anjamen 07.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 hej hej kolezanki ja sie nie zgadzam do mnie to sie przyjezdza na minimum weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 hej hej kolezanki ja sie nie zgadzam do mnie to sie przyjezdza na minimum weekend Ne ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... Dzieje sie, oj dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... rozwiany włos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... rozwiany włos... Ze nie wspomne o pepowinie. Ciekawe, czy Ania juz becikowe odebrala i co sobie za nie kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... rozwiany włos... Ze nie wspomne o pepowinie. Ciekawe, czy Ania juz becikowe odebrala i co sobie za nie kupi... sobie jak sobie ale co Nadusi a to kupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No no...barierka super i...chyba w moim stylu też... Gosia Ty nie gadaj.. czekamy na Was Ja wiem laska że czekacie...ale w tym tyg nie da rady...w czwrtek i piątek w Rezszowie będzie nas można namieżyć,... - prababcia wnuczki nie widziała jeszcze... A w sobotę i niedziele wesele mamy... i zresztą 18.10 następne weselisko się kłania...sama imprezy normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... rozwiany włos... Ze nie wspomne o pepowinie. Ciekawe, czy Ania juz becikowe odebrala i co sobie za nie kupi... sobie jak sobie ale co Nadusi a to kupi... Waciki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Pępowina odpadla mówisz...hm...to pępkówka się kłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oczy, barierki... rozwiany włos... Ze nie wspomne o pepowinie. Ciekawe, czy Ania juz becikowe odebrala i co sobie za nie kupi... sobie jak sobie ale co Nadusi a to kupi... Waciki? No prezent całkiem na czasie...powiedziałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No tyz tak sugeruje z tym becikowym, ze czas je zuzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.10.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Barierka piękna a ile bezpieczniej u Was teraz śliczna Nadusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ania, super barierka. Ja niby lubię proste ale ta mi się podoba. Przy tych wszystkich prostych rzeczach u Ciebie teżśwoetnie wygląda i do tych pomarańczowych ścian pasuje. A na zdjęciach wygląda jakby miała z 6 metrów. Jak jej tak mało to tym bardziej może być ozdobna A ja zaraz wskocze do elyty ale to wolę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 O córci pisałam, to co będę się powtarzać no ale barierka- miodzio W moim stylu. I jaka tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.10.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, ale Nadusia duża i śliczna!!!! Tak bym ją wyściskała Co do barierki, to tak: niby nie w moim stylu, ale jak ją zobaczyłam to szczęka mi opadła Serio!!! Bardzo, bardzo mi się podoba! świetnie komponuje z tłem!!! A jeśli chodzi o awatarki, to co sądzisz o moim? Ostatnio zmieniłam.... Szkoda, że to nie ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pępowina odpadla mówisz...hm...to pępkówka się kłania... no, bo już się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej hej kolezanki ja sie nie zgadzam do mnie to sie przyjezdza na minimum weekend Ne ma problema ewentualnie mój chop zamki pozmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No tyz tak sugeruje z tym becikowym, ze czas je zuzyc. najpierw muszę je dostać.. a jak już dostanę, to pomijając... waciki( ) cała kasa będzie sobie leżeć na koncie i czekać na chrzciny powinno wystarczyć reszta na książeczkę , bo Nadusia raczej wszystko ma, Dawidkowi kupowałam jak szalona co się dało, zabawek mam pół strychu, ciuszków jeszcze więcej.. a ona szybko z tego wyrosnie jak i Dawidek wyrosnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Barierka piękna a ile bezpieczniej u Was teraz śliczna Nadusia cze przyszła mamusiu jeszcze do Twojego wątku nie dotarłam, ale to, co najważniejsze wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A jeśli chodzi o awatarki, to co sądzisz o moim? Ostatnio zmieniłam.... Szkoda, że to nie ja pozdrawiam no własnie, a kto?? Myślałam, że Twoja córcia bardzo mi się podoba, piękna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts