mhk 10.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ach swietna jest!!!!!!!!!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Maluszek, może i czas Monia, psa wystrzygli na Twoją wizytę, kot się nie dał to wyrzucili, żeby obrazu całości nie psuł A Nadia? wierzę, że prześliczna, bo Ania relacje foto zdaje. Choc co na żywo to na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Maluszek, może i czas Monia, psa wystrzygli na Twoją wizytę, kot się nie dał to wyrzucili, żeby obrazu całości nie psuł A Nadia? wierzę, że prześliczna, bo Ania relacje foto zdaje. Choc co na żywo to na żywo. Wiolu, na nic fotki Nadusia jest o wiele śliczniejsza na żywo - zupełnie inna niż na zdjęciach Wyjątkowo ładne z Niej dzieciątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ach swietna jest!!!!!!!!!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 10.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Aniu, córcię masz naprawdę przesłodką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzień dobry wszystkim normlanie co tu siądę, to albo jeden dzieć mnie wzywa, albo drugi, albo jakiś gość nadchodzi... czasu mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 wiolasz - może to jakiś znak ja jej to już kilka razy mówiłam, że pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kota nie widziałam, ale za to psiurek był bardzo elegancko wystrzyżony i przystojnie wyglądał kot się szlaja po polu całymi dniami, a że trochę mi ostatnio krwi napsuł, to wcale go nie szukam, więc wpada do domu kiedy chce. A Bruno strzyżony był już z miesiąc (chyba) temu, to już i tak troszkę zarosnął Miał być elegancki jak i cała reszta po moim powrocie ze szpitala z nową obywatelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Nadusia naprawdę jest śliczna - widziałam dzisiaj na żywo W rzeczywistości jest drobniutka, delikatna i krucha - słodka dziewczynka Ania ma złote dzieciątko, które cały czas śpi, czasami porozgląda się wokół i cudownie uśmiecha No i robi tak świetne minki, że chciałoby się Ją schrupać natychmiast Było oczywiście tak miło, że zostałam na czas kąpieli malutkiej, bo Nadusia trzymając maleńkimi rączkami nie chciała mnie puścić do domu Dzielna mama natomiast jest w doskonałej formie, biega po domu jakby to nie Ona urodziła Nadusię Udało mi się zrobić sporo fotek, więc Ania będzie miała do avatarka jak znalazł Aniu, plisss - mojego zdjecia nie zamieszczaj na FM, bo nie byłam dzisiaj w formie tak prosto po pracy... Aneczko, dziękuję za wspaniałe popołudnie, zezwolenie na przytulanie obu dzidziów i ...Rhapsody ciocia bo w samozachwyt wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Wpadaj, wpadaj Jak miała takie fajne dziecka to też bym wpadała w samozachwyt Zapomniałam dodać, że Dawidek przy Naduni wydaje się jakby był wielkim facetem, a przecież to też jeszcze maluszek i też potrzebuje poświęcenia mnóstwa uwagi A Anię to podziwiam za operatywność i zaradność jaka jest wodoczna na każdym kroku - świetna dziewczyna Właśnie wróciłam z pracy, za chwilę się przebiram i lecę na działkę wkopać różę. Aniu, jutro będę w ogrodniczym, więc kupię Ci te róże, wkopię tymczasowo do gruntu i przywiozę w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 PS. Zmieniłaś już podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dobra... streszczam ciocia Monia spóźniła się dwie godzinki... to nic złego, ale za to spędziłyśmy razem dwie godzinki mniej a szkoda, bo akurat z tą ciocią mi się fajnie gada i ciągle czasu brakuje, żeby zdążyć wszystko sobie powiedzieć Tak wogóle, to jak zobaczyłam Monię wysiadającą z auta.. to się zastanawiałam, czy nie mikołaj czasem jest... taka obładowana paczkami była I Nadusia dostała paczuszkę (pakę...) i Dawidek dostał paczuszkę i ja też nawet Tak więc mam już moje poszukiwane ostatnio Westerlandy na kolumienki A nawet o Rafaello nie zapomniała... Mała dostała tak pięknie zapakowaną pakę, że aż musiałam jej zdjęcie zrobić przed otwarciem , a w środku same ślicznusie ciuszki, zwłaszcza jedna, piękna i elegancka suknia wieczorowa z czarnej tafty nie wiedziałam, że takie maciupeńkie sukienki mogą być aż tak eleganckie cudo no, to teraz foto.. zmęczona (ciągle zęczona..) mama z Nadusią.. (na mamę nie patrzeć, bo nie jest w formie jeszcze a worki pod oczami ma do podłogi...) http://images33.fotosik.pl/383/33d3b0cb96f45ccbmed.jpg Nadusia z paczusią.. http://images43.fotosik.pl/18/169e5de71be7261fmed.jpg i z ciocią... nie obrazi się chyba??.. http://images34.fotosik.pl/378/36a6669c6b6b3600.jpg ale jej pasuje, nie?? i tu jeszcze padnięta mama ale z największym szczęściem na rękach.. http://images36.fotosik.pl/18/927d3659fdc6c2a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Właśnie wróciłam z pracy, za chwilę się przebiram i lecę na działkę wkopać różę. Aniu, jutro będę w ogrodniczym, więc kupię Ci te róże, wkopię tymczasowo do gruntu i przywiozę w przyszłym tygodniu aż mnie poraziło to żółte... dobrze, dobrze, jeśli tylko nie zrobię Ci kłopotu wiem, że troszkę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 o jakieś duże to ostatnie zdjęcie... za bardzo mnie widać a.. pamiętacie tą chwilę?? http://images25.fotosik.pl/99/41a4e82548cce0e4med.jpg http://images22.fotosik.pl/171/010653d55d1263a6med.jpg właśnie wczoraj minęła następna... jednak tym razem bez żadnych niespodzianek, bez winka, świec i nastroju... pomijając piękną różę od męża wczorajszy dzień minął bez echa... samo życie jedno dziecię szalejące po całej chałpie, drugie wymagające ciągłego zajęcia... chłop zmęczony po pracy dopiero przed 20tą w domu... i ja.. tak padnięta ostatnio, że wieczorem to juz mi się nawet gadać nie chce i już po 4tej rocznicy ślubu za rok sobie odbijemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dobra... streszczam ciocia Monia spóźniła się dwie godzinki... to nic złego, ale za to spędziłyśmy razem dwie godzinki mniej a szkoda, bo akurat z tą ciocią mi się fajnie gada i ciągle czasu brakuje, żeby zdążyć wszystko sobie powiedzieć Nadusia z paczusią.. http://images43.fotosik.pl/18/169e5de71be7261fmed.jpg i tu jeszcze padnięta mama ale z największym szczęściem na rękach.. http://images34.fotosik.pl/377/d56c44627547e9a7med.jpg Aniu, to teraz ja odpowiem Spóźnienie ogromne, to fakt , ale nadrobimy to jeszcze ... choc faktem jest, że zawsze po spotkaniu z Anią czuję niedosyt Nadusia na zdjęciu z paczuszką jest prześliczna niczym na żywo A ostatnie zdjęcie, Anuś, koniecznie daj do avatarku - jest przepiękne Aż się nie mogę nadziwić, że tak mi ładnie wyszło (cóż za skromność) Tylko z Darka coś kiepski fotograf ... Paczki dostali wszyscy, nawet ja - przyjechałam do domu z Błękitną Rapsodią od Ani Właśnie lecę zakopać do mojego Rosarium. Aaaa, zapomniałam dodać, że fajnie mnie Darek rozpoznaje - to było coś takiego: Ania nas przedstawia, a małżonek mówi: "Aaaa, to ta Monia od kwiatków " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 o jakieś duże to ostatnie zdjęcie... za bardzo mnie widać a.. pamiętacie tą chwilę?? właśnie wczoraj minęła następna... jednak tym razem bez żadnych niespodzianek, bez winka, świec i nastroju... pomijając piękną różę od męża wczorajszy dzień minął bez echa... samo życie jedno dziecię szalejące po całej chałpie, drugie wymagające ciągłego zajęcia... chłop zmęczony po pracy dopiero przed 20tą w domu... i ja.. tak padnięta ostatnio, że wieczorem to juz mi się nawet gadać nie chce i już po 4tej rocznicy ślubu za rok sobie odbijemy.... Aniu, brakło nam wczoraj czasu na świętowanie: Dla Ciebie róże, które wygrały w tym roku wystawę róż w Końskowoli: http://img374.imageshack.us/img374/6171/fantasiamondialeja5.jpg Jest szansa, że za rok ją będę miała, więc będzie i dla Ciebie na nastepną rocznicę, ale już na żywo do gruntu Dla Ciebie i męża życzenia od serca: Niech Wam szczęśliwie płyną kolejne wspólne lata i czerpcie z tego jak najwięcej zadowolenia i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no piękne zdjęciai piekne dziewczynyWSZYSTKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no piękne zdjęcia i piekne dziewczyny WSZYSTKIE Tiaa, Ania i ja na tych czarno-białych wyglądamy jakby my co piły Ja jakiegoś zeza zrobiłam czy cuś Aniu, nie masz takich podkówek na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Anianie migaj się tylko zmieniaj awatarkazdjęcie bomba śliczne kobitki jesteście i tyle - wszystkie trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jak miło tu zajrzeć i takie śliczne panie pooglądać - wszystkie trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts