Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu, mała tylko śpi i je, więc nie mam zbytnio kłoptów z przyjmowaniem gości. Przynajmniej na razie :wink: .

To, że tu nie siedzę, to juz inna sprawa, bo na to już czasu brakuje troszkę, ale tak to z całą resztą się wyrabiam.

Przyjedziesz kiedy będziesz mogła, ja i tak jestem zawsze w domu i zazwyczaj do dyspozycji :wink: :lol: :lol: :lol:

Kasiu, śliczne kwiecie, dziękuję :wink:

Aniu - przesliczne to zdjecie z Malenka... A dzieciaczki razem - naprawde sa przeslodkie. Mysle, ze sobie swietnie radzisz - trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze sobie niedlugo wypczniesz :roll:

Wszystkiego najlepszego z okazji Waszej (juz) 4 rocznicy ! Napewno sobie odbijcie za roczek ;)

Dobra Ania, to ja sie mobilizuje i moze nam sie uda. :D Te moje ucznie to mi potrafia w ostatniej chwili plany pokrzyzowac jak wiesz, ale sie postaram. W koncu Nadusia to jest prawie calkowicie forumowa corunia. :D :D :D (przynajmniej dla mnie, bo ja sie na Dawidka w brzuchu nie zalapalam :wink: ).

A tak na poważnie to Ania może nam się uda wpaść w przyszłym tyg. oczywiście jak nas przyjmiesz...i narazie cyba bez facetów bo nie ma kiedy...a z facetami za jakieś 2 tyg. pewnie, bo teraz cały czas imprezy mamy... :oops:

A ja muszę wpaść wcześniej bo nie wytrzymam normalnie... :oops:

Przyjmiesz mnie i Edi????Hmmm...

oczywiście, czekam na Was, już nie od dziś :wink:

Szybko wróciliście, jak było??

Babcia zadowolona, że wnuczusia przyjechała??

Aniu szybko wróciliśmy bo na weselu byliśmy...dziś też miały być poprawiny ale odpuszczamy...moja Kinia ma gorączkę...nie wiem od czego... :cry:

Także nie wiem kiedy odwiedzimy - mała musi dojść do siebie...ale nie kaszle katarku też nie ma...może zęby? Nie wiem...ale muszę ją teraz poobserwować dokładnie...oby przeszła...

A prababcia oczywiście zachwycona małą Kinią...a moja to taka kochana że kogo by nie zobaczyła to się śmieje szeroko....kochana jest... :D

Tylko się teraz martwię tą temperaturą oby szybko przeszła...może już jutro będzie lepiej...i nie będzie trzeba lekarza odwiedzać... :-?

dzień dobry :p

ale pogoda :o

jutro ma być jeszcze ładniej :p :p

to dobrze, bo dziś to nawet na spacer nie ma kiedy iść..

do południa trzeba było gotować, potem monsz mojego ojca przywiózł na obiad, a teraz pojechał na mecz i tyle z niego mam pożytku :roll:

za godzinkę rodzinka przyjedzie..

i znów zleci dzionek :roll:

dzieć jeden i drugi śpi akurat, dlatego też jestem :wink:

Aniu szybko wróciliśmy bo na weselu byliśmy...dziś też miały być poprawiny ale odpuszczamy...moja Kinia ma gorączkę...nie wiem od czego... :cry:

Także nie wiem kiedy odwiedzimy - mała musi dojść do siebie...ale nie kaszle katarku też nie ma...może zęby? Nie wiem...ale muszę ją teraz poobserwować dokładnie...oby przeszła...

Dawidek przy ząbkach gorączkował i to przez kilka dni. Ale musisz ją obserwować, czy się ślini, czy gryzie wszystko co się da i czy jest niespokojna. Smaruj dziąsełka żelem na ząbki, jak będzie płakać, to na chwilę pomaga :wink:

Ale mogło ją wczoraj również gdzieś zawiać :roll:

bardzo dobry jest syrop Nurofen dla dzieci, najlepszy z tych przeciwgorączkowych, bo działa również przeciwzapalnie.

W temacie gorączki jestem w miare obcykana, bo Dawidek wszystko przechodził z wysoka gorączką, aż nieraz musieliśmy mu w nocy chłodne kąpiele robić, bo miał ponad 40stopni :cry: :cry: :cry: :cry:

Ząbki z gorączką, trzydniówka z gorączką, każda choroba.. z gorączką :roll:

Za to teraz jest zdrowy póki co jak byk i wcale nie choruje, nawet katarki go omijają, chociaż ja ślimaczę się mniej więcej co miesiąc. A razem jemy i pijemy i śpimy nieraz..

Nie było mnie dwa dni, ale śpieszę nadrobić zaległości:

Najlepsze życzenia rocznicowe - żeby Wasza miłość kwitła i dojrzewała i żebyście z każdym rokiem byli sobie coraz bliżsi

Pięknie wyglądacie na tej kolejnej porcji zdjęć, z przyjemnością się patrzy na takie piekne kobiety i małego mężczyznę też :)