GosiaczekKr 23.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 DObre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/3ZFW2FHBFx2Mc98EiX.jpg Zdjęcie z inengo wątku:) Zegar z tego typu (i pewnie w podobnej cenie) co już podawała Mohag, ale... Ania ja bym już zbierała fundusze:) Ja mam tak, że albo to co chcę, albo wcale, a, że to co chcę przewyższa moje obecne fundusze, to mam... gołe ściany:) A te plakaty super, bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A moze takie cos na sciane do kuchni ??? http://www.allegro.pl/item425566130_ryzon_bakingpowder_reklama_proszkudopieczenia_1918.html#gallery tutaj wiecej tego: http://allegro.pl/sklep/2816901_stare_amerykanskie_reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 23.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/3ZFW2FHBFx2Mc98EiX.jpg A te plakaty super, bardzo mi się podobają. No fajnie to wygląda - prezentuje się super...srebrne byłoby w sam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A jak u was z niedzielą? Może niedziela? I wtedy z chopami... Chciałam w sobotę ale dziś mi właśnie siosrta poinformowała, że imieniny robi... Normalnie...co za dużo imprez to nie zdrowo...mam dość tych ciągłych imprez bo zaległości towarzyskie (inne) się mnożą... Gosiu, w niedzielę ma przyjechać Ania z Pawłem (wiesz która?), jeśli chcecie, to zapraszam, pomieścimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Normalnie wstyd!!!!! Od 9 stron jest z nami NAdia a ja dopiero teraz się o tym dowiedziałem Ale może to dlatego że w ostatnich tygodniach też się dowiedziałem że moja godzinak powiększy się o podwójne szczęście [/b]DarioAS moje gratulacje!!!!! Spóźnione ale szczere i serdeczne Dużo zdrówka dla małej księżniczki Rom, bardzo Ci dziękuję Ale co tam moja Nadia. jak Ty będziesz miał takie podwójne szczęście Serdecznie Ci gratuluję, z całego serduszka ,bardzo mnie cieszy taka nowina a flacha mam nadzieję, że już się nie chłodzi w lodówce, tylko wypita za zdrówko Nadusi... w końcu tyle stała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, jak tam Nadusia?? Właśnie wróciłam z pracy i zaraz jadę do Ciebie, ale tylko na minutkę, żeby zostawić małe co nieco Moniczko, Ty szalona kobietko... w mikołaja się bawisz??? dzięki, dzięki, dzięki, buziaki przesyłam za fatygę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, a ja to chyba dotre do Ciebie dopiero jak wroce. Jutro mam milion lekcji, w sobote musze jechac po tesciowa na wies, w niedziele do Poznania... Potem sie musze pakowac, lekarzy obskoczyc, no normalnie nie moglabym sie wyluzowac. A tez nie chce Ci glowy za bardzo zawracac. Moze jak wroce to sie przeluzni troche. Mam nadzieje, ze dobre checi tez sie licza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu ta firanka w pokoju Dawidka taka słodziusia, śliczna dziękuję, na żywo też wygląda niczego sobie jak dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, a ja to chyba dotre do Ciebie dopiero jak wroce. Jutro mam milion lekcji, w sobote musze jechac po tesciowa na wies, w niedziele do Poznania... Potem sie musze pakowac, lekarzy obskoczyc, no normalnie nie moglabym sie wyluzowac. A tez nie chce Ci glowy za bardzo zawracac. Moze jak wroce to sie przeluzni troche. Mam nadzieje, ze dobre checi tez sie licza. to nam nie ucieknie Małgosiu ja rozumiem, że człowiek większość czasu spędza z zegarkiem w ręku i się wyrobić nie może.. mam często tak samo cieszę się, że wyszłaś z propozycją odwiedzin, to bardzo miłe i napewno dojdzie do skutku jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! hm.. cóż za mięsko .. ciekawe czy mój monsz by zrobił dla mnie coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, a ja to chyba dotre do Ciebie dopiero jak wroce. Jutro mam milion lekcji, w sobote musze jechac po tesciowa na wies, w niedziele do Poznania... Potem sie musze pakowac, lekarzy obskoczyc, no normalnie nie moglabym sie wyluzowac. A tez nie chce Ci glowy za bardzo zawracac. Moze jak wroce to sie przeluzni troche. Mam nadzieje, ze dobre checi tez sie licza. to nam nie ucieknie Małgosiu ja rozumiem, że człowiek większość czasu spędza z zegarkiem w ręku i się wyrobić nie może.. mam często tak samo cieszę się, że wyszłaś z propozycją odwiedzin, to bardzo miłe i napewno dojdzie do skutku jak wrócisz Dzieki, bo lezy mi to caly czas na watrobie, ze sie zapowiedzialam, ze chcialam zobaczyc NASZA coreczke... Ale tez nie chce siedziec jak na szpilkach... Odbijmy sobie nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/3ZFW2FHBFx2Mc98EiX.jpg Zdjęcie z inengo wątku:) Zegar z tego typu (i pewnie w podobnej cenie) co już podawała Mohag, ale... Ania ja bym już zbierała fundusze:) Ja mam tak, że albo to co chcę, albo wcale, a, że to co chcę przewyższa moje obecne fundusze, to mam... gołe ściany:) A te plakaty super, bardzo mi się podobają. podzielam Twoje zdanie.. zbieram kasę na ten zegar, on jest rewelacyjny nie wiem ile to potrwa i co powiedzieć monszowi... ale muszę go mieć póki co to u mnie też będą gołe ściany.. albo raczej ta jedna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 to nam nie ucieknie Małgosiu ja rozumiem, że człowiek większość czasu spędza z zegarkiem w ręku i się wyrobić nie może.. mam często tak samo cieszę się, że wyszłaś z propozycją odwiedzin, to bardzo miłe i napewno dojdzie do skutku jak wrócisz Dzieki, bo lezy mi to caly czas na watrobie, ze sie zapowiedzialam, ze chcialam zobaczyc NASZA coreczke... Ale tez nie chce siedziec jak na szpilkach... Odbijmy sobie nastepnym razem. no, a kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 1 grudnia, czyli mozemy sie spotkac... jutro w grudniu po poludniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.10.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witaj Aniu - wpadam tylko na chwilkę bo właśnie przetrząsam allegro i natrafiłam na takie coś http://www.allegro.pl/item464713733_koziol_fantastyczny_zegar_alice_czarny_i_bialy.html i od razu pomyślałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 23.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A jak u was z niedzielą? Może niedziela? I wtedy z chopami... Chciałam w sobotę ale dziś mi właśnie siosrta poinformowała, że imieniny robi... Normalnie...co za dużo imprez to nie zdrowo...mam dość tych ciągłych imprez bo zaległości towarzyskie (inne) się mnożą... Gosiu, w niedzielę ma przyjechać Ania z Pawłem (wiesz która?), jeśli chcecie, to zapraszam, pomieścimy się Chyba wiem, o których chodzi...to dam znać jeszcze - zadzwonię albo coś...tel. już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 23.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/3ZFW2FHBFx2Mc98EiX.jpg Zdjęcie z inengo wątku:) Zegar z tego typu (i pewnie w podobnej cenie) co już podawała Mohag, ale... Ania ja bym już zbierała fundusze:) Ja mam tak, że albo to co chcę, albo wcale, a, że to co chcę przewyższa moje obecne fundusze, to mam... gołe ściany:) A te plakaty super, bardzo mi się podobają. nie no kuchnia super, mój gust! podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts