GosiaczekKr 14.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No a szczepienie pszeszła o wiele lepiej niz ostatnio...tylko przy wstrzyknięciu zapłakała ale dosłowanie na momencik... za bardzo wszystkim zainteresowana była i nie miała czasu płakać... A czy będzie marudna, albo czy będzie więcej spała się okaże...zazwyczaj nawet w miarę ok przechodziła szczepienia...jak by ich nie było...mam nadzieje ze tym razem podobnie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aniu czemu Ty masz komentarze w galeriach a nie w kometarzach zawsze zaominam zajrzec, a tu taka sliczna Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 o córci.... ale ciiiiiiiiii co ciiiii co ciiiii jak Ci to mówiłam/pisałam to mnie prawie skrzyczałaś u Neferki a teraz ciiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no ciiiiiiiiiiiiiii... bo ja jak patrze na takie słodkości jak ma Ania - to bym kciała i to już, ale jak potem spozieram na te moje Bąki - to choć ich strasznie kocham to se myślę, eeeeeeeeeeeeeee jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja tam bym kciała teraz......bliźniaki najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 14.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja tam bym kciała teraz......bliźniaki najlepiej to na co czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 14.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 i moja córcia... coraz bardziej mi tatusia przypomina http://images36.fotosik.pl/30/86a0ec2c85a0c56emed.jpg patrząc na te szeroko otwarte na świat oczętą trudno uwierzyć, że Nadusia głównie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Mój K. chciał dorobić parkę do Kini ale nie wyszło... Jeden zarodek i jedna Kinia... - ale pracy wykonuje za dwójkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no ciiiiiiiiiiiiiii... bo ja jak patrze na takie słodkości jak ma Ania - to bym kciała i to już, ale jak potem spozieram na te moje Bąki - to choć ich strasznie kocham to se myślę, eeeeeeeeeeeeeee jeszcze nie... a potem już może Ci się odechcieć.. lepiej nie odwlekać, takich pięknych chwil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ja tam bym kciała teraz......bliźniaki najlepiej Wiolcia, Ty też już powinnaś działać Było, minęło, będzie dobrze. Jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Mój K. chciał dorobić parkę do Kini ale nie wyszło... Jeden zarodek i jedna Kinia... - ale pracy wykonuje za dwójkę... jeszcze następnym razem parka może wyskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ja tam bym kciała teraz......bliźniaki najlepiej Wiolcia, Ty też już powinnaś działać Było, minęło, będzie dobrze. Jestem pewna Jeszcze trochę, jeszcze kilka miesięcy poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Aniu, Nadia wygląda tak słodko Ciesz się, że tak ładnie śpi, bo widzę że przy chłopakach doznałyśmy w dwójkę niedospania A szafka w łazience jest narożna, czy tylko ją tak ustawiłaś? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Jeszcze trochę, jeszcze kilka miesięcy poczekam Wiolcia poczeka kilka miesięcy, ja poczekam kilka m-cy i Kasia (nituś) poczeka -i na FM znowu będzie pełno bobasków za jakieś 1,5-2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Właśnie, i wtedy bedzie to forum dzieciato- pobudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Jeszcze trochę, jeszcze kilka miesięcy poczekam Wiolcia poczeka kilka miesięcy, ja poczekam kilka m-cy i Kasia (nituś) poczeka -i na FM znowu będzie pełno bobasków za jakieś 1,5-2 lata Nie ma co czekać za długo bo latka lecą...a zajć w ciąże to teraz niestety nie takie hop siup - trzeba się trochę napracować (choć praca przyjemna)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 15.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dawno tu nie zaglądałam A tu dzieci rosną, łazienki pięknieją Aniu bardzo ładnie prezentuje się łazienka. W ogóle bardzo mi się podoba twoja ręka do szczegółów. Takie "nic", świece nadają zupełnie innego - lepszego klimaciku. Mnie tego brakuje niby jest świeca jakaś, a zupełnie nie wiem co z nią zrobić. No, ale poza tym ja jestem mistrzem rozgadriaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Aniu, A szafka w łazience jest narożna, czy tylko ją tak ustawiłaś? Odpowiem za Anię, bo znów zabiegana pewnie... Z tego co zauważyłam szafka zwykła...tylko ustawienie pod kątem... Przynajmniej tam mi się zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 mojej łazienki?? TomKa mój Dawidek też godziny nie przesypiał.. w okresie niemowlęcym po 8 razy w nocy musiałam do niego wstawać, najdłuższe drzemki w dzień ledwo dochodziły do pół godziny Do teraz mało śpi, chodzi spać po 22.00 a wstaje po 6.00 Nie da mi pospać niestety Hihhii, ja tak miałam i mam przy dwóch Hhihi czyli imprezowe chłopaki będą? Tak Aniu, poproszę fotki brakujących ścian z tej łazienki http://images27.fotosik.pl/292/711934b350bea9d1med.jpg http://images45.fotosik.pl/28/507a5d654ff289e5med.jpg Nadusia słodka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts