DarioAS 22.09.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 jutro idę sadzić róże Najważniejsze to nie myśleć monotematycznie Róże też som ważne tylko nie wiem czym dołki wykopię.. bo ostatnio kopaczkę załatwiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzień dobry dziś No i jak samopoczucie? mam pytanie, jak Ty ANiu przy kompie siedzisz? wygodnie Ci? wieczorem jeszcze na n-k widziałam Cię, jeszcze na FM komentarze wpisujesz, no kochana, podziwiam, że dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 23.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, jak pogoda u Ciebie ? Pozwoli na sadzenie róż? Bo u nas niestety ciągle pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 23.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 i ja jakaś niecierpliwa się zrobiłam... zaglądam tu i zaglądam. Ale Ania coś milczy, więc może to już dziś pozdrawiam Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 23.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ja zagladam tez.i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Może to faktycznie dziś? Trzymam kciuki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ania - podziwiam za cierpliwość...super to znosisz....mam nadzieję, że już niedługo Maleństwo będzie z Wami.... Monia - a gdzie Twoje oko? ale to zdjęcie też jest bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 tylko nie wiem czym dołki wykopię.. bo ostatnio kopaczkę załatwiłam... To chyba jednak znak, że masz RODZIĆ a nie sadzić róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Oko znikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Hej AniaTak sobie przeglądam poprzednie strony i widziałam, że piszesz, że nie chcesz znieczulenia, ale... wiem, że jest ryzyko, ale... bardzo dużo moich koleżanek rodziło w znieczuleniu i były bardzo zadowolone. Jedna dwojkę - mając teściową lekarza ginekologa. Grunt to dobry anestezjolog. Ja bym się nad tym zastanowiła, fakt kiedyś ja też się zapierałam, ale teraz już bym się napewno zdecydowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja, się tam nie znam ale jak -można o poddaszu tyle stron udupcyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jak -można o poddaszu tyle stron udupcyć http://mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_krzeslo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jak -można o poddaszu tyle stron udupcyć http://mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_krzeslo.gif Selimm, gdzie Cię nie spotkam.. to zawsze mi humor poprawisz aż się popłakałam... http://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gifhttp://images32.fotosik.pl/326/b1fddb66f7dae5ef.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, jak pogoda u Ciebie ? Pozwoli na sadzenie róż? Bo u nas niestety ciągle pada. u nas też pada mogłam je wczoraj wsadzić a juz myślałam, że dziś będzie piękny dzionek dzięki za dalsze wsparcie, bardzo mi miło podnosicie człowieka na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, nic Cię nie bierze?? Kompletnie nic?? Ale biedulka z Ciebie - pewnie siedzisz już jak na szpilkach z walizką w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzień dobry dziś No i jak samopoczucie? mam pytanie, jak Ty ANiu przy kompie siedzisz? wygodnie Ci? wieczorem jeszcze na n-k widziałam Cię, jeszcze na FM komentarze wpisujesz, no kochana, podziwiam, że dajesz radę tak szczerze mówiąc.. to nawet śpię na siedząco... większość nocy tak mi najwygodniej.. jak leżę, to mnie kłuje po bokach, brzuch robi się jak głaz a zgaga żyć nie daje jak siedzę, to prawie nic mi nie dolega więc siedzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, nic Cię nie bierze?? Kompletnie nic?? Ale biedulka z Ciebie - pewnie siedzisz już jak na szpilkach z walizką w ręce skurcze mam już od paru dni, ale przepowiadające tak po za tym, to zamiast czuć się coraz gorzej.. czuję się coraz lepiej nawet już prawie kuśtykać przestałam... na walizce nie siedzę, pakować sie bedę, jak będzie trzeba jechać, bo potem i tak ze trzy razy sprawdzałabym czy wszystko wzięłam... tak więc.. najwcześniej to się spakuję w czwartek, jak na ktg pojadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No to jeszcze trochę poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Tu widzę ..jakieś skurcze i tak dalej trza uciekać - bo to zaraźliwe jest ...pewnie kiedyś- wiozłem taką jedną w nocy i paliwa mi brakło do dziś mi to wypomina ...jędza jedna a idę się nażreć żarciem przyzwoitym i oddać się kontemplacji fajowej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 kiedyś- wiozłem taką jedną w nocy i paliwa mi brakło do dziś mi to wypomina ...jędza jedna ale w aucie chyba nie rodziła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts