wiolasz 10.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień dobryA te gumki to co mają do rogalików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No jak to co ?? Po sniadanku tzreba sie doprezyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ja bym wolała przed śniadankiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.09.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ja bym wolała przed śniadankiem... to Ty jeszcze możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 chyba przestane zagladac tu i ówdzie na fora-bede chorowac na róze jeszcze bardziej-mam tylko 5 przepiekne sa te twoje różyczki-a moze urodzisz 11 jak mój syn sie urodził (urodzony 11 dni po terminie co prawda ale wczesniej tez mozesz,) 11ty już jutro, więc raczej do jutra nie urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A czemu niby nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ja bym wolała przed śniadankiem... to Ty jeszcze możesz problem w tym, że monsza i tak rano nie ma a młody wstaje wcześniej niż my w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Tego mlodego to istotnie trzeba gdzies wyslac na jakas impreze czy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 już niedługo wybiera się do dziadków na kilka dni... jak będę w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Szkoda tylko, ze szpital to takie malo seksowne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.09.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A ja się znowu nie mam do kogo przytulić -bo mąż w delegacji Może pójdę do panów elewacyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A psica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.09.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A psica? ona się teraz strasznie leni -cała kudłami oblezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A psica? ona się teraz strasznie leni -cała kudłami oblezę To sie rozbierz... Ona ciepla przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A ja się znowu nie mam do kogo przytulić -bo mąż w delegacji Może pójdę do panów elewacyjnych? dzwoń do tych gości, co mają Ci wykończeniówkę robić i mów, ze męża nie ma.... będzie zawsze jakiś wybór i napewno lepszy niż pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A ja się znowu nie mam do kogo przytulić -bo mąż w delegacji Może pójdę do panów elewacyjnych? dzwoń do tych gości, co mają Ci wykończeniówkę robić i mów, ze męża nie ma.... będzie zawsze jakiś wybór i napewno lepszy niż pies Obawiam sie, ze oni moga nie byc tacy inteligentni i po prostu wykorzystaja okazje i ulotnia sie z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzień dobry A te gumki to co mają do rogalików? A te gumki to a propos tego że do elity dołączyłam rano... Od kwietnia zwolniłam tempo wpisów i cóż dopiero teraz dostąpiłam tego zaszczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dzień dobry A te gumki to co mają do rogalików? A te gumki to a propos tego że do elity dołączyłam rano... Od kwietnia zwolniłam tempo wpisów i cóż dopiero teraz dostąpiłam tego zaszczytu nadal nie rozumiem ale ja dziś przytępiona z lekka jestem Dzień dobry, witam poimprezowo u mnie. wróciłam nad ranem, jeszcze nie wywietrzałam ale już dziecię do przedszkola wyprawiłam. Wiecie co? pierwszy raz od 5 lat prawie byłam w klubie, tylko nie takim normalnym gdzie pełen lans, panienki połowy mego wieku i z gołymi cyckami. Nie, ja byłam w jeansach i sandałach, moi znajomi też, i tak sie wyszalałam na karaoke, pośpiewałam (choc może trudno to śpiewem nazwać) ale czuję sie 15 lat młodsza dziś Kasia, Ty na babski wieczór jakiś idź, rozerwiesz się, pooglądasz "towary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.09.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wiolasz, aż Ci zazdroszczę kobieta potrzebuje od czasu do czasu takiego luzu bez patrzenia na prawie gołe małolaty a ja normalnie.. Boże kochany, już chcę na tą porodówkę druga noc z rzędu zarwana, mam taką zgagę nocną, że aż mnie na wymioty zbiera, nie sądziłam, że może być aż tak mocna.. spałam na siedziąco, z dwiema pozwijanymi poduszkami pod łebkiem, lewa noga rwie (również od dwóch dni), normalnie mam w niej jeden ogień, nie mogę jej do góry podnieść, żeby się położyć na łóżko muszę ją brać rękami i powoli kłaść zauważyłam krwiaczka na łydce.. zapowiedź żylaczka?? ta franca zgaga trwa cały czas, ale teraz, jak siedzę to jest mniej nasilona.. chce mi się spać, wymiotować, słabo mi, niedobrze i juz mam dość normalnie wszystkiego boli mnie doooopka, nogi, krzyże... nawet mój zazwyczaj dobry, optymistyczny humor mnie opuszcza buuuuuuuuuuuuu co za koszmar, to dziecię daje mi szkołę życia normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts