monia i marek 08.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no i no... oprzeć się nie mogłam mała dostała taką opaseczkę na włosy... których jeszcze nie ma no, same zobaczcie... teraz wyglada jak dziewczynka przynajmniej http://images46.fotosik.pl/18/f743311d5621b0fdmed.jpg Ślicznotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 08.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ANIU - SERDECZNE GRATULACJE - NADIA JEST SLICZNA ! Patrze na zdjecia Dawidka i uwierzyc nie moge - sa niemal identyczni! Zycze calej rodzince duzo zdrowka, szczescia i milosci - tak bardzo sie dla Was ciesze!!!Przeprszam, ze mnie tak dlugo nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Śliczna jest także nowa barierka. Czy ona jest czarno-srebrna? nio ładniejsza jest w złocie, Nie byłabym tego tak pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no i no... oprzeć się nie mogłam mała dostała taką opaseczkę na włosy... których jeszcze nie ma no, same zobaczcie... teraz wyglada jak dziewczynka przynajmniej http://images46.fotosik.pl/18/f743311d5621b0fdmed.jpg Śliczna jest poprostu i wygląda na dużo starszą Opaska gut I jaki ma twarzowy smoczek Pozdrawiamy i całujemy Ps. barierka superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ANIU - SERDECZNE GRATULACJE - NADIA JEST SLICZNA ! Patrze na zdjecia Dawidka i uwierzyc nie moge - sa niemal identyczni! Zycze calej rodzince duzo zdrowka, szczescia i milosci - tak bardzo sie dla Was ciesze!!! Przeprszam, ze mnie tak dlugo nie bylo... cze mężatka to jak już jesteś nie panienka, to i na Ciebie pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cze Ania. Zmien sobie podpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 podpis i zdjęcie napewno zmienię.. jak znajdę chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No podpis to chyba ekspresem mozesz. A zdjatko nie zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień dobry dla mnie na zdjęciu nie wyglada Ania na cięzarówkę wg mnie może zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzien dobry Aniu ale Gwiazda Ci rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ja już też monitowałam o wpisanie Nadusi w podpis dzień dobry Nadio, dzień dobry Aniu, dzień dobry wszystkim Nadusia jest prześliczna. We wszystkim jej ładnie. Ale... bez opaski ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 09.10.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nadia z każdym dniem piękniejsza, a w tych różach to jak mały cukiereczek wygląda.No i barierka superowskaPozdrowionka dla Ciebie i dzieciaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 http://images29.fotosik.pl/282/05b05bf54af7ffd2med.jpg CUDO!!!! ale to cud największy!!!!: http://images28.fotosik.pl/282/79e00440cfb14269med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nadusia naprawdę jest śliczna - widziałam dzisiaj na żywo W rzeczywistości jest drobniutka, delikatna i krucha - słodka dziewczynka Ania ma złote dzieciątko, które cały czas śpi, czasami porozgląda się wokół i cudownie uśmiecha No i robi tak świetne minki, że chciałoby się Ją schrupać natychmiast Było oczywiście tak miło, że zostałam na czas kąpieli malutkiej, bo Nadusia trzymając maleńkimi rączkami nie chciała mnie puścić do domu Dzielna mama natomiast jest w doskonałej formie, biega po domu jakby to nie Ona urodziła Nadusię Udało mi się zrobić sporo fotek, więc Ania będzie miała do avatarka jak znalazł Aniu, plisss - mojego zdjecia nie zamieszczaj na FM, bo nie byłam dzisiaj w formie tak prosto po pracy... Aneczko, dziękuję za wspaniałe popołudnie, zezwolenie na przytulanie obu dzidziów i ...Rhapsody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzień dobry Monia, farciara z Ciebie Dawno nie przebywałam w towarzystwie tak małego dzieciaczka Ostatnio zagapiłam się na gruchającą dziewczynkę, tak ok.6-7 miesięcy aż jej mama dziwnie się na mnie popatrzyła Barierkę też widziałaś? i kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Co tam barierka, co tam kot Nadusia była number one ... a barierka faktycznie piękna Kota nie widziałam, ale za to psiurek był bardzo elegancko wystrzyżony i przystojnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jaka Nadusia jest słodka :D wiolasz - może to jakiś znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Maluszek, może i czas Monia, psa wystrzygli na Twoją wizytę, kot się nie dał to wyrzucili, żeby obrazu całości nie psuł A Nadia? wierzę, że prześliczna, bo Ania relacje foto zdaje. Choc co na żywo to na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts