wiolasz 16.10.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Ta stópka będzie do porównania za lat 2-3. Zrób wtedy Aniu podobne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Śliczne zdjecia. Nie marudź o brzuszku Super wygladasz i to jest fakt! Z faktami się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 16.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cudne zdjęcia. Piękna mama i śliczna córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Cudne zdjęcia. Piękna mama i śliczna córcia i piękny synuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aniu, piękne zdjęcia, śliczne dzieciaczki i Twoja figurka , jak Ty to robisz? no tasiemca ma ....a co ..se myślałaś ? znaczy się - Ona nic nie robi - tasiemiec robi - niesamowity!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 16.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ... no to ja w takim razie też chce takiego tasiemca, bo u mnie cos w drugą strone... ale co tam, zaczynam od jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.10.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ... no to ja w takim razie też chce takiego tasiemca, bo u mnie cos w drugą strone... ale co tam, zaczynam od jutra... Hihi a ja od poniedziałku bo w sobotę wesele mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.10.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum... no jak możesz się powstrzymywać przecież wystarczy zdjęcie na tle mebelków dla Nadusi i już jest w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 16.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ... no bo my też robimy nasze gniazdko dzisiaj przyjechał pan "płytkowy" z "synem płytkowym" i nasza śliczna łazieneczka się robi a jaka jestem szczęsliwa, jacie nie mogę, już mi się podoba juuuuuuuuuuuupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ANiu ogladalam Twoje fotki na NKale ty masz ladne brwi!mowil Ci ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aniu, piękne zdjęcia, śliczne dzieciaczki i Twoja figurka , jak Ty to robisz? no tasiemca ma ....a co ..se myślałaś ? znaczy się - Ona nic nie robi - tasiemiec robi - niesamowity!!!!!!!!!!!!! żmij i jędz jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 kurde jestem wielką fanką tego fora! przeczytałam wszystkie...kurde ile ich tu jest 130 parę stron za dużo się nie udzielam bo jakoś ... sama nie wiem nie wiedziałam, że tyle frajdy może z tego być także laseczki piszcie ja wieczorkiem sobie poczytam (wieczorkiem bo mi mąż zabiera laptopa do pracy ) a dzień dobry miło mi gościć, i to następną Anię naprawdę przeleciałaś tyle stron??? cieszę się, że jednak w końcu zaczęłaś się udzielać, to bardzo wartościowe forum (no nie?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aniu, śliczne zdjęcia całej Waszej trójki Wspaniale wyglądasz A te stópki to mogłabym schrupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Ta stópka będzie do porównania za lat 2-3. Zrób wtedy Aniu podobne zdjecie zrobię szkoda tylko, że Dawidek nie ma co porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum... no jak możesz się powstrzymywać przecież wystarczy zdjęcie na tle mebelków dla Nadusi i już jest w temacie no to... Nadia na tle łóżka... znowu ale za to z uśmiechem http://images49.fotosik.pl/20/230d147360d93339med.jpg kocham te moje małe istotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ... no bo my też robimy nasze gniazdko dzisiaj przyjechał pan "płytkowy" z "synem płytkowym" i nasza śliczna łazieneczka się robi a jaka jestem szczęsliwa, jacie nie mogę, już mi się podoba juuuuuuuuuuuupi aaaa widzisz... no, to trzeba by się fotkami pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 16.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no przeczytałam wszystkie strony przyjemna lektura, tylko mój Krzysiu się wkurzał, że tak komputer okupuje no ale czy facet kiedykolwiek zrozumie kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ANiu ogladalam Twoje fotki na NK ale ty masz ladne brwi! mowil Ci ktos? a dziękuję nio, mówił... coś trzeba mieć ładnego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 16.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 jak to sie robi???? znaczy sie wkleja "cytaty" i zdjęcia???? ucze sie dopiero proszę o cierpliwość! jak to rozpracuję to powklejam foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nowy awatarek Wow Ania, ja już nie mam słów.... normalnie szok!!!! Nadusia prześliczna, a i Dawidek niczego sobie !!!! Aniu jesteś wspaniałą mamunią, a jaką piękną do tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts