DarioAS 04.10.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Biedactwa... Trzymajcie sie dziewczyny cieplo. trzymamy się Malgos wróciłaś już?? Wypoczęta jesteś? Wiem, wiem, muszę wpaść do Ciebie i se sprawdzić jak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A tabuny cioc przewalaja sie? no własnie nie aż jestem zdziwiona za godzinkę ma przyjechać dopiero pierwsza ciocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A tabuny cioc przewalaja sie? no własnie nie aż jestem zdziwiona za godzinkę ma przyjechać dopiero pierwsza ciocia No to chyba dobrze, ze Was nie mecza tak strasznie. U mnie na razie relacji nie ma, bo zjecia u malza na laptopku, wiec najpierw mi musi DVD ze zdjeciami nagrac, tyle ich jest. Jestem w sumie dosc padnieta tym ciaglym zmienianiem lozek, lazienek i przede wszystkim ciaganiem bagazy. Ale fajnie bylo. Mloda jest swietna - spodenki moro ma czadowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.10.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A tabuny cioc przewalaja sie? no własnie nie aż jestem zdziwiona za godzinkę ma przyjechać dopiero pierwsza ciocia Ja przyjade, przyjade nic się nie martw...oczywiście jak będziesz gotowa Gosiaczka z Kinią no i mężem przyjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ania, cieszę sie że wpadasz czasem. Nie daję żadnych rad bo takowych nie posiadam Poza tym jesteś doświadczoną mamą i wiesz co i jak. Ale pozdrawiam i Ciebie i Nadię i Dawidka też. To dla Dawidka, żeby nie czuł się odsunięty na bok http://www.gify-gify.pl/gify%20pojazdy/gify%20samochody/auta__7_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Nie znam sie na dzieciach, ale to chyba dobrze, ze Dawidek siostrzyczke przyjal naturalnie i ze nie jest takim maminsynkiem do spodnicy przyklejonym. On mi wyglada na duzego indywidualiste i nie da sobie w kasze dmuchac jak by co. Juz widze, jak siostre uczy pic piwo... I te imprezy, pamietaj Ania, musza byc jak najwczesniej, co bys sie w koncu wyspala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Malutka Nadia jest piękna. W ogóle nie wygląda na noworodka ... tylko na 4 miesięczne dziecko. Życzę szybkiego powrotu do formy i zdrowia dla całej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 A tabuny cioc przewalaja sie? no własnie nie aż jestem zdziwiona za godzinkę ma przyjechać dopiero pierwsza ciocia nie wywoluj wilka z lasu!!!! bo jak sie zaczna zlatywac to sie nie odpedzisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nie wywoluj wilka z lasu!!!! bo jak sie zaczna zlatywac to sie nie odpedzisz!!!!! też tak sądzę, cioć będzie aż nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Aniu, jak tam niedziela z maluszkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A tabuny cioc przewalaja sie? no własnie nie aż jestem zdziwiona za godzinkę ma przyjechać dopiero pierwsza ciocia Ja przyjade, przyjade nic się nie martw...oczywiście jak będziesz gotowa Gosiaczka z Kinią no i mężem przyjąć... oczywiście jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ania, cieszę sie że wpadasz czasem. Nie daję żadnych rad bo takowych nie posiadam Poza tym jesteś doświadczoną mamą i wiesz co i jak. Ale pozdrawiam i Ciebie i Nadię i Dawidka też. To dla Dawidka, żeby nie czuł się odsunięty na bok http://www.gify-gify.pl/gify%20pojazdy/gify%20samochody/auta__7_.gif bardzo Ci dziękujemy Wiolu, Dawidek teraz nie daje mi wątku przewinąć.. jego pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 nie wywoluj wilka z lasu!!!! bo jak sie zaczna zlatywac to sie nie odpedzisz!!!!! też tak sądzę, cioć będzie aż nadmiar no, wiem.. pewnie każda ciocia czeka, aż minie nawał gości.. a potem się będą na kupkę schodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Aniu, jak tam niedziela z maluszkiem ? cóż... póki co to mija przy garach mała śpi, byliśmy z nią na chwilkę na polku, też spała popołudniu przyjeżdżają rodzice męża.. i po niedzieli jutro rano dzwonię do lekarza, umówię się z nią na wizytę i dam Ci znać kiedy będę wolna a tak wogóle to dzień dobry doby mi brakuje, żeby tu usiąść na spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 05.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Cześć mamuśka... Moje bejbi rozrabia jak nie wiem już...a niedługo razem będą dawały czadu...fajnie, że wyszłaś już z maleńką na polko - trzeba korzystać jak najwięcej z takiej pogody... , bo jak deszcz to już mało przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ania ja wiem co chłopcy w tym wieku lubią, bo moja niczym się nie różni tylko od niedzieli do niedzieli nałoży spódniczkę. Jak dziś dziś jej zygzaka z filmu Auta kupiliśmy i jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Cześć mamuśka... Moje bejbi rozrabia jak nie wiem już...a niedługo razem będą dawały czadu...fajnie, że wyszłaś już z maleńką na polko - trzeba korzystać jak najwięcej z takiej pogody... , bo jak deszcz to już mało przyjemnie... ...tylko trzeba bardzo uważać na uszka, żebyzapalenia nie dostały A pogoda idealna na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Ania ja wiem co chłopcy w tym wieku lubią, bo moja niczym się nie różni tylko od niedzieli do niedzieli nałoży spódniczkę. Jak dziś dziś jej zygzaka z filmu Auta kupiliśmy i jeździ Dawidek też by się z takiego zygzaka ucieszył... Auta ogląda prawie codziennie, przedtem ta bajka szła naokrągło teraz juz mu sie znudziła troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Cześć mamuśka... Moje bejbi rozrabia jak nie wiem już...a niedługo razem będą dawały czadu...fajnie, że wyszłaś już z maleńką na polko - trzeba korzystać jak najwięcej z takiej pogody... , bo jak deszcz to już mało przyjemnie... ...tylko trzeba bardzo uważać na uszka, żebyzapalenia nie dostały A pogoda idealna na spacer Gosiu, Kinia juz duża, teraz przyjdzie pora na zabawę, spanko powoli odchodzi.. Poczekaj 4 miesiące.. na moją.. O uszka dbam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witajcie Dziewczynki Ja niestety też nie mam czasu na forum. Dominisia w dzień ucina sobie drzemki po parę minut i na nic nie mam czasu W nocy śpi ale jak już uśnie, to mi się już nie chce do kompa siadać Nadia piękna i duża, rozmiarami przy porodzie prawie idealnie jak Dominisia. Moim zdaniem bardzo do tatusia podobna i mądrze jej z oczek patrzy (to pewnie po mamusi ) Co do leków na kolki to przychylam się do zdania że nic nie pomaga, muszą minąć same. Pomaga doraźnie tylko Espumisan. Dominisi też daję jak ma kłopoty z brzuszkiem. Aniu trzymajcie się mocno i zdrowo. Będę do Was wpadać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts