Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Aniu, ależ Ty masz wspaniałe dziecko. 5 godzin przesypia??? To anioł!!

Pamiętam jak marzyłam o tym, aby moi chłopcy chociaż 2 godziny spali ...

Nie wiem czy znajdziesz wolną chwilkę, ale jakby Ci sie udało, to proszę o fotki łazienki: ściany z lustrem i z drzwiami.

mojej łazienki??

TomKa mój Dawidek też godziny nie przesypiał..

w okresie niemowlęcym po 8 razy w nocy musiałam do niego wstawać, najdłuższe drzemki w dzień ledwo dochodziły do pół godziny :roll:

Do teraz mało śpi, chodzi spać po 22.00 a wstaje po 6.00 :roll:

Nie da mi pospać niestety :-?

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i moja córcia...

coraz bardziej mi tatusia przypomina :roll:

http://images36.fotosik.pl/30/86a0ec2c85a0c56emed.jpg

Ależ fajna ta Nadi :roll: :D

Aniu, Ona się jeszcze zmieni i może byc różnie z tą podobizną :lol: Za jakies pół roku będzie już zupełnie inna, później dużą przemianę przejdzie ok. 7-8 roku życia (jak wydą drugie zęby to najczęściej zmienia się układ twarzy dziecka), a później następna zmiana w okresie dojrzewania ok.13-15 r. życia i może się okazać, że będzie podobna do mamusi :lol: :lol: :wink:

A masz może swoje i męża zdjęcie z tego okresu co Nadia teraz?

Miłego dnia wszystkim :D

Czyli tak jak stawiałam - jednak trądzik?

No niestety tak bywa - lekarstwa nie ma, ale przejdzie samo i sladów nie zostawia...z dwojga złego lepiej że trądzik a nie skaza... :roll:

Szybko zniknie i będzie dobrze... :D

Ja dzis ide na szczepienie to się dowiem wagi, wzrostu mojej...ostatnio wychodziła wzrostowo za siatke centylową...ale teraz już dzieci wolniej rosną więc już powinno być w normie...jak dochodzę pewnej miary to już dłużej pochodzą w ubraniach... 8)

http://images27.fotosik.pl/292/711934b350bea9d1med.jpg

http://images45.fotosik.pl/28/507a5d654ff289e5med.jpg

taka mała, bo juz na większą to miejsca nie mamy :roll:

Aniu, dawno nie zaglądałm do Ciebie :oops: , to zdjęcie mnie urzekło :lol: , łazienka z szafką nabrała klasy + świece + roletki i reszta dodatków w czerwieni rozbudziła łazienkę i nadała jej życia. Dla mnie rewelacja :lol:

i gratuluję wytrwałości w skręcaniu mebli, mam tak samo :wink:

pozdrawiam i buziak dla Nadusi od cioci Gosi :lol:

Czyli tak jak stawiałam - jednak trądzik?

No niestety tak bywa - lekarstwa nie ma, ale przejdzie samo i sladów nie zostawia...z dwojga złego lepiej że trądzik a nie skaza... :roll:

Szybko zniknie i będzie dobrze... :D

Ja dzis ide na szczepienie to się dowiem wagi, wzrostu mojej...ostatnio wychodziła wzrostowo za siatke centylową...ale teraz już dzieci wolniej rosną więc już powinno być w normie...jak dochodzę pewnej miary to już dłużej pochodzą w ubraniach... 8)

ja wiedziałam, że to trądzik, skaza zaczyna się na policzkach i skóra jest zaczerwieniona :roll:

chciałam tylko potwierdzić moje przypuszczenia.

Gosiu, niekoniecznie szybko zniknie, u niektórych dzieci zmiany utrzymują się nawet do dwóch lat :cry:

Oby w naszym przypadku było inaczej :roll:

Daj znać co i jak po szczepieniu :wink:

Młoda po wczorajszych przeżyciach dziś cały czas śpi, aż się martwić zaczynam :-?

tak źle, tak nie dobrze :roll:

dzień dobry...

ależ mnie tu dawano nie było.... Ania córcia piękna... i już taka duża... hm... rozmarzyłam się... :wink:

dawno, dawno :wink:

Nadusia jeszcze taka duża nie jest, zdjęcie nie oddaje rzeczywistości. Ponadto zbliżenia twarzy też robią swoje :wink:

a o czym to się tak rozmarzyłaś??

Aniu, dawno nie zaglądałm do Ciebie :oops: , to zdjęcie mnie urzekło :lol: , łazienka z szafką nabrała klasy + świece + roletki i reszta dodatków w czerwieni rozbudziła łazienkę i nadała jej życia. Dla mnie rewelacja :lol:

i gratuluję wytrwałości w skręcaniu mebli, mam tak samo :wink:

pozdrawiam i buziak dla Nadusi od cioci Gosi :lol:

dzięki, dzięki :wink:

ale nad łazienką nadal pracujemy, to jest półmetek dopieszczania 8) :lol: :lol:

ja wiedziałam, że to trądzik, skaza zaczyna się na policzkach i skóra jest zaczerwieniona :roll:

chciałam tylko potwierdzić moje przypuszczenia.

Gosiu, niekoniecznie szybko zniknie, u niektórych dzieci zmiany utrzymują się nawet do dwóch lat :cry:

Oby w naszym przypadku było inaczej :roll:

Daj znać co i jak po szczepieniu :wink:

Młoda po wczorajszych przeżyciach dziś cały czas śpi, aż się martwić zaczynam :-?

tak źle, tak nie dobrze :roll:

Ale Twoja tych krosteczek nie miała takich strasznych...troszkę...bywa że dużo gorzej to wygląda...no chyba że jej jeszcze się zmieniły...i nie martw się...żadko trwa to aż tak długo...zazwyczaj po miesiący, dwóch - nie ma już śladu...

No a moja wazy 6,350 i ma 71 cm...już nie rośnie tak szybko...i mieści się już w siatce - choć i tak jest wysoko...do swojego wzrostu jest jednak ciut za szczupła ale pani pediatra nas uspokoiła że jest to związane z jej ruchliwością...i nie mam się czym martwić... :wink:

No pani pediatra ogólnie zdziwiona jej ruchliwością była...nazwała ją małą zyłą...bo Kinia wręcz jej uciekała podczas badania... :lol: :lol: :lol: