Maluszek 15.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przestan jak zobaczy sie dzicka to juz sie nie pamieta o jakimkolwiek bolu to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Maluszku udalo mi sie odnalezc Cie na zdjeciach ze zlotu muratora Fajnie wiedziec jak wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 15.09.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O rany, te porody muszą być straszne. Jednym z powodów dla których ciężko mi się zdecydować na dziecko jest strach przed porodem. ... Boją się, że wpadnę w jakąś panikę... zależy od nastawienia, jeśli wiesz że to boli ale w określonym celu i że potem przestanie to wcale nie jest źle, poza tym radość z widoku maluszka jest taka że się zapomina niedogodności ...Zastanawiam się czy się nie zdecydować na cesarkę na żądanie ja nie mam porównania ale znajoma ma, raz miała cesarke a raz była bez... i zdecydowanie odradzała cesarke... miała po znieczuleniu straszne bóle głowy i nie mogła mieć od razu dziecka przy sobie... ale oczywiście to indywidualna sprawa, każdy znosi to inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 15.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Pociesze Cie, ze drugi porod zwykle jest latwiejszy bo to co sie mialo rozejsc to juz rozeszlo sie w pierwszym to niestety nie regula, moja corka byla druga i... duzo wieksza... i bylo trudniej... ale przez to radosc wieksza jak juz bylo po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O rany, te porody muszą być straszne. Jednym z powodów dla których ciężko mi się zdecydować na dziecko jest strach przed porodem. ... Boją się, że wpadnę w jakąś panikę...Zastanawiam się czy się nie zdecydować na cesarkę na żądanie Nie ma co panikować każda przeżywa inaczej...kurcze ja byłam przygotowana że pójdzie raz dwa...u mnie w rodzinie wszystkie dzieci ekspresowo przychodziły na świat więc ja myślałam że u mnie będzie podobnie...i...bardzo się pomyliłam... Jestem jeszcze na świerzo i wspomnienia nienajlepsze...Taki ból to tylko kobiety mogą wytrzymać...ale...hm...było warto...zobaczcie sami - moja gwiazda...prawie 4 miesięczna... http://images41.fotosik.pl/11/0d5489405f387c80m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 15.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 było i minęło ból podbrzusza minął, skurcze też... wracamy dalej do czekania poradzisz sobie, jestes dzielna i silna kobieta, tak sadze choc nie znamy sie osobiscie trzymam kciuki za jak najkrotsze czekanie i szybkie rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu... czekaj do jutra. Potem juz mozesz mi wysylac wiadomosci i zdjecia o kazdej porze dnia i nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O tych porodach to można gadac i gadać ale reguły nie ma. Ja rodziłam pół godziny i mało brakowało a zgubiłabym gdzieś po drodze na łóżko. Całą akcje przed porodem prawie przespałam, obudziłam sie na siku a tu nie siku tylko wody odchodziły tak rodzić mogę co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O tych porodach to można gadac i gadać ale reguły nie ma. Ja rodziłam pół godziny i mało brakowało a zgubiłabym gdzieś po drodze na łóżko. Całą akcje przed porodem prawie przespałam, obudziłam sie na siku a tu nie siku tylko wody odchodziły tak rodzić mogę co roku No to rzeczywiście tylko pozazdrościć Tak to i ja bym mogła sobie trzecią dziewuszkę sprawić Ja na razie mam takie dwie: http://images36.fotosik.pl/10/e035f8322d30c4c3m.jpg http://images34.fotosik.pl/362/97a51d1440565eb7m.jpg http://images46.fotosik.pl/11/cb11e9441f43b69em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.09.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Widziałam, dziewuszki śliczne. Sama sobie też bym zazdrościła gdybym mogła na tle porodów innych kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 15.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzieci Porody Ogrody A ja chciałam o poddaszach poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Poddasza byly jakies 100 stron temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu, trzymam kcuki, żeby poród przebiegł szybko i bez kompliacji Podobno przy drugim dzieciaczku rodzi się znacznie szybciej niż przy pierwszym. Maluszku, jestem pełna nadzieji, że właśnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zajrzałam, poczytać co słychać, widzę, że słychać wyłącznie dobrze, Ania przy nadziei, Maluszek dobrze mówi, dziewczynki Magi prześliczne, to się cieszę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O rany, te porody muszą być straszne. Jednym z powodów dla których ciężko mi się zdecydować na dziecko jest strach przed porodem. ... Boją się, że wpadnę w jakąś panikę...Zastanawiam się czy się nie zdecydować na cesarkę na żądanie Madziu, ja też się bałam, że będę panikować, że nie rozpoznam odpowiedniego momentu, że ból nie będzie do zniesienia.. większość z nas myśli napewno przed pierwszym porodem podobnie pamiętaj, że jedne kobietki przechodzą ciężko poród, ale inne za to łatwo. Moja znajoma urodziła teraz swoja pierwsza córkę... w 15 miut tej to dobrze dopiero... ledwo ją do szpitala dowieźli a tak wogóle, to jak już się jest na tej porodówce, to zawsze się myśli, że jakoś pójdzie... jeszcze troszkę... i będzie po... a potem sie tak popatrzy na to maleństwo... i aż sie płakać chce z radości, że się przeszło przez to wszystko i się żyje i już będzie dobrze... i się jest mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zajrzałam, poczytać co słychać, widzę, że słychać wyłącznie dobrze, Ania przy nadziei, Maluszek dobrze mówi, dziewczynki Magi prześliczne, to się cieszę, a co? sama radość i ja się cieszę.. że zaglądacie, że wspieracie i że przeżywacie razem ze mną dzidziuś będzie miał cioć co nie miara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu ale sie naczytasz.przezywamy razem z toba i udziela nam sie. bardzo mnie cieszy Wasze wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Przestan jak zobaczy sie dzicka to juz sie nie pamieta o jakimkolwiek bolu to prawda a ja pamiętam.... ale na tyle mnie to nie odstraszyło, żeby nie powtórzyć tego kroku jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu... czekaj do jutra. Potem juz mozesz mi wysylac wiadomosci i zdjecia o kazdej porze dnia i nocy. nio... czekam na Ciebie, czekam wizyta w szpitalu Cię nie ominie... ale chyba jak wrócisz z wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O tych porodach to można gadac i gadać ale reguły nie ma. Ja rodziłam pół godziny i mało brakowało a zgubiłabym gdzieś po drodze na łóżko. Całą akcje przed porodem prawie przespałam, obudziłam sie na siku a tu nie siku tylko wody odchodziły tak rodzić mogę co roku co tu dużo mówić... też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts