Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

hm....... no z tymi kotami i różami wychodzi, że to ja jestem najbardziej w plecy, tak? :o no ładnie....

kochana, ja to jestem w plecy i z rózami, i z kotami, i z balejażem nawet :roll: :lol: :lol:

choć kilka róż u mamy w ogródku, który wspieram pielęgnacją by się znalazło, a i czarna kocica tam śmiga między drzewami i nawet wróble łapie :evil:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kotek sliczny, jaki przystojny sie zrobil, no, no... :wink: Ale ma takie same iskierki w oczach jak Twoj Dawidek - musza do siebie pasowac. :D

A co do balejazu... Tez robilam, ale poszlam do trendy fryzjerki i powiedziala mi, ze jest passe... I teraz mam jeden kolor z pasemkami innego, ale takimi cienkimi jakby normalnie to byl balejaz, i tylko na czubku pare takich. Poniewaz mialam rozne kolorki pod spodem, to tak czy owak wyszlo nierowno i o to chodzilo. A czy robilam balejaz czy nie, to i tak zawsze u fryzjera zostawiam jakies 220 zl, tylko odkad zaczelam chodzic do wlascicielki salonu to nie zostawiam napiwku, place karta i tyle. No kurna, co innego jak pracownik dostaje 800 zl, a co innego jak wlascicielka na mnie i tak robi kokosy, nie? :roll: :roll: :roll:

A czy robilam balejaz czy nie, to i tak zawsze u fryzjera zostawiam jakies 220 zl, No kurna, co innego jak pracownik dostaje 800 zl, a co innego jak wlascicielka na mnie i tak robi kokosy, nie? :roll: :roll: :roll:

:o :o 220 zł!!

Jakby to mój monsz usłyszał z moich ust, to od razu nauczyłby sie i balejaż robić... :o :o

Akurat z tym pracownikiem i napiwkami to się zgadzam. Bo to mnie dotyczy :-? Ostatnio nawet chciałam iść na kelnerkę

hm.......... mój daje .... bo wie, że jak nie da to zacznę międlić, że jak ja wyglądam, kolor już nie taki, odrosty widać, ciężko się układają (a to jest przyczyna okupowania łazienki)....więc woli za wczasu dać i mieć święty spokój...no ale ja to robię za 80 zeta... :o

Mój nie daje bo nie proszę.

Ja też nie prosze bo mam swoje 8) Moja fryzjerka a zarazem najdroższa psiapsiółka ;) wyjechała na wczasy i czekam za nia z utesknieniem bo zaczynaja mi siwe :o odrosty wyłazić. Wraca do pracy za kilka dni więc jakos przetrzymam. To taka fryzjerka - artystka :lol: , prowadzi duzy salon w Łodzi wiec juz sie doczekac nie mogę co wymysli mi tym razem.

ooo i taką fryzjerkę artystkę chciałabym mieć. I na taką bez mrugniecia okiem wydawałabym 200 za każdym razem. A nie, że idę z sercem na ramieniu, jak tym razem będę wygladać...PO ostatniej wizycie byłam zadowolona 2 dni, póki sie trzymało ułożenie. Po umyciu włosów dalej szopa :x

Ta moja ma taką rękę, że szok normalnie..Włosy się super układają dopóki nie odrosną rzecz jasna ;) Świetnie strzyże, świetnie dobiera kolory i fryzury. Zawsze wychodze od niej zadowolona. Wszystkie moje koleżanki i znajome do niej jezdzą, nawet z innych miast. Problem jest tylko z tym aby gdzies sie wcisnać, bo pracy ma multum.

no to fakt - dobra fryzjerka, to duży powód do zadowolenia...a jeśli chodzi o kasę - to swojej nie mam, bo nie pracuję...owszem mam swoje konto na które mąż mi przelewa kasę co miesiąc, ino mi szkoda jej ruszyć i dlatego wołam od niego kaskę...no w końcu chce mieć piękną żonę - tak? no tak - a to kosztuję oj i to słono... :lol:

ja dziś przelotem 8)

donoszę, że żyję, nie rodzę...

robię delikatne sprzątanko i gotowanko na jutro, więc brak czasu na cokolwiek :roll:

na razie zdążyłam tylko bigos zrobić i biszkopta :roll:

teraz idę spać, bo młody tez lula, więc korzystam..

z gorszych wieści...

ból poszedł i na drugą nogę :-?

:cry: :cry: :cry: :cry:

więc na schody juz nie wchodzę, toczę sie po chałpie jak pingwin, z boku na bok i dooopkę podpieram ręcami, żeby szła a nie siadła gdzieś po drodze z pokoju do kuchni czasami...

byle do poniedziałaku wytrzymać :roll:

lekarz coś poradzi na to chyba??