wiolasz 26.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Czyli co? Będzie powtórka jak z Dawidkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja tam nie wiem jak było z DAwidkiem.... , ale mam nadzieję, że dziś juz będzie po sprawie, bo szkoda tej Ani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Też dostałam SMS-a ...a - nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja tam nie wiem jak było z DAwidkiem.... , ale mam nadzieję, że dziś juz będzie po sprawie, bo szkoda tej Ani.... No jakoś niezbyt łatwo i niezbyt krótko- delikatnie powiedziane. Tu też jakoś łatwiej się nie zapowiada. Mogliby trochę jej czymś pomóc żeby ulżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 26.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 trzymam kciukasy.oby sie dzidzius szybko urodzil i bezbolesnie.Aniu duza buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja tam trzymam kciuki za tą dziewczynkę... Ja po cichu też Ciekawe co się dzieje? Mam nadzieję, że się nie nacierpią i niebawem będą z nami Aniu wszystkiego dobrego i niech to oczekiwanie wreszcie się skończy, bo całe forum nerwicy się nabawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja myślę, że dzisiaj, najpóźniej jutro będzie po wszystkim. Nie jest powiedziane, że termin na 100% przekroczony, bo przeciez nie można idealnie co do dnia policzyć kiedy poród nastąpi - zawsze jest możliwość, ze będzie kilka dni w jedną lub drugą stronę różnica. Teraz Ania niepotrzebnie się denerwuje, a my przy okazji. Ja to normalnie w pracy nie mogę nic robić, bo ten cały poród nie daje mi możliwości skupienia na dokumentach Z całą pewnością stres u Ani robi swoje i nie sprzyja dobremu rozwarciu - powinni dać jakieś śroki przyspieszające, które pozwolą na spokojne i bezstresowe rozwiązanie. Przypuszczam, że nasz nastrój to tylko namiastka tego co Ania teraz przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 26.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu, trzymaj się. I oby Monia miała rację, że to już ostatnie godziny przed rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu, trzymaj się. I oby Monia miała rację, że to już ostatnie godziny przed rozwiązaniem. Oby, Andulko, oby - bardzo mocno ściskam za to kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 26.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 trzymam i ja, zaraz lece do pracy, ale jak się da to zajrze tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A nie mówiłam, że dzisiaj bedzie??? Właśnie Ania konczy pierwszą kroplówkę i biorą Ją na rodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja myślę, że dzisiaj, najpóźniej jutro będzie po wszystkim. Nie jest powiedziane, że termin na 100% przekroczony, bo przeciez nie można idealnie co do dnia policzyć kiedy poród nastąpi - zawsze jest możliwość, ze będzie kilka dni w jedną lub drugą stronę różnica. Teraz Ania niepotrzebnie się denerwuje, a my przy okazji. Ja to normalnie w pracy nie mogę nic robić, bo ten cały poród nie daje mi możliwości skupienia na dokumentach Z całą pewnością stres u Ani robi swoje i nie sprzyja dobremu rozwarciu - powinni dać jakieś śroki przyspieszające, które pozwolą na spokojne i bezstresowe rozwiązanie. Przypuszczam, że nasz nastrój to tylko namiastka tego co Ania teraz przeżywa No a Ania ma długie cykle więz ten termin jest jak najbardziej ok...hm...26 wrzesień...ładna data jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej, jest tu ktoś??Trzymajcie teraz z całej siły kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A nie mówiłam, że dzisiaj bedzie??? Właśnie Ania konczy pierwszą kroplówkę i biorą Ją na rodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja po 2 kroplówce już tylko 4 godziny się męczyłam...a wtedy już było z górki...może będzie szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Będzie szybciej, bo to drugie dzieciątko Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej, jest tu ktoś?? Trzymajcie teraz z całej siły kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kciukasy cały czas trzymane...dobrze że dzieć mi śpi to mam wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej, jest tu ktoś?? Trzymajcie teraz z całej siły kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem jestem Kciuki ściskam z całej siły i denerwuję się strasznie niech już będzie po wszystkim Za godzinę wychodzę z domu i nie będę miała dostępu do kompa, a nie wiem czy Ania wszystkim przyśle smsa, więc może dopiero wieczorem dowiem się, że zostałam forumową ciocią W każdym razie kciuki są i nerwy cały czas napięte oby łatwo poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 26.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a ja tylko odswierzam strone i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Będzie szybciej, bo to drugie dzieciątko Już się nie mogę doczekać Oby...ja też już niecierpliwa jestem jak cholera...tylko żal mi Ani...kurcze że tesz człowiek tyle się musi namęczyć... swój poród aż mam przed oczami... Ania trzymaj się dzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ja też jestem i trzymam to samo co wszyscy.....i tak samo mocno.... Ania - nie daj się....powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts