Rom 26.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 nie obrażajmy Marsjan..Ja mam czasem wrażenie ze nie wiadomo skąd wyskoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.11.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Aniu no ja nie wiem czy sobie pommoglaś... Teraz bedziesz miec stale w zamrażalniku kubek i jeszcze po użyciu będziesz go musiała umyć i wsadzić do zamrażalnika Al cóż, kobiety sklonne sa do wszelkich poświęceń Onna.... chyba masz rację, sama sobie zaszkodzę kolejna rzecz do mycia ale w sumie... czego to się nie robi dla tego swojego chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.11.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 DarioAs..to może tak ufunduj skok na bandzi, może bilety do teatru lub gdzieś.. dobrego dnia Wszystkim u nas w okolicy to jedynie kino... ale to dobra myśl... ja przecież też na tym skorzystam zaraz sprawdzę co tu u nas leci, prawie do prezentu na imieniny dołączę bilety... dzięki, dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.11.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 nie obrażajmy Marsjan..Ja mam czasem wrażenie ze nie wiadomo skąd wyskoczyli no, są wyjątki Rom... wiesz jak tam żonka i brzuszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.11.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ania...śliczne paseczki masz... Sto lat dla Nadii...ale ten czas leci...a pamiętam to zbiorowe rodzenie jakby to wczoraj było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień Dobry A ja za to jestem specjalistą w prasowaniu koszul Musiałem się nauczyć za kawalera mój też się nauczył za kawalera, bo mieszkał sam i wszystko musiał sam robić, ale skoro teraz on pracuje a ja nie to już to żonie zostawia... Ale nie jest tak źle...i tak ma wiele zalet...jak by musiał to pewnie by poprasował...czasami pierze na przykład... Nigdy tak nie mów, Gosiu!! Praca w domu, obowiązki przy małym dziecku to też praca i do tego wcale niełatwa!!! Oj wiem wiem...ja zawsze o tym wiem - mąż niby też choć czasmi o tym zapomni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 nie obrażajmy Marsjan..Ja mam czasem wrażenie ze nie wiadomo skąd wyskoczyli Dzień dobry Co się Rom boczysz? A może nieprawda? Podobno wyjątek potwierdza regułę, to może Ty jesteś Tym WYjątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dzień dobry Wiolasz, ale nam Roma podchodzisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ania...śliczne paseczki masz... Sto lat dla Nadii...ale ten czas leci...a pamiętam to zbiorowe rodzenie jakby to wczoraj było... leci, leci, ja też pamiętam.. te ciągłe telefony i smy w trakcie porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ania...śliczne paseczki masz... Sto lat dla Nadii...ale ten czas leci...a pamiętam to zbiorowe rodzenie jakby to wczoraj było... leci, leci, ja też pamiętam.. te ciągłe telefony i smy w trakcie porodu... ooooooooo no to ja dokładnie to samo powiedziałam jak zobaczyłam te suwaczkina dole.... że czas to strasznie leci, a to tylko nam się wydaje, że to przecie dopiero co było... Ania zdrówka dla dzieci życzę.... a tak zapytam nieśmiało - Ron to tatą będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a, tak na te wczorajsze dwa miechy... http://images31.fotosik.pl/408/146285c55045173emed.jpg a kuku Kasiu Rom będzie tatą i to podwójnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Skubaniec, nie dość że jakiś wyjątkowy ten Rom wśród swego gatunku to jeszcze bliźniaki machnął, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Aniu - wszystkiego najlepszego dla Nadii Śliczna dzieuszka Ci rośnie :D miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 27.11.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nadia śliczna jest no... i ma piękną opaskę...moja też taką ma ale fioletową... - chciałam różową upolować ale nie spotkałam się jeszcze... A nas normalnie zasypało i Mikołaj sanek nie zdążył przywieść jeszcze...naszczeście go 6 grudnia już niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 u nas mikołaj z sankami dotarł już w tamtym roku A Nadusia ma już i białą opaskę BIANCA dziękujemy Ci bardzo, bardzo serdecznie Opaska jest idealna, nie za duża, nie za szeroka i nie za wąska Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasiu Rom będzie tatą i to podwójnym rili? o rety to pogratulować trzeba... tylko kaj sie on ukrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 27.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Fakt, ale ten czas leci:) Ania, co do sudoku, to chyba:) jest na baterie, u wciaż działa, to nie sprawdzałam. Są trzy poziomy trudności, ja gram na najłatwiejszym:( i też mi różnie idzie, ale fakt, że gram rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kupię se taki, dzięki Mikita fajna sprawa chociaż teraz nie narzekam na brak zajęć... dziewczynki, zgłosiłam wczoraj (sama nie wiem w sumie po co ) małą do konkursu na ostatnią chwilę, cynk dostałam od kolegi zapraszam ciocie w takim układzie na jej konto http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/5ade4c5ded6d0e993886297840919875 takiego linka dostałam od administratora ale tam dużo fajnych dzieciaczków a ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 27.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Fajny konkurs, własnie oddałam głos na Nadusię O rety, ona na serio nie wygląda na 3 tyg. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Fajny konkurs, własnie oddałam głos na Nadusię O rety, ona na serio nie wygląda na 3 tyg. PA dzięki no, a tyle wtedy miała jedziemy na badanie bioderek do ortopedy. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts