andulka 28.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 hm....... no z tymi kotami i różami wychodzi, że to ja jestem najbardziej w plecy, tak? no ładnie.... kochana, ja to jestem w plecy i z rózami, i z kotami, i z balejażem nawet choć kilka róż u mamy w ogródku, który wspieram pielęgnacją by się znalazło, a i czarna kocica tam śmiga między drzewami i nawet wróble łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Ja mam w plecy róże i częściowo balejaż (zrobiłam kolorek, to ten "naturalny" wcięło ). Kota obecna regularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no to jak wrócisz to foty proszę zapodać...koniecznie...i z góry uprzedzam, że nie ma wykrętów bo to zasada....Wiolasz fotę dała, Olga dała i TY tyż musisz Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Kotek sliczny, jaki przystojny sie zrobil, no, no... Ale ma takie same iskierki w oczach jak Twoj Dawidek - musza do siebie pasowac. A co do balejazu... Tez robilam, ale poszlam do trendy fryzjerki i powiedziala mi, ze jest passe... I teraz mam jeden kolor z pasemkami innego, ale takimi cienkimi jakby normalnie to byl balejaz, i tylko na czubku pare takich. Poniewaz mialam rozne kolorki pod spodem, to tak czy owak wyszlo nierowno i o to chodzilo. A czy robilam balejaz czy nie, to i tak zawsze u fryzjera zostawiam jakies 220 zl, tylko odkad zaczelam chodzic do wlascicielki salonu to nie zostawiam napiwku, place karta i tyle. No kurna, co innego jak pracownik dostaje 800 zl, a co innego jak wlascicielka na mnie i tak robi kokosy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A czy robilam balejaz czy nie, to i tak zawsze u fryzjera zostawiam jakies 220 zl, No kurna, co innego jak pracownik dostaje 800 zl, a co innego jak wlascicielka na mnie i tak robi kokosy, nie? 220 zł!! Jakby to mój monsz usłyszał z moich ust, to od razu nauczyłby sie i balejaż robić... Akurat z tym pracownikiem i napiwkami to się zgadzam. Bo to mnie dotyczy Ostatnio nawet chciałam iść na kelnerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 220 to jeszcze jakos ale 500 zl Ja jestem albo jakas nienormalna albo mam za malo kasy bo jakby mi zaspiewali 500zl za fryzjera to bym myslala ze powariowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.08.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 220 zł!! Jakby to mój monsz usłyszał z moich ust, to od razu nauczyłby sie i balejaż robić... Ty to masz chłopa, ze świeca szukać Mój zwykłą farbę mi nakłada ale balejaż mógłby go zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mój to sknera i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 hm.......... mój daje .... bo wie, że jak nie da to zacznę międlić, że jak ja wyglądam, kolor już nie taki, odrosty widać, ciężko się układają (a to jest przyczyna okupowania łazienki)....więc woli za wczasu dać i mieć święty spokój...no ale ja to robię za 80 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 z różanych opowieści.. a to nowa miniaturka http://images28.fotosik.pl/270/e3958e36950ab322med.jpg http://images42.fotosik.pl/5/66b522f2e6a4b519med.jpg DarioAS czy ta róża jest szczepiona? ma po prostu obłędny kolor jadę dziś do ogrodniczego - pensja wpłynęła na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 hm.......... mój daje .... Mój nie daje bo nie proszę. On ma kasę na MOIM koncie Poza tym ja z tych co biorą, a nie pytają Przecież to nasze, nie? Ale ale, dobrze, ze on czasem taki jest, bo są dni i momenty ze umiaru nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mój nie daje bo nie proszę. Ja też nie prosze bo mam swoje Moja fryzjerka a zarazem najdroższa psiapsiółka wyjechała na wczasy i czekam za nia z utesknieniem bo zaczynaja mi siwe odrosty wyłazić. Wraca do pracy za kilka dni więc jakos przetrzymam. To taka fryzjerka - artystka , prowadzi duzy salon w Łodzi wiec juz sie doczekac nie mogę co wymysli mi tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ooo i taką fryzjerkę artystkę chciałabym mieć. I na taką bez mrugniecia okiem wydawałabym 200 za każdym razem. A nie, że idę z sercem na ramieniu, jak tym razem będę wygladać...PO ostatniej wizycie byłam zadowolona 2 dni, póki sie trzymało ułożenie. Po umyciu włosów dalej szopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ta moja ma taką rękę, że szok normalnie..Włosy się super układają dopóki nie odrosną rzecz jasna Świetnie strzyże, świetnie dobiera kolory i fryzury. Zawsze wychodze od niej zadowolona. Wszystkie moje koleżanki i znajome do niej jezdzą, nawet z innych miast. Problem jest tylko z tym aby gdzies sie wcisnać, bo pracy ma multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Taka fryzjerka to skarb, szkoda ze tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no to fakt - dobra fryzjerka, to duży powód do zadowolenia...a jeśli chodzi o kasę - to swojej nie mam, bo nie pracuję...owszem mam swoje konto na które mąż mi przelewa kasę co miesiąc, ino mi szkoda jej ruszyć i dlatego wołam od niego kaskę...no w końcu chce mieć piękną żonę - tak? no tak - a to kosztuję oj i to słono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.08.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ja dziś przelotem donoszę, że żyję, nie rodzę... robię delikatne sprzątanko i gotowanko na jutro, więc brak czasu na cokolwiek na razie zdążyłam tylko bigos zrobić i biszkopta teraz idę spać, bo młody tez lula, więc korzystam.. z gorszych wieści... ból poszedł i na drugą nogę więc na schody juz nie wchodzę, toczę sie po chałpie jak pingwin, z boku na bok i dooopkę podpieram ręcami, żeby szła a nie siadła gdzieś po drodze z pokoju do kuchni czasami... byle do poniedziałaku wytrzymać lekarz coś poradzi na to chyba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 owszem poradzi - jeśli uzna, że to bóle przepowiadające może zapakować już do szpitala... no i tam już nie będziesz sprzątać...hm....tylko leżeć grzecznie jak na kobietę w 9 miesiącu przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Oj Aniu, Tobie by się leżenie z obsługą męża jutro należało, a nie impreza Trzymaj się i mam nadzieję, że te bóle miną i poczujesz się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.08.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aniu ja tez mam nadzieje ze te bole przejda. czym sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts