Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu czy coś takiego może być?? Mam nadzieje że będzie dobra na Nadusię. :wink:

http://images32.fotosik.pl/404/9b813e19fa39599cmed.jpg

Bianca, jestem Ci po tysiąckroć wdzięczna... :p :p :p

śliczna, ale masz rękę do takich rzeczy :o :roll:

Oczywiście, że może być :p

Cudeńko.

Nadusia kazała Cię wyściskać :wink:

http://images28.fotosik.pl/256/780978685770861b.gifhttp://images28.fotosik.pl/256/780978685770861b.gif

Małgoś, Ty wiesz...

super sprawa, ale to na prezent dla mnie...

a cycusiów nie było?? :wink:

bardziej by pasowało monszowi wtedy...

a widziałaś co ten facet jeszcze ma??? :o

chyba się starzeję, bo nawet nie wiedziałam, że teraz takie gadżety do .... można dostać :o :roll:

Ania, ja mam to elektroniczne Sudoku, nawet fajne, ale ja zawsze włączam podświetlenie, bo słabo widać (mało wyraźnie), też kupowałam w toys4boys, ale na allegro widziałam takie same.

A może jakaś fajna gra?

Mikita, a to jest na baterie czy na co??

Już wyegzekwowałam to sudoku od monsza, ciekawa jestem jak to działa, czy długo trzymają baterie i jaki jest stopień trudności :roll: .

Uwielbiam sudoku 8)

A ja mojemu małżonkowi jako dodatek do prezentu kupiłam właśnie na urodziny spray wspomagający prasowanie - ucieszył się z tego najbardziej, bo nie znosi prasowania, a to mu b.pomaga :D :D :lol: :lol:

Monia Twój mąż prasuje??? :o

Jak go do tego przekonałaś?

a co w tym dziwnego??

ja tez czasami prasuje :D

Małgoś, Ty wiesz...

super sprawa, ale to na prezent dla mnie...

a cycusiów nie było?? :wink:

bardziej by pasowało monszowi wtedy...

a widziałaś co ten facet jeszcze ma??? :o

chyba się starzeję, bo nawet nie wiedziałam, że teraz takie gadżety do .... można dostać :o :roll:

Wlasnie te gadzety sa dla tych, ktorzy juz sie na tyle zestarzeli, ze szukaja dodatkowych atrakcji. :wink:

cześć Darios :D

przywitać się też przyszłam :)

fajnego masz synka :D

i myślisz o prezencie?..

mój MM to sie cieszy z książek, dobrej wody, super dodatków do laptopa, pamięć itp...z kabaretów na cd

i książek na cd do słuchania w aucie..bo lepiej mu się prowadzi..

dobrego dnia :D

mój nie czyta, wody kupuje sobie sam, laptopa nie mamy, karty pamięci juz ma dwie, jak mu kupiłam raz płytę (dwa lata temu), to do dziś leży nie rozpakowana... :roll:

On to ciężki przypadek jest :-?

Ale na mikołaja prezent już mam, o taki..

http://www.toys4boys.pl/gfx/more/Lodowaty-kufel-do-piwa-w257-1.jpg

to kufel do piwa, który się mrozi, żeby piwko było zimniutkie.

Monsz codziennie wpycha mi piwsko do zamrażalnika, więc może to mu ułatwi sprawę :wink:

A ja mojemu małżonkowi jako dodatek do prezentu kupiłam właśnie na urodziny spray wspomagający prasowanie - ucieszył się z tego najbardziej, bo nie znosi prasowania, a to mu b.pomaga :D :D :lol: :lol:

Monia Twój mąż prasuje??? :o

Jak go do tego przekonałaś?

Nie przekonywałam - od początku ja tego nie robiłam (mam na myśli rzeczy Marka) i sam sobie prasuje. Mój syn też już wdrożony w prasowanie swoich rzeczy, więc ja prasuję tylko swoje :lol: :lol: Zaraz po praniu daję suche ciuchy do dużego kosza w garderobie, później każdy zabiera swoje i szaleje z żelazkiem :lol: Ja mam swoich ciuchów tak dużo, że jakby mi przyszło prasować dla wszystkich, to musiałabym się chyba zwolnić z pracy :roll: Bez tego jak wracam z pracy to nie wiem za co się zabrać w pierwszej kolejności, a przecież czas wolny dla siebie też muszę mieć, co nie :lol: :wink: ?