Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taka fryzjerka to skarb, szkoda ze tak daleko

Moja, ta trendy :lol: :lol: tez jest niczego sobie, a masz blizej. Niezla jest, bardzo dobrze tnie i umie doradzic. Przez lata chodzilam do innej i marzylam o lokach, raz 100 lat temu zrobilam trwala, ktora mi sie trzymala 1,5 dnia, wiec stracilam nadzieje, inne baby nie chcialy mi robic, bo "szkoda wlosow" bla, bla. A ta rzucila okiem, zrobila mi i efekt super - dokladnie taki, jak chcialam i bez zadnych zniszczen. Tylko mnie opieprzyla, ze przedzialek na srodku to obciach... :lol: :lol: :lol: No i ze balejaz passe. :roll:

A co do mezow - ja mojemu nawet nie wspominam, ile place za fryzjera... :roll: :roll: :roll: Mam swoja kase, ale tak czy inaczej pomyslalby, ze zwariowalam. Na pocieszenie - do fryzjera chodze raz na pare miesiecy, wiec te 200 zl moge jakos przebolec. Mam swoje jasne wlosy, wiec odrostow tak szybko nie widac. :roll:

Dzień dobry :D

Wracając do tematu fryzjera, to muszę pochwalić tę moją nową :lol: Też świetnie strzyże :D

Byłam u niej miesiąc temu, a włosy ciągle się układają jak powinny :o :D

Przy takich krótkich to duża sztuka dobrze obciąć, a jak źle obcięte, to już po tygodniu, dwóch wyglądają żałośnie :-?

Aniu, jak zdrówko?

Stanowczo za rzadko tu wpadam -bo tracę wątek :roll: a więc:

hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? :roll:

Zapraszam serdecznie Kasiu! Do Tbga ode mnie rzut beretem :) (miszkam przy dworcu PKP w Sandomierzu).

a już kiedyś podawałam namiary :D

jakies 100km od Stalowej...

onna -to może byscie się zgadały i razem wpadły? :wink: (napisz gdzie nieco "konkretniej" :roll: ).

Kasia ja już pisałam konkretniej, widocznie nie zauważylaś (już ni ma) ;)

Ja do rodzico zwykle z małżem jeżdżę, jak byśy kiedy wracali tamtędy to może, może. Ale Ty mieszkasz teraz obok swojej budowy???

Wiem gdzie jest dworzec w Sandomierzu, mam stamtąd takie urocze zdjęcie z lat młodzieńczych ;) Ale dawno tam nie byłam, teraz głównie samochód. Ostatnio bywałam w Sandomierzu na Starówce a wcześniej w szpitalu :( bo mój chrześniak mial problemy zdrowotne

Kasia ja już pisałam konkretniej, widocznie nie zauważylaś (już ni ma) ;)

Ja do rodzico zwykle z małżem jeżdżę, jak byśy kiedy wracali tamtędy to może, może. Ale Ty mieszkasz teraz obok swojej budowy???

Wiem gdzie jest dworzec w Sandomierzu, mam stamtąd takie urocze zdjęcie z lat młodzieńczych ;) Ale dawno tam nie byłam, teraz głównie samochód. Ostatnio bywałam w Sandomierzu na Starówce a wcześniej w szpitalu :( bo mój chrześniak mial problemy zdrowotne

No fakt -nie zauważyłam :oops:

Tak -mieszkam na tej samej działce, w starym domu. Budujemy 20m od niego :)

Stanowczo za rzadko tu wpadam -bo tracę wątek :roll: a więc:

hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? :roll:

Zapraszam serdecznie Kasiu! Do Tbga ode mnie rzut beretem :) (miszkam przy dworcu PKP w Sandomierzu).

a już kiedyś podawałam namiary :D

jakies 100km od Stalowej...

onna -to może byscie się zgadały i razem wpadły? :wink: (napisz gdzie nieco "konkretniej" :roll: ).

bardzo dziękuję za zaproszenie...i musze dodać, ze za każdym razem jak jadę do Tbg-u to za każdym razem jadę obok Ciebie :o :o o rety super... a jak zajeżdżam do teściów - a to są Sokolniki koło Trześni - to już zupełnie rzut beretem....na pewno skorzystam z zaproszenia...

Onna - może się kiedyś zmówimy i zrobimy Kasi nalot? :lol:tylko to tak koło późnego września...