Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

O RETY - ależ słodkie maleństwo...ale jakie zadowolone u mamy... a mamy fryzurka jest ok...choć nie widziałam poprzedniej...to myślę , ze ta jest jak najbardziej ok.. 8)

Poprzednia fryzurka była podobna tylko z wielgachnymi odrostami :roll: :roll: :roll: :roll: Ostatnio balejage robiłam w czerwcu, a w ciąży mi strasznie szybko włosy rosły i sobie zahodowałam odrost fest :roll: Teraz mi fryzjerka nałożyła belejage na odrosty, a na całość farbę złoty blond. Taka teraz moda podobno i odchodzi się od balejage, a zwłaszcza od dwukolorowych z kontrastowymi kolorami :roll: podobno :roll: :wink: :roll:

Co mam iść do fryzjera, to sobie myślę, że może już nie będę rozjaśniać, że zrobię jakieś ciemniejsze, bardziej zbliżone do naturalnych. Ale mi nie wychodzi :lol: i zawsze wychodzę blond :lol: Już tak z 12 lat :lol: :roll: :lol:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O RETY - ależ słodkie maleństwo...ale jakie zadowolone u mamy... a mamy fryzurka jest ok...choć nie widziałam poprzedniej...to myślę , ze ta jest jak najbardziej ok.. 8)

Taka teraz moda podobno i odchodzi się od balejage, a zwłaszcza od dwukolorowych z kontrastowymi kolorami :roll: podobno :roll: :wink: :roll:

Co mam iść do fryzjera, to sobie myślę, że może już nie będę rozjaśniać, że zrobię jakieś ciemniejsze, bardziej zbliżone do naturalnych. Ale mi nie wychodzi :lol: i zawsze wychodzę blond :lol: Już tak z 12 lat :lol: :roll: :lol:

No widzisz, nie tylko mi tak mowia. No i tez tak mam z tym kolorem - czasami to mnie kusi, zeby sie tak o 180 stopni - na czarno! :o :o :o Ale pekam. :roll: :roll: :roll:

A potomkini piekna oczywiscie, z fryzurka i bez. :D

Magi - gratulacje. Śliczną masz córcię :D

Dzięki jeszcze raz :lol: :lol: :lol: :lol:

Dla równowagi pokażę Wam starszą córcię Wiktorię :lol:

http://images50.fotosik.pl/6/ed0a09c3be2962f6m.jpg

http://images50.fotosik.pl/6/431f438d19153cb7m.jpg

http://images47.fotosik.pl/6/6d95ba0f33d09354m.jpg

Zmieniłam to ostatnie zdjęcie, bo za wielkie się otwierało :-?

Do mamy podobna :wink:

hehe :lol: :lol: :lol:

wcale nie podobna i dlatego taka ładna :lol: :wink: :lol:

Co Ty gadasz, Magi, podobna jest - ma cos takiego w oczach podobnego. :roll: I dlatego ladna wlasnie i nie opowiadaj bzdurow nam tu! :p

Dobra, dobra niech będzie :lol: :wink: :lol:

Sporo osób twierdzi, że Wika jest do mnie podobna, a ja jakoś tego podobieństwa zupełnie nie widzę :roll: Moim zdaniem najbardziej, to podobna jest do swojej chrzestnej, czyli mojego małża siostry rodzonej :roll:

Onna - może się kiedyś zmówimy i zrobimy Kasi nalot? :lol:tylko to tak koło późnego września...

gdzieś mi się zagubil post... Ja bym mogła tam wpaść jedynie od rodziców... a w takim terminie to raczej mnie tam nie będzie... Chociaż kto wie, jak się coś zmieni to dam znac :)