ed-mar 23.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, po cichutku do ciebie codziennie zaglądam i trzymam kciuki za szybkie i pomyslne rozwiązanie.POWODZENIA PS. Tak pisałaś wczesniej o nk, że poszperałam troszkę i jakos cię znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie...nie urodziła -jakoś się udało - na oparach ..skacząco (co tez mi wypomina -że ją wytrzepało ) potem ..doturlałem to małe gówno do tankszteli i za ostatnie drobne zatankowałem benzynę zamiast ropyzonkpowrotu do domu nie było.... te dziady cepeenowce - inwalidy umysłowe nie ogarniały swoim rozumem , ze można się pomylić szczeg.jak się jeździ zastępczym autem.....k@rwa co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 23.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu szczęsliwego rozwiązania, zagladam tu ostatnio częsciej co by się szybko dowiedzieć jak to juz będzie TEN dzień Trzymaj sie! wracaj potem do nas szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu zapowiad się, ze waga będzie To dużo lepiej niż panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu zapowiad się, ze waga będzie To dużo lepiej niż panna nie lepiej, nie lepiej, tylko tak samo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ja tez czekam na dzidzie Anuś dobrze ze juz nie kustykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.09.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ja tez czekam na dzidzie Anuś dobrze ze juz nie kustykasz Ani, czy swoją?? Zabrzmiało to dwuznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu, po cichutku do ciebie codziennie zaglądam i trzymam kciuki za szybkie i pomyslne rozwiązanie.POWODZENIA PS. Tak pisałaś wczesniej o nk, że poszperałam troszkę i jakos cię znalazłam Edytko, jaka Ty śliczna jesteś i rodzinka niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Nie...nie urodziła -jakoś się udało - na oparach ..skacząco (co tez mi wypomina -że ją wytrzepało ) potem ..doturlałem to małe gówno do tankszteli i za ostatnie drobne zatankowałem benzynę zamiast ropy zonk powrotu do domu nie było.... te dziady cepeenowce - inwalidy umysłowe nie ogarniały swoim rozumem , ze można się pomylić szczeg.jak się jeździ zastępczym autem..... k@rwa co za dzień to do końca życia nie zapomnisz tej historii, jest co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu zapowiad się, ze waga będzie To dużo lepiej niż panna nie lepiej, nie lepiej, tylko tak samo dobrze jakby to była taka panna jak Tola... nie byłoby źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu napiecie siega zenitu, musisz troche dramaturgi wprowadzic napisz chociaz wody odchodza, albo mam skurcze, albo cokolwiek, niech juz sie cos dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Aniu napiecie siega zenitu, musisz troche dramaturgi wprowadzic napisz chociaz wody odchodza, albo mam skurcze, albo cokolwiek, niech juz sie cos dzieje ooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to na kiedy się szykujesz kochana ja teraz to jestem w domu to tylko daj cynka mogę Ci priva podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 24.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzień doberek. Jak się czujesz Aniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 24.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 może dziś? znów zaglądam i śledzę... losy oczywiście, dalsze losy śledzę i czekam... cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 24.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Też zaglądam i czekam .... ...i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 też trzymam kciuki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam i ja jak dobra siostra przełożona przyszłam zapytać: dzieje sie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts