Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jutro będę popołudniu...

nie rodzę, dziś lepiej mi się polegiwało na fotelu...

a jutro do południa może trza się lekko spakować, bo wieczorem jadę na badania do Krakowa 8)

A czemu wyznaczyli Ci badania po terminie? Może przewidywali, że termin może być inny, a Ty się niepotrzebnie denerwujesz i my też?? Spakuj się koniecznie, bo mogą Cię też od razu zostawić :roll: :roll: :roll: :roll: , no i pisz sms jakby co :wink: , to my tu zaraz imprezkę rozkręcimy :lol: :lol:

jutro będę popołudniu...

nie rodzę, dziś lepiej mi się polegiwało na fotelu...

a jutro do południa może trza się lekko spakować, bo wieczorem jadę na badania do Krakowa 8)

A czemu wyznaczyli Ci badania po terminie? Może przewidywali, że termin może być inny, a Ty się niepotrzebnie denerwujesz i my też?? Spakuj się koniecznie, bo mogą Cię też od razu zostawić :roll: :roll: :roll: :roll: , no i pisz sms jakby co :wink: , to my tu zaraz imprezkę rozkręcimy :lol: :lol:

Anie pisała już wcześniej że ma badania ktg w czwartek bo już łozysko dość stare i po terminie muszą sprawdzić czy wszystko z dzidzi ok. Zobaczymy czy są jakieś skurcze już..hihi...nie ma się co stresować...tylko czekać na ten ważny dzień....a u Ani tak bywa że te oczekiwania dłużej trwają, bo jej dzieciaczkom się nie śpieszy i po terminie przychodzą...Dzidzi wyjdzie kiedy gotowe będzie... :D :wink:

Gosia wszystko wyjaśniła 8)

jak kobieta jest po terminie, to musi jeździć na ktg, trzeba sprawdzać czy z tętnem dziecka wszystko wporządku i czy nie ma skurczy.

Nie ma...

Bo ja też bym czuła :wink:

jak byłoby coś nie tak to mnie tam zostawią, ale nie czuję, żeby coś było nie tak..

więc wrócę wieczorkiem 8)