Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba przestane zagladac tu i ówdzie na fora-bede chorowac na róze jeszcze bardziej-mam tylko 5 :cry:

przepiekne sa te twoje różyczki-a moze urodzisz 11 jak mój syn sie urodził :lol: (urodzony 11 dni po terminie co prawda ale wczesniej tez mozesz,)

11ty już jutro, więc raczej do jutra nie urodzę :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja się znowu nie mam do kogo przytulić -bo mąż w delegacji :cry: Może pójdę do panów elewacyjnych? :roll:

dzwoń do tych gości, co mają Ci wykończeniówkę robić i mów, ze męża nie ma....

będzie zawsze jakiś wybór i napewno lepszy niż pies 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Obawiam sie, ze oni moga nie byc tacy inteligentni i po prostu wykorzystaja okazje i ulotnia sie z budowy.

Dzień dobry

A te gumki to co mają do rogalików?

A te gumki to a propos tego że do elity dołączyłam rano... :wink: :wink:

Od kwietnia zwolniłam tempo wpisów i cóż dopiero teraz dostąpiłam tego zaszczytu :roll: :roll:

nadal nie rozumiem ale ja dziś przytępiona z lekka jestem

Dzień dobry, witam poimprezowo u mnie. wróciłam nad ranem, jeszcze nie wywietrzałam ale już dziecię do przedszkola wyprawiłam.

Wiecie co? pierwszy raz od 5 lat prawie byłam w klubie, tylko nie takim normalnym gdzie pełen lans, panienki połowy mego wieku i z gołymi cyckami. Nie, ja byłam w jeansach i sandałach, moi znajomi też, i tak sie wyszalałam na karaoke, pośpiewałam (choc może trudno to śpiewem nazwać) ale czuję sie 15 lat młodsza dziś :oops: :wink:

Kasia, Ty na babski wieczór jakiś idź, rozerwiesz się, pooglądasz "towary" :lol:

Wiolasz, aż Ci zazdroszczę :roll: :wink:

kobieta potrzebuje od czasu do czasu takiego luzu :wink:

bez patrzenia na prawie gołe małolaty :roll:

a ja normalnie..

Boże kochany, już chcę na tą porodówkę :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

druga noc z rzędu zarwana, mam taką zgagę nocną, że aż mnie na wymioty zbiera, nie sądziłam, że może być aż tak mocna.. :o

spałam na siedziąco, z dwiema pozwijanymi poduszkami pod łebkiem, lewa noga rwie (również od dwóch dni), normalnie mam w niej jeden ogień, nie mogę jej do góry podnieść, żeby się położyć na łóżko muszę ją brać rękami i powoli kłaść :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

zauważyłam krwiaczka na łydce..

zapowiedź żylaczka??

ta franca zgaga trwa cały czas, ale teraz, jak siedzę to jest mniej nasilona..

chce mi się spać, wymiotować, słabo mi, niedobrze i juz mam dość normalnie wszystkiego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

boli mnie doooopka, nogi, krzyże... :roll:

nawet mój zazwyczaj dobry, optymistyczny humor mnie opuszcza :cry: :cry: :cry: :cry:

buuuuuuuuuuuuu :cry:

co za koszmar, to dziecię daje mi szkołę życia normalnie :cry: :cry: :cry: