sierpnia 8)

http://images23.fotosik.pl/262/81b1eae107b509b4med.jpg

i dziś, prawie trzy tygodnie później 8)

http://images27.fotosik.pl/269/b3b0d29de9055f26med.jpg

aż się wierzyć nie chce :roll:

a swoją drogą...

zauważył ktoś, że z czerwonej...

zrobiła się różowa??

:o :o :o :o :o

a taki piękny ten czerwony kolor był... :roll: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i wsio jasne... :lol: hm....a czy podlewane kwitły by dłużej....pytam z konkretnych powodów - w planach miałam centralne podlewanie ofródka - ale to ciut kosztuje i się zastanawiałam czy sobie nie dać spokoju...ale jeśli od tego będzie zależało powodzenie moich roślin to może jeszcze raz to przemyślę... :roll:

podlewanie przedłuza żywotność róż, no i stanowisko słoneczne, ale nie jak na patelni :wink:

W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł :roll: więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko :)

W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły :(

W kwestii kota -nie mam :)

W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł :roll: więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko :)

\

kofana - 100 zł to w Sandomierzu, Tarnobrzegu i pewnie w Stalowej....tu za taką usługę się daje ok 200 zł :o :evil: więc ja to załatwiam takie sprawy jak jestem u rodziców w Tbg-u za jakieś 70-80 zeta... :lol: i mam na 3 miechy luz...

no i ja ani róż, ani kota wciąż nie mam :wink:

hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? :roll:

kofana - 100 zł to w Sandomierzu, Tarnobrzegu i pewnie w Stalowej....tu za taką usługę się daje ok 200 zł :o :evil: więc ja to załatwiam takie sprawy jak jestem u rodziców w Tbg-u za jakieś 70-80 zeta... :lol: i mam na 3 miechy luz...

hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? :roll:

hmmm, w Stalowej mówisz??? To i ja muszę jakiś nalot n dom rodzinny zrobić :lol: Jakoś nie sądzilam że tam można dobrego fryzjera znaleźć, moja siostra jeździ do koleżani do WWy i ją obcina zawsze. Ma dziewczyna pretekst żeby z domu się urwać ;)

a co do roż i kota.... No nie, to ja tez róże i koty pokażę u siebie :)

\

U nas baleyage od 150zł w górę :roll: , a gdyby do tego podcięcie, jakieś bajerki, to daje już niezłą sumkę :-?

a już kiedyś podawałam namiary :D

jakies 100km od Stalowej...

W którą stronę 100 km? w moją?? :o

No patrzcie...

W kwestii farbowania -ja co jakiś czas chadzamna balejaż 2kolorowy -ale ta impreza kosztuje srednio 100zł więc ostatnio -od 4ech m-cy stosuję złoty blond z Belle Color (Garnier) i siora mi nakłada -koszt całej imprezy 14,90zł + kawka z siorą i ciasteczko

W kwestii róż (mam 4szt) -moje wszystkie już dawno przekwitły

W kwestii kota -nie mam

Farbowanie-garniera nr 10, wykonanie-małżonek (fachura w tym temacie już)

Kota mam :lol:

Róż-niet

hm....... no z tymi kotami i różami wychodzi, że to ja jestem najbardziej w plecy, tak? :o no ładnie....

Nie przejmuj się :lol: ja z różami to też jestem mocno w plecy :lol: ale za to mam kota :lol:

A co do włosów, to ja od 18 roku życia rozjaśniam włosy. Na początku farbowałam całe na blond, potem balejage raz jednokolorowy, raz dwukolorowy. Oczywiście w związku z tym rozjaśnianiem na głowie po umyciu mam mopa i nie ma mowy, żeby włosów nie wymodelować :roll: :roll: :roll:

Teraz się zapisałam do fryzjera i jest podobno jakiś nowy sposób rozjaśniania, wychodzi coś jak balejge, ale robi się to bez folii. Nie pamiętam nazwy, ale dam znać jak wrócę, co mam na głowie :lol: :wink: :lol: mam nadzieję, że będę zadowolona :lol: