nitubaga 08.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry.... długo patrze na tę Twoją Nadię....wręcz się zapatrzam bo i ja kiedys będę miała córeczkę...ino jeszcze nie teraz... Jak się czujecie? a kiedy pierwszy spacerek? u nas jest słonko - może warto z niego pod koniec tygodnia skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 nitu, pierwszy spacerek dziewczyny mają już zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 nitu, pierwszy spacerek dziewczyny mają już zaliczony łaaaaa to przegapiłam.... a foteczki już były? bo może coś mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej:) Ania, super się czyta, że u Was wszsytko w jak najlepszym porządku:) Nadia prześliczna i powtórzę nie wygląda na noworodka, a na 3-miesięczne dziecko:) Nawet rączek nie trzyma tak bardzo skulonych:) Barieka fajna i super pasuje do całości. A wspomniany awatarek to chyba Nel z filmu "W pustyni i w puszczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Tak, tak mój awatarek to aktorka Monica Rosca grająca właśnie Nel w pierwszej ekranizacji "W pustyni i w puszczy". Śliczna była prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Aniu, śliczna ta Twoja córunia Robi wrażenie 2-3 mięsięcznego dziecka. Teraz najważniejsze, żeby spała i miała apetyt, reszta sama przyjdzie Śliczna jest także nowa barierka. Czy ona jest czarno-srebrna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja jak zawsze przeoczyłem spóźnione, ale szczere gratulacje dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No tyz tak sugeruje z tym becikowym, ze czas je zuzyc. najpierw muszę je dostać.. a jak już dostanę, to pomijając... waciki( ) cała kasa będzie sobie leżeć na koncie i czekać na chrzciny powinno wystarczyć reszta na książeczkę , bo Nadusia raczej wszystko ma, Dawidkowi kupowałam jak szalona co się dało, zabawek mam pół strychu, ciuszków jeszcze więcej.. a ona szybko z tego wyrosnie jak i Dawidek wyrosnął To sa uroki posiadania dwojki dzieci. Ciekawe, czy Nadusia przejmie Dawidka pasje do samochodow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 kilkugodzinny niebyt na FM powoduje ogromne zaległości nie do nadrobienia Ogólnie widzę, że wszyscy chwalą Nadusię i barierkę Ani, to ja dla odmiany się pochwalę, że jutro zobaczę te piękności na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 szczęściara barierka super a Nadia to co tam gadać będę w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no i no... oprzeć się nie mogłam mała dostała taką opaseczkę na włosy... których jeszcze nie ma no, same zobaczcie... teraz wyglada jak dziewczynka przynajmniej http://images46.fotosik.pl/18/f743311d5621b0fdmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja jak zawsze przeoczyłem spóźnione, ale szczere gratulacje dużo zdrówka a dziękujemy, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ślicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Śliczna jest także nowa barierka. Czy ona jest czarno-srebrna? nio ładniejsza jest w złocie, ale niestety nie pasowałaby do naszych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no i no... oprzeć się nie mogłam mała dostała taką opaseczkę na włosy... których jeszcze nie ma no, same zobaczcie... teraz wyglada jak dziewczynka przynajmniej http://images46.fotosik.pl/18/f743311d5621b0fdmed.jpg Kobitka jak się patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pępowina odpadla mówisz...hm...to pępkówka się kłania... no, bo już się kończy... Ja tam myślę że dla nas coś mnonsz wykombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 kilkugodzinny niebyt na FM powoduje ogromne zaległości nie do nadrobienia Ogólnie widzę, że wszyscy chwalą Nadusię i barierkę Ani, to ja dla odmiany się pochwalę, że jutro zobaczę te piękności na żywo Monia my się musimy kiedyś zgadać i spotkać u Ani na kafce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No piekna kobitka. Ale dla mnie zawsze wyglada jak dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 08.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Barierka piękna a ile bezpieczniej u Was teraz śliczna Nadusia cze przyszła mamusiu jeszcze do Twojego wątku nie dotarłam, ale to, co najważniejsze wiem zanim ja dotarłam tutaj, Ty dotarłaś jednak do mnie miło, że znalazłaś czas na to czasami chciałabym być już na Twoim etapie z maleństwem PS. nieaktualny masz nie tylko awatar, ale i podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 PS. nieaktualny masz nie tylko awatar, ale i podpis NO WLASNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts