aasienkaaa 12.12.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Kanapa świetna, a dywany... hmmm mnie najbardziej podoba się nr 2, 3, i 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 WitankoJa głosuję za ostatnim dywanem. A kanapa? troche masywna jak na takie nieduże wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 12.12.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja też stawiam na dywan nr 2 i 3, te mi sie najbardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 12.12.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mi sie dywan 5 ...i ostatni najbardziej podobaja i chyba najbardziej pasują według mnie tylko... A narożnik piękny...ja wogóle fanka narożników jestem do salonów...ja uwielbiam narożniki...ale nie wiem gdzie u Ciebie by pasował...wnętrze nie duże ale malutkie też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ładne to czarne kontrastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 berek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 berek.. a witam szanownego pana, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no, to chyba zostaniemy przy tym http://www.tanidywan.pl/STRUCTURAL/SHONwaniliaa.JPG najbardziej leży mi ten czarno-biały, ale na czarnym każdego śmiecia widać (okruchy z ciastek mam na podłodze na bieżąco ), a biały to pewnie zaraz biały nie będzie.... jutro jedziemy jeszcze na Kraków, może coś znajde ciekawego. A w niedzielę do Kalwarii, zobaczymy jeszcze raz na ten naroznik i może wpadnie mi coś innego w oko. A jak nie to zamawiamy dwie sofy. Tylko sie zastanawiam czy 2kę i 3kę czy dwie 2ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 czesc Anulka, ja normalnie sie powtorze ze ja do tych galerii zapominam zagladac, przenies swoj watek do komentarzy bedzie mi latwiej z moja skleroza Cie odwiedzac daj jakies zdjecie dzieciaczkowbuziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no, to chyba zostaniemy przy tym http://www.tanidywan.pl/STRUCTURAL/SHONwaniliaa.JPG najbardziej leży mi ten czarno-biały, ale na czarnym każdego śmiecia widać (okruchy z ciastek mam na podłodze na bieżąco ), a biały to pewnie zaraz biały nie będzie.... jutro jedziemy jeszcze na Kraków, może coś znajde ciekawego. A w niedzielę do Kalwarii, zobaczymy jeszcze raz na ten naroznik i może wpadnie mi coś innego w oko. A jak nie to zamawiamy dwie sofy. Tylko sie zastanawiam czy 2kę i 3kę czy dwie 2ki Ja bym własnie ten wybrała i żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 http://images38.fotosik.pl/38/c6b2d74e615b0f80.jpg a dla mnie też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Masz rację, Kasiu W sumie też go widzę u Ani Anusia - ten narożnik, który wrzuciłaś na fotce super pasowałby do Ciebie, o ile nie jest zbyt wielki, żeby nie zagracił (sprawdz rozmiary i zobacz jak w pokoju się to rozłoży)- świetny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 12.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Hej Ania, tak szybkiego powrotu do figury to Ci można zazdrościć)) Mam nadzieję, że to się tylko kosztem karmienia nie będzie:) Choć, ja nie wierzę, że to przez niejedzenie, bardziej przez pracę (podobno po ćwiczeniach mleko nabiera niedobrego smaku). Z dywanów mnie się ten w kwiaty najbardziej podobał. A narożnik jak dla mnie za masywny, wolę "lżejsze". I fakt, że narożnik jest super wygodny, ale sama wybrałam 2+3, zawsze większa swoboda w urządzaniu, poza tym zawsze mozna spokojnie odsunąć i umyć. Pamiętam, ze jak miałam narożnik, to było z tym duuużo ciężej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 co kilka głów to nie jedna z narożnika zrezygnowaliśmy, teraz kwestia jest taka... dwójkę i trójkę czy dwie dwójki?? przypominam moje mini pomieszczenie... jedną sofę chcę dać tam gdzie są fotele, a drugą na przeciwko chyba... http://images32.fotosik.pl/318/9517857bedd812f4med.jpg http://images34.fotosik.pl/318/3f3e1db70e5017acmed.jpg http://images25.fotosik.pl/251/0fd4d0a015b400cfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie lepiej dac 2 tu gdzie fotele (tak jak proponowalas), a 3 na sciane gdzie wisi obraz? Jak dasz naprzeciw foteli to wydaje mi sie, ze zagracisz pokoj i zaslonisz ladne mebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie lepiej dac 2 tu gdzie fotele (tak jak proponowalas), a 3 na sciane gdzie wisi obraz? Jak dasz naprzeciw foteli to wydaje mi sie, ze zagracisz pokoj i zaslonisz ladne mebelki. właśnie dyskutujemy z monszem i doszliśmy do takich samych wniosków czyli co... 2 tam gdzie fotele, 3 wzdłuż ściany z obrazem... i wyjdzie prawie jak narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tylko jak byscie kupili naroznik to do okna byloby ciezko sie dostac, a jak bedzie 2 i 3 to one nie musza sie stykac bokami tylko mozna zostawic wolna przestrzen i bedzie swobodne dojscie do okna. Ja mam wlasnie tak ustawiona 2 i 3 z taka dziura pomiedzy zeby bylo przejscie. Naroznik juz przerabialam na pokoju w starym miejscu zamieszkania, pokoj mial 3/4 i naroznik to katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 wiem, że tak masz. Ty masz nawet trzy sofki, tylko same dwójki Zapisałam sobie nawet te zdjęcia z Twojego dziennika, żeby juro mężowi pokazać Z sofami jest też o tyle prościej, że łatwiej je przesuwać i mozna je dowolnie ustawić. Z narożnikiem się nie da tak niestety Ale za to ona ma taki wygląd... Sofy napewno tak jak ten narożnik nie będą wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Aniu u mnie sa 2 dwojki i 1 trojka ta w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.12.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Co do dywanu to bardzo podoba mi sie 2 i 5, w sumie to nieumialabym sie zdecydowac . Aniu czy zdjecia dywanow sa z allegro? Pytam, bo w podobnej kolorystyce bede potrzebowac do pokoju biurowo-goscinnego tylko, ze 2 sztuki i w podluznym ksztalcie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts