GosiaczekKr 04.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 catering, też dobry pomysł, już go przerabiałam a jak Dawidek miał chrzciny to właśnie główne danie zamawiałam w restauracji, przywieźli jeszcze parujące jedzonko jak wracaliśmy z kościółka resztę robiłam sama, ale pomogła rodzina męża (mojej w sumie to brak juz niestety ), wtedy mieszkaliśmy u jego rodziców, więc miał się kto zająć dzieckiem i mi pomóż. Teraz kicha Póki co myślę, że najbardziej odpowiednia będzie jakaś osoba pomagająca w kuchni, są takie babki u nas, co ugotują i posprzątają.. tylko muszę poszukać i popytać nie chcę znowu padać na pyszczek w trakcie imprezy, więc coś wykombinuję kolejny etap... ubranko do chrztu.. znów problem dawać 200 zł za ubranie na godzinę do kościoła czy latać po ludziach na pożyczki?? latam, ale póki co to efekty marne, mało kto z koleżanek robił chrzciny jak zimno Ode mnie masz poduszkę... , coprawda ja chrzciłam w lecie ale poduszkę mam od koleżanki...a co będzie pod spodem nie będzie widać...a w domu masz tą piękną sukienkę co już pokazywałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no właśnie w domu, to nie problem podusia sie przyda, ale płaszcz tez potrzebny będzie.. albo coś... jeszcze muszę obadać sprawę, troszkę czasu zostało Gosia kiedy się do mnie wybieracie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no właśnie w domu, to nie problem podusia sie przyda, ale płaszcz tez potrzebny będzie.. albo coś... jeszcze muszę obadać sprawę, troszkę czasu zostało Gosia kiedy się do mnie wybieracie?? Jakoś w tym tyg. jeszcze... - jak nas przyjmiesz...- zapowiemy się jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła Amama cierpi na częste nudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 04.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu, zamieściłam kilka zdjęć (ale nie ma za bardzo czego oglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła Amama cierpi na częste nudności Nie ma się czym martwić...pewnie na początku schudla i musi troszke minąć zanim nadrobi, w ciąży tak bywa niestety, mdłości dają się we znaki... A prędzej czy później mama przytyje - nic się nie martw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła Amama cierpi na częste nudności Nie ma się czym martwić...pewnie na początku schudla i musi troszke minąć zanim nadrobi, w ciąży tak bywa niestety, mdłości dają się we znaki... A prędzej czy później mama przytyje - nic się nie martw... dzieki za pocieszenie ja tam się nie martwię - już raz to przechodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu, zamieściłam kilka zdjęć (ale nie ma za bardzo czego oglądać) a wiem, bo już byłam u Ciebie cudo, cudo jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie przesadzaj z tym ubraniem do chrztu. Nie warto. Nie masz od kogo pozyczyć? To najwygodniejsze rozwiązanie by było. W domu i tak pewnie sie uleje i trzeba bedzie przebrać W naszej dawnej parafii w mieście nie było takiego sztywniactwa na chrztach. Nikt nikomu w bety nie zaglądał a i wystawek nie było. Jak mogło tak być? Bo chrzty odbywały się przed mszą i były zbiorowe. Trwalo to jakieś 20 minut i po sprawie, do domu. Kto chciał to zostawał na mszy. Teraz, w nowej parafii to co innego. Na wsi to nie przejdzie. Trzeba zrobić wystawkę Dobrze, ze to już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła A mama cierpi na częste nudności jeszcze troszkę i przejdą nudności, a że póki co nie przytyła to też dobrze jeszcze zdąży... Rom, ale się normalnie cieszę, że będziesz podwójnym tatusiem mało takich trzymam mocno kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 04.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu, trzymam za Ciebie kciuki - mam nadzieje, ze uda Ci sie znalesc pomoc - nie mozesz wszystkiego robic sama! Co do chrztu, jest chlodno, wiec Nadusia bedzie przykryta, ladna czapusia, a w domku masz juz sliczna sukieneczke dla niej...Buziaki Kochana, nie daj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła Amama cierpi na częste nudności Mama przytyje, spoko Moja koleżanka z pracy jak była z bliźniakami w ciąży, to pod koniec jak wchodziła przez drzwi to najpierw wchodził brzuch późnie długo długo nic, a dopiero za chwilę Danusia wchodziła Dodam, że normalnie to z Niej niesamowita chudzinka Aniu, Twoje dzieciaczki w łóżku cudowne Nie dostawałam powiadomień do moich komentarzy i do Ciebie a tu tyle się dzieje Widzę, że przygotowania do uroczystości chrztu idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ania, kiedy masz chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu, ależ śliczności pokazujesz! i takie http://images38.fotosik.pl/26/fb97a43a8da2b1e3med.jpg i takie Falstaff http://images30.fotosik.pl/290/cb98bf24f5acb5dcmed.jpg Nic, tylko siąść i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 http://images38.fotosik.pl/26/fb97a43a8da2b1e3med.jpg Ale słodziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 05.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jeśli chodzi o chrzciny to ja nie miałam problemu z ubraniem... sukienka i nic poza tym. Ale fakt, chrzciłam w lecie i prawie 2-letnią córcię Ale poważnie... nie ma co szaleć, to dodatkowy i zbędny wydatek. Macie ładną sukienusię, albo więc pożycz płaszczyk albo okryj kocykiem i też będzie dobrze. To ma być święto wasze i córci a nie rewia mody dla gapiów. Zróbcie tak żeby wam było wygodnie. Jeśli chodzi o ugoszczenie... długo broniłam się przed obiadem w knajpce. Namawiamo mnie do końca... i całe szczęście. Ugotowali, podali, posprzątali... a ja z dziećmi, gośćmi i rodziną najedzeni poszliśmy do domu na ciasto, kawę i zakąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ale mam refleks właśnie wyczytałem o gratulacjach dwie strony temu Wszystkim bardzo bardzo dziękuję a bo teraz tak tu często zaglądasz.. pochwal się na kiedy to termin mamy?? i jak tam zdrówko najdroższych? termin - 4 maj 2009 dzisiaj żona bbyła u lekarza - wszystko oki, bliźniaki rosną, tylko mama nic nie przytyła A mama cierpi na częste nudności jeszcze troszkę i przejdą nudności, a że póki co nie przytyła to też dobrze jeszcze zdąży... Rom, ale się normalnie cieszę, że będziesz podwójnym tatusiem mało takich trzymam mocno kciuki za Was a nawet potrójnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 05.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Rom, ale się normalnie cieszę, że będziesz podwójnym tatusiem mało takich a nawet potrójnym GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ania, kiedy masz chrzciny? Jak moglas przegapic Wiola... W Mikolaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts