monia i marek 29.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Biedactwo Jeszcze wczoraj przez płot ze mną przechodziła, a dzisiaj już się nie może poruszać To wszystko przez to noszenie Dawidka na rękach, kopanie w ogródku i latanie po kfiatki ... a mówiłam, że nic dobrego z tego nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Taka fryzjerka to skarb, szkoda ze tak daleko Moja, ta trendy tez jest niczego sobie, a masz blizej. Niezla jest, bardzo dobrze tnie i umie doradzic. Przez lata chodzilam do innej i marzylam o lokach, raz 100 lat temu zrobilam trwala, ktora mi sie trzymala 1,5 dnia, wiec stracilam nadzieje, inne baby nie chcialy mi robic, bo "szkoda wlosow" bla, bla. A ta rzucila okiem, zrobila mi i efekt super - dokladnie taki, jak chcialam i bez zadnych zniszczen. Tylko mnie opieprzyla, ze przedzialek na srodku to obciach... No i ze balejaz passe. A co do mezow - ja mojemu nawet nie wspominam, ile place za fryzjera... Mam swoja kase, ale tak czy inaczej pomyslalby, ze zwariowalam. Na pocieszenie - do fryzjera chodze raz na pare miesiecy, wiec te 200 zl moge jakos przebolec. Mam swoje jasne wlosy, wiec odrostow tak szybko nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No blizej niby ale jakos ciezko mi sie wybrac do fryzjera miasto obok a co dopiero kilka miast obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Zawsze by mozna piwko strzelic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 29.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aniu, Ty odpocznij i już nie szalej, szybkiego ustąpienia dolegliwości życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dzień dobry Wracając do tematu fryzjera, to muszę pochwalić tę moją nową Też świetnie strzyże Byłam u niej miesiąc temu, a włosy ciągle się układają jak powinny Przy takich krótkich to duża sztuka dobrze obciąć, a jak źle obcięte, to już po tygodniu, dwóch wyglądają żałośnie Aniu, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dzień dobry. Dopiero wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Stanowczo za rzadko tu wpadam -bo tracę wątek a więc: hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? Zapraszam serdecznie Kasiu! Do Tbga ode mnie rzut beretem (miszkam przy dworcu PKP w Sandomierzu). a już kiedyś podawałam namiary jakies 100km od Stalowej... onna -to może byscie się zgadały i razem wpadły? (napisz gdzie nieco "konkretniej" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.08.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Kasia ja już pisałam konkretniej, widocznie nie zauważylaś (już ni ma) Ja do rodzico zwykle z małżem jeżdżę, jak byśy kiedy wracali tamtędy to może, może. Ale Ty mieszkasz teraz obok swojej budowy??? Wiem gdzie jest dworzec w Sandomierzu, mam stamtąd takie urocze zdjęcie z lat młodzieńczych Ale dawno tam nie byłam, teraz głównie samochód. Ostatnio bywałam w Sandomierzu na Starówce a wcześniej w szpitalu bo mój chrześniak mial problemy zdrowotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Kasia ja już pisałam konkretniej, widocznie nie zauważylaś (już ni ma) Ja do rodzico zwykle z małżem jeżdżę, jak byśy kiedy wracali tamtędy to może, może. Ale Ty mieszkasz teraz obok swojej budowy??? Wiem gdzie jest dworzec w Sandomierzu, mam stamtąd takie urocze zdjęcie z lat młodzieńczych Ale dawno tam nie byłam, teraz głównie samochód. Ostatnio bywałam w Sandomierzu na Starówce a wcześniej w szpitalu bo mój chrześniak mial problemy zdrowotne No fakt -nie zauważyłam Tak -mieszkam na tej samej działce, w starym domu. Budujemy 20m od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.08.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No i byłam u fryzjera, jestem blondyna jak się patrzy http://images23.fotosik.pl/270/4f14d23c3e25f7fcm.jpg Oglądajcie Dominikę, bo mama na zdjęciach wychodzi fatalnie A to moje dziecię w swoim łóżeczku http://images27.fotosik.pl/270/3025bce796a02e39m.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 ślicznosci coraz bardziej chyba chce byc mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.08.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Magi witaj w końcu! Ślicznie wyglądacie (obie -mimo, że mała nie była u fryzjera ). Czuję, że się we mnie uczucia macierzyńskie budzą, nie pierwszy raz zresztą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 ślicznosci coraz bardziej chyba chce byc mama jednocześnie o tym pomyślałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dominika prześliczna, a Tobie w takich włosach naprawdę bardzo ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Polecam Wam z całego serca bycie mamą, to coś pięknego Bardzo szybko patrząc na małą istotkę zapomina się o trudach ciąży i porodu I mała i duża Córcia mi się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ciekawe jak tam Ani samopoczucie i czy imprezka się udała Magi, słodka ta Twoja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 O RETY - ależ słodkie maleństwo...ale jakie zadowolone u mamy... a mamy fryzurka jest ok...choć nie widziałam poprzedniej...to myślę , ze ta jest jak najbardziej ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Stanowczo za rzadko tu wpadam -bo tracę wątek a więc: hm....tak sobie teraz pomyślałam, że mam już odrościki sporawe, więc pewnikiem gdzieś we wrześniu będę ciągnąć na dom rodzinny w wiadomym celu, więc może po drodze....no ja wiem....bym się wprosiła na oglądanki, hę? Zapraszam serdecznie Kasiu! Do Tbga ode mnie rzut beretem (miszkam przy dworcu PKP w Sandomierzu). a już kiedyś podawałam namiary jakies 100km od Stalowej... onna -to może byscie się zgadały i razem wpadły? (napisz gdzie nieco "konkretniej" ). bardzo dziękuję za zaproszenie...i musze dodać, ze za każdym razem jak jadę do Tbg-u to za każdym razem jadę obok Ciebie o rety super... a jak zajeżdżam do teściów - a to są Sokolniki koło Trześni - to już zupełnie rzut beretem....na pewno skorzystam z zaproszenia... Onna - może się kiedyś zmówimy i zrobimy Kasi nalot? :lol:tylko to tak koło późnego września... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Jaka szkoda że ja zawsze mam kawał drogi.. Magi, wyglądasz super, ważne że jesteś szczęśliwa i spełniona. Gratuluję po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts