Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja juz mam dosc dzisiaj tego forum.jest takie wolne ze szlag mnie trafia.

co u was Aniu.piekne te zegary i plakaty.

u znajomych widzialam na podobnej scianie 3 fotki oprawione w fajna ramke.byly to ich rodzinne takie smieszne zdjecia.super.ale ty juz masz chyba w salonie jakies zdjecia.wiec nie.

w dawnych czasach powiesilo by sie zegar z kukulka i git :D

ale mysle ze trafisz cos w swoim guscie.tola moze podpowie.ja jestem "ciemna" w tej dziedzinie.

ale się tu dziś truskawkowo zrobiło :)

ja bym na tą ścianę nie dawała nic czerwonego, bo jak sie trafi inny odcień plakatu, to się może trochę gryźć, a jak taki sam to się bedzie zlewać ze scianą,

czarno-biała wersja chyba lepiej by wyglądała,

te drzewa, albo róża,

a może stopki Twojej Nadusi w wersji czarno-białej? :wink:

sorry dziewczyny... ale kurcze, ja wiem ze teraz jest bialo-czarne modne i w ogole na topie takie plakaty, ale popatrzcie na Dario kuchnie.

Tam jest ciemny braz - meble, ciemniejszy bez- podloga, jasny bez - blaty, zolty czajnik, pistacjowe firanki, zlamane to wszystko metalowymi sprzetami, uchwytami i do tego wszystko to ozywione czerwona sciana i czerwonymi doniczkami... no i teraz walnijcie na ta sciane bialo-czarny plakat... najlepiej w antyramie :roll:

Ja nie mam nic przeciwko plakatom, ale zeby chociaz tu byl taki w brazie ze zlamana biela.... taki jak kiedys robili stare zdjecia, przeciez takie sa, ale nie takie wsciekle cudo bialo-czarne :wink: ktore bedzie krzyczec, co ja tu robie, skad ja sie tu wzielem, przeciez to inna bajka :lol:

mohag, i ja tak pomyślalam, wlasnie przlecialam google w poszukiwaniu czegoś co mam na myśli. A mam na myśłi jakiś kuchenny smakowity obrazek, sporo jest owocków i warzywek czerwonych - papryka, maliny (świetny kolor) Ja gdzieś zachomikowałam takie obrazki owoców wycięte z kalendarza, były akurat po 3-4 w danym kolorze. Może takich zdjęc poszukaj. Ja mam jeszcze tkie propozycje( chodzi o miotyw niekoniecznie te obrazki:)

http://www.algarvebuzz.com/images/chocolate-festival-obidos-p.jpg

http://www.leftoverqueen.com/wp-content/uploads/2008/02/valentine-spicy-mayan-hot-chocolate_chili-pepper-powder.jpg

http://cookies-n-cakes.com/wp-content/gallery/cakes/chocolate-molten-cakes.jpg

no, coś w takim smakowitym stylu..

ale się tu dziś truskawkowo zrobiło :)

ja bym na tą ścianę nie dawała nic czerwonego, bo jak sie trafi inny odcień plakatu, to się może trochę gryźć, a jak taki sam to się bedzie zlewać ze scianą,

czarno-biała wersja chyba lepiej by wyglądała,

te drzewa, albo róża,

a może stopki Twojej Nadusi w wersji czarno-białej? :wink:

no to zdjęcie malutkiej????... :wink: sama jestem ciekawa jek by to wyglądało, ale na razie to jestem ciekawa tej firanki ! może foto...???

Aniu w sprawie tej ściany: ja do swojej kuchni zaplanowałam zdjęcia, w których motyw przewodni to kawa. Wszystkie czarno-białe lub robione w sepii. Teraz chyba ta sepia pasuje mi najbardziej.

Zamówiła takie zdjęcia u mojej siostry, ona bawi sie w takie rzeczy. I liczę na jej inwencję twórczą :wink: :lol:

Może poszukaj na necie takich zdjęć?