monia i marek 02.09.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A Maiznerki wsadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 hejka DarioAs-w watku szukam róż-pokazałam m.innymi moja miniaturke-czyzby to ta sam co twoja?-trzymaj sie zapracowana kobitko ,ogródek do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja tez dołączam do achów nad Twoim ogrodem, ech kiedy u mnie tak bedzie pewnie jak zajde w ciaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 03.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu!!!!!!!!! I ty to wszytsko sama ...własnymi rękoma Oj, Moja Droga, wielkie gratulacje, ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzień dobry ANiu, jak zdrówko dzis? leżysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 pięknie Aniu, ale masz powera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.09.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 śliczny ogród a jak za rok to wszytko jeszcze trochę podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniuuuuuuuuuu, rodzisz juz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Eeeee, chyba nie Wysłałaby jakiegoś eska chyba, nie? Aniuuuuu, odezwij się, bo wszyscy zaniepokojeni som Do czasu gdy nie urodzisz, koniecznie raz dziennie napisz chociaż tyle: "jeszcze jestem w domu " i później leż sobie i odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzisiaj chyba już nie ma szansy ... Aniu, dotarłaś do sklepu, po wyprawkę? Czy kolejna różyczka ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu, piękny ogródek!!! Gratulacje! Dużo zdrówka i pochalaj dzidzię ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hm....gospodyni zbyt długo nie ma.... to budzi pewne podejrzenia, że może coś z nagła wypadło i Ania już na porodówce jest... trzymaj się, dzielna bądź....no i jak by co to daj znak...czekamy z gratulacjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Ty Kasia cos ostatnio nie dosypiasz... Ale zgadzam sie - Ania, badz dzielna w razie czego. Nie czekaj na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Ty Kasia cos ostatnio nie dosypiasz... Ale zgadzam sie - Ania, badz dzielna w razie czego. Nie czekaj na mnie. ano jakoś ostatnio dużo mi w głowie siedzi i chyba sobie z tym nie radzę....i tak mi się to objawia... walczę ze sobą czy zadzwonic do developerów zapytac co z tymi cholernymi daszkami postanowili zrobić....czy brać ich na zimno i olać do końca tygodnia... dziś mam tam pojechać z ekipą od Neferci do zabudowy k-g by mi wsio sprawdzili czy jest dobrze...i aż się boję co będzie jak nie jest....że coś krzywo, bez pionu czy tam czegoś innego... mojej sąsiadeczce skosy juz popękały i jej malarz musiał zaklejać łącznia jeszcze raz i potem malować ponownie...chciałabym to ominąć... a ponieważ oni też są cicho...więc tak siedze cała na szpilach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Ty Kasia cos ostatnio nie dosypiasz... Ale zgadzam sie - Ania, badz dzielna w razie czego. Nie czekaj na mnie. ano jakoś ostatnio dużo mi w głowie siedzi i chyba sobie z tym nie radzę....i tak mi się to objawia... walczę ze sobą czy zadzwonic do developerów zapytac co z tymi cholernymi daszkami postanowili zrobić....czy brać ich na zimno i olać do końca tygodnia... dziś mam tam pojechać z ekipą od Neferci do zabudowy k-g by mi wsio sprawdzili czy jest dobrze...i aż się boję co będzie jak nie jest....że coś krzywo, bez pionu czy tam czegoś innego... mojej sąsiadeczce skosy juz popękały i jej malarz musiał zaklejać łącznia jeszcze raz i potem malować ponownie...chciałabym to ominąć... a ponieważ oni też są cicho...więc tak siedze cała na szpilach... Olac do konca tygodnia... W poniedzialek o 9 rano zadzwonic i zapytac, czy zostalo to poprawione (glupa pal, ze nie wiesz, czy poprawili). O peknieciach nic mi nie mow - mam to samo. Przemokniete plyty, bo mnie sasiad zalewal a grzebki glupie nie powiedzialy, zeby wymienic i teraz mam kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 O peknieciach nic mi nie mow - mam to samo. Przemokniete plyty, bo mnie sasiad zalewal a grzebki glupie nie powiedzialy, zeby wymienic i teraz mam kurde... o tym co ja mam - to się kurde dowiem dziś... i oby kurde było dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 O peknieciach nic mi nie mow - mam to samo. Przemokniete plyty, bo mnie sasiad zalewal a grzebki glupie nie powiedzialy, zeby wymienic i teraz mam kurde... o tym co ja mam - to się kurde dowiem dziś... i oby kurde było dobrze... Dobrze to nigdy nie jest, najwyzej moze byc dopuszczajaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dzień Dobry A co się dzieje z gospodynią????? Czyżby już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.09.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A Ty Kasia cos ostatnio nie dosypiasz... Ale zgadzam sie - Ania, badz dzielna w razie czego. Nie czekaj na mnie. ano jakoś ostatnio dużo mi w głowie siedzi i chyba sobie z tym nie radzę....i tak mi się to objawia... walczę ze sobą czy zadzwonic do developerów zapytac co z tymi cholernymi daszkami postanowili zrobić....czy brać ich na zimno i olać do końca tygodnia... dziś mam tam pojechać z ekipą od Neferci do zabudowy k-g by mi wsio sprawdzili czy jest dobrze...i aż się boję co będzie jak nie jest....że coś krzywo, bez pionu czy tam czegoś innego... mojej sąsiadeczce skosy juz popękały i jej malarz musiał zaklejać łącznia jeszcze raz i potem malować ponownie...chciałabym to ominąć... a ponieważ oni też są cicho...więc tak siedze cała na szpilach... Raczej nie ominiesz Dlatego nie chciałam kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ale zgadzam sie - Ania, badz dzielna w razie czego. Nie czekaj na mnie. czekam, czekam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts