Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

No a szczepienie pszeszła o wiele lepiej niz ostatnio...tylko przy wstrzyknięciu zapłakała ale dosłowanie na momencik... :D

za bardzo wszystkim zainteresowana była i nie miała czasu płakać... 8)

A czy będzie marudna, albo czy będzie więcej spała się okaże...zazwyczaj nawet w miarę ok przechodziła szczepienia...jak by ich nie było...mam nadzieje ze tym razem podobnie będzie... :wink:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ciiiiiiiiiiiiiii...

bo ja jak patrze na takie słodkości jak ma Ania - to bym kciała i to już, ale jak potem spozieram na te moje Bąki - to choć ich strasznie kocham to se myślę, eeeeeeeeeeeeeee jeszcze nie... :roll:

a potem już może Ci się odechcieć..

lepiej nie odwlekać, takich pięknych chwil...

Jeszcze trochę, jeszcze kilka miesięcy :lol:

poczekam :p

Wiolcia poczeka kilka miesięcy, ja poczekam kilka m-cy i Kasia (nituś) poczeka -i na FM znowu będzie pełno bobasków za jakieś 1,5-2 lata :D

Nie ma co czekać za długo bo latka lecą...a zajć w ciąże to teraz niestety nie takie hop siup - trzeba się trochę napracować (choć praca przyjemna)...

Dawno tu nie zaglądałam :oops:

A tu dzieci rosną, łazienki pięknieją

Aniu bardzo ładnie prezentuje się łazienka. W ogóle bardzo mi się podoba twoja ręka do szczegółów. Takie "nic", świece nadają zupełnie innego - lepszego klimaciku.

Mnie tego brakuje :( niby jest świeca jakaś, a zupełnie nie wiem co z nią zrobić.

No, ale poza tym ja jestem mistrzem rozgadriaszu :oops:

mojej łazienki??

TomKa mój Dawidek też godziny nie przesypiał..

w okresie niemowlęcym po 8 razy w nocy musiałam do niego wstawać, najdłuższe drzemki w dzień ledwo dochodziły do pół godziny :roll:

Do teraz mało śpi, chodzi spać po 22.00 a wstaje po 6.00 :roll:

Nie da mi pospać niestety :-?

Hihhii, ja tak miałam i mam przy dwóch :roll: :lol: :lol: Hhihi czyli imprezowe chłopaki będą? Tak Aniu, poproszę fotki brakujących ścian z tej łazienki :wink:

http://images27.fotosik.pl/292/711934b350bea9d1med.jpg

http://images45.fotosik.pl/28/507a5d654ff289e5med.jpg

Nadusia słodka!