DarioAS 13.11.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Aniu, ależ Ty masz wspaniałe dziecko. 5 godzin przesypia??? To anioł!! Pamiętam jak marzyłam o tym, aby moi chłopcy chociaż 2 godziny spali ... Nie wiem czy znajdziesz wolną chwilkę, ale jakby Ci sie udało, to proszę o fotki łazienki: ściany z lustrem i z drzwiami. mojej łazienki?? TomKa mój Dawidek też godziny nie przesypiał.. w okresie niemowlęcym po 8 razy w nocy musiałam do niego wstawać, najdłuższe drzemki w dzień ledwo dochodziły do pół godziny Do teraz mało śpi, chodzi spać po 22.00 a wstaje po 6.00 Nie da mi pospać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To dobrze wrozy na te rychle imprezki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To dobrze wrozy na te rychle imprezki... to samo pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To dobrze wrozy na te rychle imprezki... to samo pomyślałam... No to jeszcze troche Ania... odrobinke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.11.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 i moja córcia... coraz bardziej mi tatusia przypomina http://images36.fotosik.pl/30/86a0ec2c85a0c56emed.jpg Ależ fajna ta Nadi Aniu, Ona się jeszcze zmieni i może byc różnie z tą podobizną Za jakies pół roku będzie już zupełnie inna, później dużą przemianę przejdzie ok. 7-8 roku życia (jak wydą drugie zęby to najczęściej zmienia się układ twarzy dziecka), a później następna zmiana w okresie dojrzewania ok.13-15 r. życia i może się okazać, że będzie podobna do mamusi A masz może swoje i męża zdjęcie z tego okresu co Nadia teraz? Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzień dobry Aniu, jak przypomina tatusia to dobrze, bedzie miała powodzenie-u mnie tak mówią. A co do podobizny to jeszcze tyyyle zmian przed Nadią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czyli tak jak stawiałam - jednak trądzik? No niestety tak bywa - lekarstwa nie ma, ale przejdzie samo i sladów nie zostawia...z dwojga złego lepiej że trądzik a nie skaza... Szybko zniknie i będzie dobrze... Ja dzis ide na szczepienie to się dowiem wagi, wzrostu mojej...ostatnio wychodziła wzrostowo za siatke centylową...ale teraz już dzieci wolniej rosną więc już powinno być w normie...jak dochodzę pewnej miary to już dłużej pochodzą w ubraniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja pamiętam ze Dawidkowi wszyscy na początku mówili, że cały tata - a teraz cała mamusia... No ale rzeczywiście są różni...Dawidek o tym czasie co Nadusia zupełnie inaczej wyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry... ależ mnie tu dawano nie było.... Ania córcia piękna... i już taka duża... hm... rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 E tam, duza... Jak tylko glowka na zdjeciach jest to sie wydaje duza. Ja tam Nadusi na zywo nie widzialam, ale na pewno jest malutka i slodziutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 http://images27.fotosik.pl/292/711934b350bea9d1med.jpg http://images45.fotosik.pl/28/507a5d654ff289e5med.jpg taka mała, bo juz na większą to miejsca nie mamy Aniu, dawno nie zaglądałm do Ciebie , to zdjęcie mnie urzekło , łazienka z szafką nabrała klasy + świece + roletki i reszta dodatków w czerwieni rozbudziła łazienkę i nadała jej życia. Dla mnie rewelacja i gratuluję wytrwałości w skręcaniu mebli, mam tak samo pozdrawiam i buziak dla Nadusi od cioci Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Czyli tak jak stawiałam - jednak trądzik? No niestety tak bywa - lekarstwa nie ma, ale przejdzie samo i sladów nie zostawia...z dwojga złego lepiej że trądzik a nie skaza... Szybko zniknie i będzie dobrze... Ja dzis ide na szczepienie to się dowiem wagi, wzrostu mojej...ostatnio wychodziła wzrostowo za siatke centylową...ale teraz już dzieci wolniej rosną więc już powinno być w normie...jak dochodzę pewnej miary to już dłużej pochodzą w ubraniach... ja wiedziałam, że to trądzik, skaza zaczyna się na policzkach i skóra jest zaczerwieniona chciałam tylko potwierdzić moje przypuszczenia. Gosiu, niekoniecznie szybko zniknie, u niektórych dzieci zmiany utrzymują się nawet do dwóch lat Oby w naszym przypadku było inaczej Daj znać co i jak po szczepieniu Młoda po wczorajszych przeżyciach dziś cały czas śpi, aż się martwić zaczynam tak źle, tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry... ależ mnie tu dawano nie było.... Ania córcia piękna... i już taka duża... hm... rozmarzyłam się... dawno, dawno Nadusia jeszcze taka duża nie jest, zdjęcie nie oddaje rzeczywistości. Ponadto zbliżenia twarzy też robią swoje a o czym to się tak rozmarzyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 E tam, duza... Jak tylko glowka na zdjeciach jest to sie wydaje duza. Ja tam Nadusi na zywo nie widzialam, ale na pewno jest malutka i slodziutka... NO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 o córci.... ale ciiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aniu, dawno nie zaglądałm do Ciebie , to zdjęcie mnie urzekło , łazienka z szafką nabrała klasy + świece + roletki i reszta dodatków w czerwieni rozbudziła łazienkę i nadała jej życia. Dla mnie rewelacja i gratuluję wytrwałości w skręcaniu mebli, mam tak samo pozdrawiam i buziak dla Nadusi od cioci Gosi dzięki, dzięki ale nad łazienką nadal pracujemy, to jest półmetek dopieszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 o córci.... ale ciiiiiiiiii nic nie słyszałam... trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 o córci.... ale ciiiiiiiiii nic nie słyszałam... trzymam kciuki i ja też...ale ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Gosia jak tam po szczepieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja wiedziałam, że to trądzik, skaza zaczyna się na policzkach i skóra jest zaczerwieniona chciałam tylko potwierdzić moje przypuszczenia. Gosiu, niekoniecznie szybko zniknie, u niektórych dzieci zmiany utrzymują się nawet do dwóch lat Oby w naszym przypadku było inaczej Daj znać co i jak po szczepieniu Młoda po wczorajszych przeżyciach dziś cały czas śpi, aż się martwić zaczynam tak źle, tak nie dobrze Ale Twoja tych krosteczek nie miała takich strasznych...troszkę...bywa że dużo gorzej to wygląda...no chyba że jej jeszcze się zmieniły...i nie martw się...żadko trwa to aż tak długo...zazwyczaj po miesiący, dwóch - nie ma już śladu... No a moja wazy 6,350 i ma 71 cm...już nie rośnie tak szybko...i mieści się już w siatce - choć i tak jest wysoko...do swojego wzrostu jest jednak ciut za szczupła ale pani pediatra nas uspokoiła że jest to związane z jej ruchliwością...i nie mam się czym martwić... No pani pediatra ogólnie zdziwiona jej ruchliwością była...nazwała ją małą zyłą...bo Kinia wręcz jej uciekała podczas badania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts