malgos2 11.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No to sie moze jakos spikniemy jak sobie przyszly tydzien uloze. Na razie wyglada, ze wtorek i czwartek mam w miare wolny, ale wiesz jak to u mnie, niczego nie moge obiecac do ostatniej chwili. No i nie chce Ci robic za duzego klopotu, na pewno masz co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Małgosiu, mała tylko śpi i je, więc nie mam zbytnio kłoptów z przyjmowaniem gości. Przynajmniej na razie . To, że tu nie siedzę, to juz inna sprawa, bo na to już czasu brakuje troszkę, ale tak to z całą resztą się wyrabiam. Przyjedziesz kiedy będziesz mogła, ja i tak jestem zawsze w domu i zazwyczaj do dyspozycji Kasiu, śliczne kwiecie, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.10.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 wszytskiego naj z okazji czwartej Rocznicy.pieknie. ale fajowe zdjecie jak Dawidek robi cacy siostrzyczce.kochany braciszek Aniu a ty tylko dosadzasz i dosadzasz.nie moge sie doczekac wiosny i twoich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Sliczne zdjecia Aniu powtorze sie masz cudowne dzieciaczki a czy ja skladalam zdjecia z okazji rocznicy? Kochana zycze Wam wiele milosci i namietnosci kazdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Aniu - przesliczne to zdjecie z Malenka... A dzieciaczki razem - naprawde sa przeslodkie. Mysle, ze sobie swietnie radzisz - trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze sobie niedlugo wypczniesz Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej (juz) 4 rocznicy ! Napewno sobie odbijcie za roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Pare chwil mnie nie nie bylo a tu takie zmiany w przyroscie naturalnym trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie... ps ta fota z malutka na ramieniu jest czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Sliczne sa te twoje dzieciaczki - dwa male cuda - pozdrawiam i zycze kolejnych 50 takich rocznic!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dobra Ania, to ja sie mobilizuje i moze nam sie uda. Te moje ucznie to mi potrafia w ostatniej chwili plany pokrzyzowac jak wiesz, ale sie postaram. W koncu Nadusia to jest prawie calkowicie forumowa corunia. (przynajmniej dla mnie, bo ja sie na Dawidka w brzuchu nie zalapalam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/461.jpg Aniu z okazji rocznicy wszystkiego naj naj naj Jak najwięcej rocznic przeżytych wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Miłego dnia całej rodzince - Aniu, piękna pogoda - idźcie na spacerek i róbcie fotki na tle pięknej, złotej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzien dobryAniu rob zdjecia, duuuzo zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 12.10.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 A tak na poważnie to Ania może nam się uda wpaść w przyszłym tyg. oczywiście jak nas przyjmiesz...i narazie cyba bez facetów bo nie ma kiedy...a z facetami za jakieś 2 tyg. pewnie, bo teraz cały czas imprezy mamy... A ja muszę wpaść wcześniej bo nie wytrzymam normalnie... Przyjmiesz mnie i Edi????Hmmm... oczywiście, czekam na Was, już nie od dziś Szybko wróciliście, jak było?? Babcia zadowolona, że wnuczusia przyjechała?? Aniu szybko wróciliśmy bo na weselu byliśmy...dziś też miały być poprawiny ale odpuszczamy...moja Kinia ma gorączkę...nie wiem od czego... Także nie wiem kiedy odwiedzimy - mała musi dojść do siebie...ale nie kaszle katarku też nie ma...może zęby? Nie wiem...ale muszę ją teraz poobserwować dokładnie...oby przeszła... A prababcia oczywiście zachwycona małą Kinią...a moja to taka kochana że kogo by nie zobaczyła to się śmieje szeroko....kochana jest... Tylko się teraz martwię tą temperaturą oby szybko przeszła...może już jutro będzie lepiej...i nie będzie trzeba lekarza odwiedzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 dzień dobry ale pogoda jutro ma być jeszcze ładniej to dobrze, bo dziś to nawet na spacer nie ma kiedy iść.. do południa trzeba było gotować, potem monsz mojego ojca przywiózł na obiad, a teraz pojechał na mecz i tyle z niego mam pożytku za godzinkę rodzinka przyjedzie.. i znów zleci dzionek dzieć jeden i drugi śpi akurat, dlatego też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.10.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no to witaj spóźnione życzonka rocznicowe (a skąd oni wszyscy wiedzą????) Aniu, podpowiesz mi co do skrzydłokwiata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Aniu szybko wróciliśmy bo na weselu byliśmy...dziś też miały być poprawiny ale odpuszczamy...moja Kinia ma gorączkę...nie wiem od czego... Także nie wiem kiedy odwiedzimy - mała musi dojść do siebie...ale nie kaszle katarku też nie ma...może zęby? Nie wiem...ale muszę ją teraz poobserwować dokładnie...oby przeszła... Dawidek przy ząbkach gorączkował i to przez kilka dni. Ale musisz ją obserwować, czy się ślini, czy gryzie wszystko co się da i czy jest niespokojna. Smaruj dziąsełka żelem na ząbki, jak będzie płakać, to na chwilę pomaga Ale mogło ją wczoraj również gdzieś zawiać bardzo dobry jest syrop Nurofen dla dzieci, najlepszy z tych przeciwgorączkowych, bo działa również przeciwzapalnie. W temacie gorączki jestem w miare obcykana, bo Dawidek wszystko przechodził z wysoka gorączką, aż nieraz musieliśmy mu w nocy chłodne kąpiele robić, bo miał ponad 40stopni Ząbki z gorączką, trzydniówka z gorączką, każda choroba.. z gorączką Za to teraz jest zdrowy póki co jak byk i wcale nie choruje, nawet katarki go omijają, chociaż ja ślimaczę się mniej więcej co miesiąc. A razem jemy i pijemy i śpimy nieraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no to witaj spóźnione życzonka rocznicowe (a skąd oni wszyscy wiedzą????) a.. bo się pożaliłam na poprzedniej stronie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Miłego dnia całej rodzince - Aniu, piękna pogoda - idźcie na spacerek i róbcie fotki na tle pięknej, złotej jesieni jutro siem postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nie było mnie dwa dni, ale śpieszę nadrobić zaległości: Najlepsze życzenia rocznicowe - żeby Wasza miłość kwitła i dojrzewała i żebyście z każdym rokiem byli sobie coraz bliżsi Pięknie wyglądacie na tej kolejnej porcji zdjęć, z przyjemnością się patrzy na takie piekne kobiety i małego mężczyznę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.10.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I co tam, Aniu?? Zdjęcia nowe som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No czekamy na fotki... Moja mała zdrowa dziś jak ryba - już wczoraj była...może przegrzana była tylko... , więc pewnie się pokażemy niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts