Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

odnośnie nk ja właśnie zablokowałam swoją galerię dla obcych i pousowałam wszelkie dziadostwa...czyli konta fikcyjne albo cuś...

No poprostu włos się na głowie jerzy...po co obcy maja mnie i moją rodzinę oglądać? Nie wiem kto kryje się po drugiej stronie...a jak jakiś zboczeniec?

A potem zdjęcie mojej Kini trafi w niepowołane ręce i się ukaże w galerii jakis pedofilów - nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Swoją drogą powinni bardziej monitorowac n-k i nie pozwalać na jakieś podejżane konta...a jest ich dużo... :roll:

no i dlatego wlasnie ta akcja z mailami do prowadzących portal. Tak sie puszą że bezpieczny - niech zobacza jak to wygląda. Tak na co dzień to oni nie mają czasu kont przeglądać, albo ich ludzie do tego zmuszą, albo caly interes padnie. No może dzieciaki go będą trzymać i pozostanie z tego coś w stylu "fotki" czy zczegoś podobnego....

Ja nie wiem ale na innych forach, gdzie jestem to jak tylko ktos podejżany się ukaże to od razu jest usuwany, a na N-K samowolka...

Nie no nasza klasa - fajna rzecz - ok ale nie przyjmować do listy znajomych jakiś podejrzanych kont i kont fikcyjnych, bo i po co?

No chyba że ktoś lubi być oglądany, komentowany przez jakiś debili, tylko zazwyczaj oprócz naszych zdjęć sa tez zamieszczane zdjęcia najbliższych - a tego już sobie nie zyczę aby jakiś zboczek zdjęcia Kinii oglądał...

No i w ogole mozna sobie zastrzec mozliwosc ogladania galerii tylko dla znajomych. :roll:

właśnie to robię :wink:

i usuwam wszystkie zdjęcia z dzieci z fotosika :roll:

Niestety, potem te zdjecia gdzies sie paletaja po sieci, nie wiadomo kto je moze sciagnac. Bylo tu na forum, na watku o pytaniach dzieci zdjecie czyjegos synka z fiutkiem na wierzchu. I tak sobie pomyslalam - pedofile musza byc wniebowzieci... :-?