Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam nie wiem jak było z DAwidkiem.... :oops: , ale mam nadzieję, że dziś juz będzie po sprawie, bo szkoda tej Ani.... :cry:

No jakoś niezbyt łatwo i niezbyt krótko- delikatnie powiedziane. Tu też jakoś łatwiej się nie zapowiada. Mogliby trochę jej czymś pomóc żeby ulżyć.

Ja myślę, że dzisiaj, najpóźniej jutro będzie po wszystkim. Nie jest powiedziane, że termin na 100% przekroczony, bo przeciez nie można idealnie co do dnia policzyć kiedy poród nastąpi - zawsze jest możliwość, ze będzie kilka dni w jedną lub drugą stronę różnica. Teraz Ania niepotrzebnie się denerwuje, a my przy okazji. Ja to normalnie w pracy nie mogę nic robić, bo ten cały poród nie daje mi możliwości skupienia na dokumentach :roll: :roll: Z całą pewnością stres u Ani robi swoje i nie sprzyja dobremu rozwarciu - powinni dać jakieś śroki przyspieszające, które pozwolą na spokojne i bezstresowe rozwiązanie. Przypuszczam, że nasz nastrój to tylko namiastka tego co Ania teraz przeżywa :( :roll:

Ja myślę, że dzisiaj, najpóźniej jutro będzie po wszystkim. Nie jest powiedziane, że termin na 100% przekroczony, bo przeciez nie można idealnie co do dnia policzyć kiedy poród nastąpi - zawsze jest możliwość, ze będzie kilka dni w jedną lub drugą stronę różnica. Teraz Ania niepotrzebnie się denerwuje, a my przy okazji. Ja to normalnie w pracy nie mogę nic robić, bo ten cały poród nie daje mi możliwości skupienia na dokumentach :roll: :roll: Z całą pewnością stres u Ani robi swoje i nie sprzyja dobremu rozwarciu - powinni dać jakieś śroki przyspieszające, które pozwolą na spokojne i bezstresowe rozwiązanie. Przypuszczam, że nasz nastrój to tylko namiastka tego co Ania teraz przeżywa :( :roll:

No a Ania ma długie cykle więz ten termin jest jak najbardziej ok...hm...26 wrzesień...ładna data jak dla mnie... :D

Hej, jest tu ktoś??

Trzymajcie teraz z całej siły kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem jestem :lol: Kciuki ściskam z całej siły i denerwuję się strasznie :roll: niech już będzie po wszystkim :roll:

Za godzinę wychodzę z domu i nie będę miała dostępu do kompa, a nie wiem czy Ania wszystkim przyśle smsa, więc może dopiero wieczorem dowiem się, że zostałam forumową ciocią :roll: :roll: :roll:

W każdym razie kciuki są i nerwy cały czas napięte :roll: oby łatwo poszło :)