malgos2 13.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No do tego... boje sie mowic, co by mi sie znowu do d... nie przyczepil. Zgadnij sama: stary, zrzedzi i elektryk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 no, nie jestem akurat w temacie chyba nie mam pojęcia, ale poszukam coś jak znajdę chwilkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ania, to Ci napisze na priva, zebys sie nie musiala meczyc, bo nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Witanko miłe Panie To zdjęcie jest po prostu booooooooooooooskie http://hahau.pl/images/2365.jpg jacieeeeeeeeeeeeee BOMBA! serdeczne pozdrówka dla Ciebie i Twojego maleństwa i reszty rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzień dobry kolejny dzień wyczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzień dobry... no....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Mlode czeka na ciocie Malgosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzień dobry Jak tam samopoczucie, Aniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 czeka, czeka... Cześć Monia, samopoczucie w miarę Ale większość nocy nie przespałam, własnie zasilam się kawą.. monsz był w trasie, wrócił dopiero nad ranem, młody miał bardzo niespokojną noc, co chwilę się wybudzał i chciał na ręce, kot zamiast spać, to szalał pół nocy, pies zdezorientowany, że pana nie ma też jakoś spać nie chciał... i tym sposobem dobudzał młodego a ja na dodatek dzisiejszą noc miałam ze skurczami, były na tyle mocne, że aż mnie wybudzały zaczyna się... teraz jak tylko mam skurcza to patrzę, czy regularny czy nie... ale niestety są baaaardzo nieregularne, ostatni miałam po 8.00 rano i teraz juz wszystko się uspokoiło tak może być nawet tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kurde, ja to chyba z nerwow urodzilabym za wczesnie albo poszlabym do szpitala z miesiac wczesniej. Masz tam jakis plan obmyslony w razie gdyby malza nie bylo jak sie zacznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Pełnia jest, to wszystkich nosi po nocach Moje kocisko też kociokwiku w nocy dostało, dobrze że nie ma z kim poszaleć Trzymaj się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzień dobry! czy jest tu już jakiś noworodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No to niedobrze Ja jak dostałam skurcze to od razu kilka godzin nieregularne, a niedługo potem regularne, tylko trwały niestety kilkanaście godzin i masę komplikacji. Skoro masz takie przepowiadające, to znaczy, że już w każdej chwili może Cię wziąć. Ja myślę, że urodzisz w terminie Zresztą czekamy tu z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 z Dawidkiem miałam takie skurcze na dwa dni przed porodem, też najpierw w nocy, potem do południa.. popołudniu był spokój a w następną noc już regularne, ale co 10 minut.. jak pojechałam do szpitala, to baba do mnie na izbie przyjęć... z pretrensjami, że po co ja przyjechałam, jak rodzić to za dwa dni będę a ja urodziłam w ten sam dzień, ale przed północą Monia masz rację, takie skurcze, to coś najgorszego, poprzednio miałam 20 godzin co dwie minuty, myślałam, że się wykończę ale niemiałam bólów krzyża, tak jak teraz, co pogłębia ból i nie bolało mnie podbrzusze teraz czuję się, jakbym miała dostać zaraz najbardziej bolesną miesiączkę w życiu ale skurcze przeszły, nie wiadomo kiedy znów będzie atak, może być dopiero za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 dzień dobry! czy jest tu już jakiś noworodek? dzień dobry, dzień dobry no, u mnie to jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No to nie chcę Cię martwić, ale przygotuj się na przedporodowe bóle krzyżowe - przeszłam to przez te kilkanaście godzin przed porodem i nie życzę nikomu, bo to bó nie do opisania sam poród to już pestka Aniu, zapytaj lekarza, może jest jakaś rada, żeby przynajmniej zmniejszyć taki ból ? A może tym razem urodzisz przed terminem?? Dobrze by było, bo miałabyś z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 lekarz też powiedział, że będą krzyżowe bo boli mnie krzyż i kręgosłup juz dosć długo jeśli będę chciała, dają teraz zastrzyk zewnątrzoponowy (czy jak to się tam nazywa) na życzenie pacjentki. Jest teraz dostępny i za darmo. Ale będę się starała rodzić bez tego, nie chcę znieczulenia, jakoś wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 nie dziwię Ci się, że nie chcesz takego znieczulenia, bo to zawsze niesie ze sobą jakieś ryzyko. Myślałam, że mają teraz jakieś inne sposoby. Nie martw się, widok córci lub synusia wynagrodzi Ci wszelkie bóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts